.
Затворена тема
Страница 208 от 288 ПървиПърви ... 108158198204205206207208209210211212218258 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 176 до 5 200 от общо 7188
    Мега фен Аватара на babity
    Изложих се кат' кифладжия. Класно свинско изпълнение! Да бе, то е за хубаво, че я затворих тая страница, 'щото иначе нямаше да го направя. Но тря'аше да има повече патос в цялото изпълнение. Дори не мога да съм сърдита. Че е буден, че винаги го прочита на време, че знае всичко...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Чета си тухлата по биология и пия кафе. След няколко часа се омитам на погача на племенникът на моя съученичка. Приятна неделя ще да е.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Вечерта беше много приятна,той е голям сладур
    ДНес се очертава хубав ден- е се видя с познати от форума,
    ще ходим на кънки по-късно с другарчета...абе готино ще е.
    Последно редактирано от granger : 01-12-2014 на 09:34
    maDamn

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Here I am, on the road again.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Поредната загуба на интерес към моята персона. Временна или постоянна. Или поне някакво причиняване на ревност от моята персона. Такова някакво усещане ме навява. Нищо ново под слънцето...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Dagichka
    винаги когато имам да уча най-много ме хваща най-големият мързел и се занимавам с някви маловажни неща, гррр!
    иначе съм ок, обичам да си говоря с водата докато се къпя ;д

Мега фен Аватара на Lilanda
    Така...Ще е трудно, но трябва да го кажа..Чакам го да се появи само, 'щото цял ден го няма..-_-

Имам нужда от подкрепа точно в момента, а няма кой да ми я даде..

JustaLittleKid
    Guest
    Разочарована съм.
    Вчера празнувах рождения си ден заедно с един съученик у нас. Имаше много гости. И мамка му, малко съобразителност не се намери в тези хора. Като например да говорят по-тихо и да не тропат след 3-4 часа през нощта, защото все пак живея в къща, майка ми се опитва да спи в другата стая, а отдолу има още 5 човека, които не са длъжни да ни слушат простотиите.
    И още малко съобразителност да ми помогнат да им изчистя пълната кочина. Не го очаквах от тези хора, винаги досега на купони е било доста по-кротко, спокойно и възпитано. А този път явно решиха, че трябва да развалят доброто мнение на майка ми за себе си, трябва да се държат като диваци и простаци, да хвърлят храна по земята, да разливат алкохол, да говорят на висок глас (въпреки изричните ми молби да бъдат по-тихи, за бога!), да нямат никакво уважение към дома ми и вещите в него... и респективно към мен. И накрая да се хванат и да си тръгнат, без да пооправят поне - никога не са го правили, винаги си подреждат, независимо къде сме. Не знам какво се случи.

Чувствам се разочарована, защото показаха, че не държат на мен... чак толкова много. Поне аз така го приемам. Гррр.

Мега фен Аватара на babity
    ВързАх си гащите. Работата ми там приключи.
    Явно пак съм се заблудила. Очаквах няк'ъв душевен катарзис сега, не мога да отрека, че ме беше страх, а то... няк'во стегнато ми е, но знам, че е заради изпита.
    Още не мога да реша дали да т'ковам тая вечер или не...

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Песен на деня: Extreme - More Than Words

Туй общия работник е най-тъпото животно евър. Отвори ми 2 часа работа, но си свърших и другата работа за днес. Успях да махна цялата дървесина и машинно масло от мен, но все още мириша на маслото . Трябва да мина през фитнеса, но ще е след час. А след като се изкъпя пак мириша на масло ще се самоубия .

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Хубаво ми е, ай!

Супер фен Аватара на Glamour92
    Лежерно. xDD
    И готино като цяло.Утре мисля да си спретна две тренировки и да почета туй-онуй,че време не остана.
    Ии,да ,супер ми е. Безгрижно и замечтано едно.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Много е красиво зимата на Мусала.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не е истина колко много не ми се мърда от нас. Но ще отида. Да видим дали е още е такава, каквато я помня.

