- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
"Той ми каза, че никога не е бил с теб"...Ужасно кофти е да го чуеш това...
На всичкото отгоре на идиота пак не му върви..Много ми е кофти за него..Знам, че има нужда от подкрепа, но като не я иска не мога нищо да направя...
Утре ще гледам да говоря с психоложката..Не е хубаво това дето го правят..Да не кажа грозно. Дано помогне, че вече не мога да я гледам така...
започва се
много ми е тъжно и самотничко![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Той е Мъжът! ♥
Честит ми рожден ден, одъртях и аз.. дейба..
Чувствайте се почерпени от меня!
Щастливо ми е.. Много ми е щастливо.. Обичам я, това знам със сигурност..
Всичко бавно се връща към нормалното, всичко се подрежда.. и просто всичко отново е перфектно!!!!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Anarchy, Честит Рожден Ден
Водих децата на затворена детска площадка, нищо че едното е на 14, и то се радвАШината чак след седмица две ще се сваля, ама няма нищо, оказа се че и така може да се кара кола
Глюпости. Тоя, колкото и да е допотопен (новия), е ракета в сравнение със стария, миличък, грохнал Роджи.
'Ма като е бил ползван в банка има толкова настройки, с които нормално съм свикнала, а там са били махнати, поради липсата на нужда от тях. И когато не знам как да ги оправя... Нищо, и без т'ва малко искам да му сменя фасона, ще го оправя идните седмици, надявам се.
Толкова съм изтощена. Притеснена съм. И бонус - хипохондришки пристъп. Тря'а да се видя с моя врач, пак се оказа прав. И тря'а да съм по-твърда, де'а. А с'а дали да си сипя второ... Искам масаж и....
След всичката несправедлива драма и онова черно дете, сега седя и чета за Питър Джаксън. Минава ми идея за филм (20-30 епизода). Ще се казва "Шепа от отвъдното", като ще става дума за умрял през 70-те години мъж, който понякога забременява жени в съня им. Във всеки отделен епизод ще се разказва за историята на някоя, като тя ще се опитва да изкрънка от наследниците му издръжка за детето но с неуспех. Ще е драма, основана на синекдохата "шепа", която за всеки чекиджия е като бащиното огнище.
Интересно, интересно... пак на греда ще се удари, ама вече ми е през кОраца поне..
оф, много съм смотана...не обичам да са ми сърдити...търся идеи за оправяне на мъжко настроение и спечелване на благоволение /без секс моля/
правя глупости несъзнателно, а не знам как да се извиня, когато не знам какво точно чувствам...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Днеска хубаав почивка а по късно рехабилитация . Това бездействие 1 седмица ще ме убие . Въобще не ми седи у дома искам да си тренирам скоро имаме състезание и ще го пропусна и ужасон много се ядосвам .
Всичко е толкова хубаво напоследък,а трябва пак да се скараме за сватбата.И той на неговото,и аз на моето,и нашите на моето,и техните на неговото.Айде веднъж да дойде и мине тая сватба....
Мерих рокли и ми е странно.Хубаво странно.Но не го почувствах като нещо важно.А си беше.Хубави рокли имаше,ама все кусури им намирах.поне почти се навиха всички за огледалцата хухух
Колко ме боли корема...Искам да си остана в нас...Толкова много искам.
Не може за жалост. Училището ме зове...
Пфф пък и се разболявам. Не е хубаво това..
Много ми е мързеливо днес, никакви лекции, само почивка, четене и чайче![]()
Обичам го, обичам го, обичам го!
Само преди ден му споменах за книгите, които не мога да намеря онлайн и безплатно, а искам да прочета... И сега сядам пред компютъра и ги виждам всичките изтеглени на десктопа. Каза, че цяла нощ се е ровил в интернет, за да ги намери.
Разтапям се, разтапям сеееееее....
Заверих фехтовката! Остават останалите. Ще отида към 3 до университета да си взема задача по семиотика, че да мога и там да се освободя другата седмица.
Вчера се скапах. 63 пиктограми за хотел и 25 емотикона. Лудница. Ама пък отметнах и двете задачи и съм мегадоволна.
Притеснено ми е за нея... не за първи път се случват катаклизми, и за жалост все тя е жертвения агнец и виновната. Надявам се да се оправят нещата.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Окьоравявам.... ляляляляля... Бавно но сигурно.
Вече дори не мисля за глупост... да де, т'кова там... Само язви, гноища и % смъртност. Яко, а?Оф, не искам да става довечера, имам още 2х толкова...
С'а толкова ми липсват висенето в клиниката, бъркането в носа вечер, домакинстването. Искам да се почувствам така, поне малко обнадеждена. Вчера яйчниците ми бяха по-оптимистично настроени.
Майката утре е рожденичка, а аз все още не съм измислила с какво да я изненадам. То при мен всичко в последния момент се организира. И всеки път си казвам, че е за последно, ама..
Някак трябва да успея за 5 дена да науча 200 страници. Усещам, че ще видя доста зор.
You are broken, I can fix you...
Изнервен заради глупости и несъществени неща.
Welcome to the Jungle...
Много се радвам за теб))) и Честит рожден ден, дано все така щастлив да си !!!
трябва да давам пари ;д най-мразя тази част.хахах искам да си направя косата, искамммм , въпреки че може да стане ПРОВАЛ ;д ще рискувам... искам промяна външна ... и вътрешна иии цялостна
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Цял живот рискувам с косата си. Винаги щом имам нужда от промяна. Единственото, което не правя е да я боядисвам, защото не мога да си представя някога да ходя с половин коса един цвят и половин коса друг.Нооо, да, коса расте, пък промяната е нещо много освежаващо.
Екстра ден, взех си задачка по семиотика. Мисля да си догледам филмчето и после да правя нещо продуктивно.