- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Щяха да ме гръмнат,живота ми мина на лента![]()
Тази нощ спах като труп. Събудих се в същата поза, в която заспах. Толкова дълбоко не съм спала от месеци. Прекрасно чувство е да се събудиш след такъв сън!!!
Още с вдигането от леглото обаче усетих каква мускулна треска имам. Чак очите ми се насълзиха като се изправих.Усетих мускули, които бях забравила, че имам. Както и да е, допивам си какаото и заминавам да се раздвижа.
Хубав ден е днес, много хубав дори!
сънувах го за първи път..беше много хубаво .. жалко, че ще си остане само сън и само спомени нищо повече.
иначе съм си супер, взех си боя..дано да стане, че ще полудея вече хахах изпих си кафето и сега ще си пусна филмче
как се правя обаче на много безгрижна и свободна птичка хахахаххаха, а колко нещаа имам да правя нямам думи.. боже, хич не ми пука аз съм станала голям непукист . . .
Последно редактирано от Wwwooow : 01-11-2014 на 14:03
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Дърти бири. Някой ако иска, може да ни джойнне.![]()
Днеска спах до 15:30 някъде.. станах, ядох, сега пак ям - отивам на тренировка, постригвам се и да видим, какви оферти има за довечера (devil) хах
засега съм свежарка![]()
Азис - Хоп [music]
Твърде съм вървежен, за да разговарям с повечето хора и да не ми се доспива от това.![]()
Ядосана съм много на един човек а той се прави че не знае за кво :@ тъпо ми е
Би трябвало да изпитам съчувствие, но нещо не ми се получава.
Не реагирам адекватно в подобни ситуации. Каквото и да кажа не би било достатъчно. Дано се съвземе бързо.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Добре съм , спи ми се и сериозно обмислям дали да излизам тая вечер. Остават ми 40тина страници да прочета от книжлето и вероятно така ще ми мине времето. Така и не можах да разбера откъде ми миришеше на пържени картофи днес
Най-после си е тук, утре и наще си идват и отговорностите ми на шофьор и бавачка свършват![]()
Не съм сигурна кога за последно съм се гордяла така със себе си. 2 години и малко - мъчения, сълзи, нерви, безсънни нощи, даване на нови и нови шансове и всичко това до... днес. Докато не реших, че аз съм най-важния човек в моя живот, че е време всичко да приключи веднъж завинаги и да спра да се занимавам с тъпанари с напълно изкривено мислене и без никаква цел в живота. Какъв глупак трябва да си за да смяташ, че наркотиците, постоянните "разбивания" по купони и безразборния секс са повод за гордост?!
Ох, все тая, важното е, че за първи път аз се осмелих да взема такова решение и да кажа нещата такива, каквито сачувствам се тооооооооооооолкова свободна и спокойна за първа вечер тази година хахахах:Д
Толкова е трагично, че чак е смешноВарирам в някакви настроения от сляпа ярост, сълзи от чувство за безполезност и безпомощност (the drama of my life) до див смях.
Ако не е казана думата "обещавам", не било обещание? Сириъсли? Бих опитала да извъртя същия номер, ако не знаех, че ще избухна в луд смях, докато казвам "Да бе, нп" с убедена физиономия![]()
Мислех, че ми е паднал прагът на пиенето, ама след 2 водки и бира се чувствам прекалено трезвена, не е на добре.
Оф, лягам да спя, че утре ще ми се стъжни.
Ненормално разцепващ гейминг дей си направихме с мъж ми. Утре ще се търкаляме в леглото до късна сутрин, а после наистина ще стане време да се захвана с писането на двете есенца и дорисуването на разните му там работи. Поне с реферата съм готова, whew.
Страшно съм ядосан, но не искам този път да объркам нещата отново.
утре ще съжалявам!
Песен на деня: ZZ Top - La Grangeь
Утре рано сутринта съм на работа... Скоро трябва да лягам, но ума ми е толкова затормозен, че не мога да заспя. Може да изпия две бири и да ми се доспи... Хм...
Edited: Бирата не помага. Искам да я целуна, да е в прегръдките ми. Тъжно ми е...
След вчерашното мързелуване днес трябва поне нещичко да бъде свършено. Ще си потърся мотивацията след голямата чаша кафе и няколко мъфина.
Хубаво би било ако знаех какво точно искам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Рядко правя грешки, но пък направя ли, винаги са грандиозни...
Ядосано ли ми е, отчаяно ли ми е и аз не знам.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Много тъпо започва тоя ден-няма никой на скайпа няма никой и тука,викам си да изляза-жив човек няма,само минават от време на време 2-3 кучета да разнообразят пейзажа,не мога да повярвам че го казвам ама по бързо да идва понеделника че тука умирам от скука,поне там има с кого да се забавлявам![]()