А с малко повече късмет той може и да ми оправи вечерта.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Хубава мини-форумка стана...
    Много по-готини се оказаха ,отколкото съм и предполагала, от впечатления тук...хубаво беше
    maDamn

Мега фен Аватара на Lilanda
    Всичко свърши..Не знам да се радвам ли или да плача...

Удари ме носталгията..Пак.

Още ме държи от вчерашния сън.

Тежко ми е...Ще мине..Все пак като му го казах ми олекна малко..Длъжна бях да го направя.

едит: Понякога раздялата е най-доброто решение, they said.
    Последно редактирано от Lilanda : 01-12-2014 на 16:24

Излиза ми се, няколко дни прекарах у нас и разбрах че не съм готова да бъда майка скоро време. Имам нужда да се наспя и да отида някъде само с него. Да наваксаме за последните 2 седмици

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ромео и Жулиета.... честно.... без коментар сте....

Иначе мини-форумната беше хубавка, аз се израдвах да ги видя човечетата Добре се получи

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    мразя перфекционизма ми е чувството на недовършена работа. мамка му и на проекта. най-тъпата част остана недовършена. цял ден се лутам и не можах да го довърша. да върви по дяволите. иначе въпреки, хмм..., 5-те часа сън, успях да се справя с всички останали задачки. не им завиждам на те3, които учат икономика. баси сухата теория. добре, че се отървавам тази година. е, няма лошо де. поне ще имам повечко обща култура за...FX-a. трябва да спра да се оплаквам и да приема това като един плюс...

Град
    София, България
    Аааааа, държах малкия прекрасник! За пръв път да присъствам на гамбийско кръщене! Няма такова хубаво, артистично, интересно, красиво и живно нещо! Супер доволничка съм, и храна имаш накуп.
    А навънка някаква снежна буря, -10 градуса, утре сигурно ще падне с още 10. Не ми се мисли, поне вкъщи си ми е хубавичко.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Много ми е кефско днес. Въобще не мога да се спра да рисувам и просто...гх. ♥ ♥ ♥ Готин лаф с готини хора цял ден + любимото ми занимание + един готин приятел на мъжа ми вкъщи, който го занимава да цъкат игри и от време на време ме разсейват + мегадоволност от свършената работа. Какво му трябва на човек?!

Уча за изпит, за който знам, че ще ме скъсат. Поне дано изкарам някакви точки.
    Уморено ми е. Искам да не правя нищо.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Объркана по един странен и донякъде хубав начин.
    "The fault in our stars" официално ми е една от най-любимите книги. Толкова много ми хареса, че чак не мога да повярвам, имайки се предвид факта, че не съм любител на сълзливите любовни истории. Е, тази беше нещо повече. 287 страници истинско вълшебство. И се чувствам някак си тъжна, че свърши. Но предполагам, че това чувство го има след края на всяка хубава книга.
    Като изключим терзанията ми по книгата, денят беше супер скучен, а нежеланието ми да ходя на училище е просто покъртително.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Рядко правя грешки, но пък направя ли, винаги са грандиозни...

Ядосано ли ми е, отчаяно ли ми е и аз не знам.
    Леко , Дъмбълдор .

Интересно. Поне вече не трябва да мисля за единия от двамата. Неприятен месец като цяло , поне брат ми се върна . Квито и съмнения да съм имал преди , вече ми стана ясно , че не може да има приятелство между атрактивна жена и мъж. Поне когато аз съм намесен. Няма мъдрец на този свят. който да превъзхожда по находчивост една влюбена жена, когато тя иска да угоди на любимия и чете желанията по устните му , но няма и предател , който да бъде толкова отмъстителен колкото жена , когато е решила да се опита ти навреди за стара случка. Днес бе ден за дълбоки прозрения.

От утре нещата се променят.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Уча за изпит, за който знам, че ще ме скъсат. Поне дано изкарам някакви точки.
    Уморено ми е. Искам да не правя нищо.
    Ей, телец. Я, горе главата Ще го изкараш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си