- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Изложих се кат' кифладжия. Класно свинско изпълнение! Да бе, то е за хубаво, че я затворих тая страница, 'щото иначе нямаше да го направя. Но тря'аше да има повече патос в цялото изпълнение. Дори не мога да съм сърдита. Че е буден, че винаги го прочита на време, че знае всичко...
Чета си тухлата по биология и пия кафе. След няколко часа се омитам на погача на племенникът на моя съученичка. Приятна неделя ще да е.
Вечерта беше много приятна,той е голям сладур
ДНес се очертава хубав ден- е се видя с познати от форума,
ще ходим на кънки по-късно с другарчета...абе готино ще е.
Последно редактирано от granger : 01-12-2014 на 09:34
maDamn
Here I am, on the road again.
Welcome to the Jungle...
Поредната загуба на интерес към моята персона. Временна или постоянна. Или поне някакво причиняване на ревност от моята персона. Такова някакво усещане ме навява. Нищо ново под слънцето...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
винаги когато имам да уча най-много ме хваща най-големият мързел и се занимавам с някви маловажни неща, гррр!
иначе съм ок, обичам да си говоря с водата докато се къпя ;д
Така...Ще е трудно, но трябва да го кажа..Чакам го да се появи само, 'щото цял ден го няма..-_-
Имам нужда от подкрепа точно в момента, а няма кой да ми я даде..
Разочарована съм.
Вчера празнувах рождения си ден заедно с един съученик у нас. Имаше много гости. И мамка му, малко съобразителност не се намери в тези хора. Като например да говорят по-тихо и да не тропат след 3-4 часа през нощта, защото все пак живея в къща, майка ми се опитва да спи в другата стая, а отдолу има още 5 човека, които не са длъжни да ни слушат простотиите.
И още малко съобразителност да ми помогнат да им изчистя пълната кочина. Не го очаквах от тези хора, винаги досега на купони е било доста по-кротко, спокойно и възпитано. А този път явно решиха, че трябва да развалят доброто мнение на майка ми за себе си, трябва да се държат като диваци и простаци, да хвърлят храна по земята, да разливат алкохол, да говорят на висок глас (въпреки изричните ми молби да бъдат по-тихи, за бога!), да нямат никакво уважение към дома ми и вещите в него... и респективно към мен. И накрая да се хванат и да си тръгнат, без да пооправят поне - никога не са го правили, винаги си подреждат, независимо къде сме. Не знам какво се случи.
Чувствам се разочарована, защото показаха, че не държат на мен... чак толкова много. Поне аз така го приемам. Гррр.
ВързАх си гащите. Работата ми там приключи.
Явно пак съм се заблудила. Очаквах няк'ъв душевен катарзис сега, не мога да отрека, че ме беше страх, а то... няк'во стегнато ми е, но знам, че е заради изпита.
Още не мога да реша дали да т'ковам тая вечер или не...
Песен на деня: Extreme - More Than Words
Туй общия работник е най-тъпото животно евър. Отвори ми 2 часа работа, но си свърших и другата работа за днес. Успях да махна цялата дървесина и машинно масло от мен, но все още мириша на маслото. Трябва да мина през фитнеса, но ще е след час. А след като се изкъпя пак мириша на масло ще се самоубия
.
Лежерно. xDD
И готино като цяло.Утре мисля да си спретна две тренировки и да почета туй-онуй,че време не остана.
Ии,да ,супер ми е. Безгрижно и замечтано едно.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Много е красиво зимата на Мусала.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не е истина колко много не ми се мърда от нас. Но ще отида. Да видим дали е още е такава, каквато я помня.
А с малко повече късмет той може и да ми оправи вечерта.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Хубава мини-форумка стана...
Много по-готини се оказаха ,отколкото съм и предполагала, от впечатления тук...хубаво беше![]()
maDamn
Всичко свърши..Не знам да се радвам ли или да плача...
Удари ме носталгията..Пак.
Още ме държи от вчерашния сън.
Тежко ми е...Ще мине..Все пак като му го казах ми олекна малко..Длъжна бях да го направя.
едит: Понякога раздялата е най-доброто решение, they said.
Последно редактирано от Lilanda : 01-12-2014 на 16:24
Излиза ми се, няколко дни прекарах у нас и разбрах че не съм готова да бъда майка скоро време. Имам нужда да се наспя и да отида някъде само с него. Да наваксаме за последните 2 седмици
Ромео и Жулиета.... честно.... без коментар сте....
Иначе мини-форумната беше хубавка, аз се израдвах да ги видя човечетатаДобре се получи
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
мразя перфекционизма ми е чувството на недовършена работа. мамка му и на проекта. най-тъпата част остана недовършена. цял ден се лутам и не можах да го довърша. да върви по дяволите. иначе въпреки, хмм..., 5-те часа сън, успях да се справя с всички останали задачки. не им завиждам на те3, които учат икономика. баси сухата теория. добре, че се отървавам тази година. е, няма лошо де. поне ще имам повечко обща култура за...FX-a. трябва да спра да се оплаквам и да приема това като един плюс...
Аааааа, държах малкия прекрасник! За пръв път да присъствам на гамбийско кръщене! Няма такова хубаво, артистично, интересно, красиво и живно нещо! Супер доволничка съм, и храна имаш накуп.
А навънка някаква снежна буря, -10 градуса, утре сигурно ще падне с още 10. Не ми се мисли, поне вкъщи си ми е хубавичко.
Много ми е кефско днес. Въобще не мога да се спра да рисувам и просто...гх. ♥ ♥ ♥ Готин лаф с готини хора цял ден + любимото ми занимание + един готин приятел на мъжа ми вкъщи, който го занимава да цъкат игри и от време на време ме разсейват + мегадоволност от свършената работа. Какво му трябва на човек?!![]()
Уча за изпит, за който знам, че ще ме скъсат. Поне дано изкарам някакви точки.
Уморено ми е. Искам да не правя нищо.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Объркана по един странен и донякъде хубав начин.
"The fault in our stars" официално ми е една от най-любимите книги. Толкова много ми хареса, че чак не мога да повярвам, имайки се предвид факта, че не съм любител на сълзливите любовни истории. Е, тази беше нещо повече. 287 страници истинско вълшебство. И се чувствам някак си тъжна, че свърши. Но предполагам, че това чувство го има след края на всяка хубава книга.![]()
Като изключим терзанията ми по книгата, денят беше супер скучен, а нежеланието ми да ходя на училище е просто покъртително.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Леко , Дъмбълдор .
Интересно. Поне вече не трябва да мисля за единия от двамата. Неприятен месец като цяло , поне брат ми се върна . Квито и съмнения да съм имал преди , вече ми стана ясно , че не може да има приятелство между атрактивна жена и мъж. Поне когато аз съм намесен. Няма мъдрец на този свят. който да превъзхожда по находчивост една влюбена жена, когато тя иска да угоди на любимия и чете желанията по устните му , но няма и предател , който да бъде толкова отмъстителен колкото жена , когато е решила да се опита ти навреди за стара случка. Днес бе ден за дълбоки прозрения.
От утре нещата се променят.