- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
мързелка такава
лягай долу за лицеви , тва подобрява кръгообращението и ще станеш мощна като мен
Абе мързелка вика.
Станала съм в 7, легнах в 2..Трябваше в 9 да съм на урок, ама защо учителя да си е в тях..Кому е нужно?
![]()
ти си мадамата с най висок левел на лейзинесс , която познавам от форума
ама и аз като ходих на даскало бях така , то всъщност аз не ходех ама както и да е![]()
аз викам да спреш да ходиш и ти като мен направо
ама трябва да си готова да живееш с последствията то това си решение , примерно аз станах най големият неудачник , татуиран мутряга , бандит , трол идиот който може да срещнеш![]()
![]()
и сигурно този урок е урок по елиминация , как да елиминираш конкуренти. какъв е ако не е това![]()
фитнес + книжка + теми по биология и химия + приятна музика и черен чай = <3
Искам си го само за мене . Искам да целува и докосва мене и само мене .
Искам да ми прости и да бъде само мой .
Толкова много ми липсват ръцето му и кожата му и дори гласът му .
![]()
Някой да ме гръмне.
Как ще го науча всичко това до петък.. Просто... обикалях цяла ваканция насам-натам, сега ще си блъскам главата. Никакво излизане от вкъщи дотогава, ни-как-во!
УУУУУУУУУУУУУУФ.
интернета ме дразни ужасно много
днес имаше много работа и съм много уморена
то3 дневник е станал като фб
понякога ми се повръща като чета, честно
п.т. уморена съм, сънят не ми достига
мразя 1-ва смяна
не мога да повярвам, че съм способна на резки решения и промяна в плана в последният момент
не е в мой стил
Прибрах се вчера. И се изстрелях на гости с преспиване. Времето е чудесно само да не ми беше толкова криво. И утре съм на лекции, бррр! Искам 1 месец ваканция.![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не е хубаво.
Сега цяла седмица почивка заради тоя крак кво ще правя не знам![]()
Няма шанс да завали сняг, за сметка на това е 15 градуса под нулата. Ако всичко е наред, махам шината довечера, надявам се повече травми да нямам тази година
Развълнувана. Първата ми частна консултация![]()
Иначе съм леко раздразнена. Бива ли да сме такива инати и двамата?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Офф то се е видяло че тук никъде няма и няма да мога да намеря книгите,които търся.
пффф, мразя да чакам
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Добре бе. 'Що не се продава книга "Как да си сменим компютъра. Фор дъмис!"![]()
![]()
![]()
Окончателно е. Няма да ми стигне времето. Ще умра от яд!
Искам....!
След емотиконите следват пиктограми. При това три пъти повече на брой. Обичам си студентството, ама понякога е скучно, yawn. При все, че днес пропуснах лекцията, на която тъй или иначе май нямаше смисъл да ходя и се наспах едно хубаво следобяда, не очаквам да ми се приспи скоро. На единия монитор ми върви TLOTR трилогията, а на другия си отмятам задачите. Колко хубаво.
![]()
Отивам в университета за 2 лекции, при което научавам, че до 14.01.14г. тоест другия вторник имам:
- 4 контролни;
- есе;
- презентация;
Е как да се чувствам, бе брат?!