.
Затворена тема
Страница 210 от 288 ПървиПърви ... 110160200206207208209210211212213214220260 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 226 до 5 250 от общо 7188
    Супер фен Аватара на Cloud9
    Ядосвам се лесно.То не че е новост...Но просто изригванията на някои хора,които са решили че са хванали Господ за шлифера само защото служат за изтривалка с голяма заплата ме дразни.да не говорил колко ме дразни моята заплата.Тия от туристическата фирма се оказаха доста некадърни...Не е сложно да набереш един номер,за копираш правилно едно ЕГН и дата на валидност на паспорт пък и да дадеш малко повече разяснения.Главата ме боли за пореден ден!!!Ще ми се да се гръмна вече.Не е нормално едно 24 годишно момиче да се чувства като 204х годишно.И ръката ме боли....абе немам думи.
    Но поне уикенда беше невероятен-разходки,приятелки,закуска в леглото,гушкане цял ден.....Живея за следващата събота!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Чудя се на каква порода овце да се спра. Хм, сигурно ще да са няк'ви шотландски и без това тук има достатъчно добър избор.

Никога не съм се чувствала по-неподготвена за изпит. Поне мина вече, каквото съм написала - написала. Надявам се на положителна оценка.

Мисля си, че го прави нарочно. Няма друга причина днес да ме вика на работа като на пожар, след като и обясних какво смятам да правя тази седмица. Трябва да си търся друга работа, но няма друг, който да се съобразява с мен и свободното ми време толкова.
    Искам да знам какво искам!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Върви ми на срещи с хора, които не съм виждала скоро, обичам.
    Изхвърчам да се видим и да пием слънчево кафенце със сокче и вафличка на пейка <3
    Ох, обичам така!

Мега фен Аватара на tori
    Докато бях на училище, обградена от хора, които принципно не харесвам, всичко беше окей, но щом пристъпих входната врата и останах сама, нещата не са много окей. Липсва ми. Пак, отново. Липсва ми всичко - разговорите, кафето, разходките, простотиите, липсва ми да разпознавам какво мисли само като му видя изражението на лицето. Липсва ми последната вечер, когато всички ревахме като бебета и не искахме да си ходим или въобще да го пуснем. Разпиляхме се, всеки вглъбен в своя живот и своите драми, интриги и, общо-взето, простотии. Всеки се бори за оценки, за оцеляване в даскало даже. Лятото беше толкова спокойно и някак пълно с мечти. Липсва ми да знам, че имам някого зад гърба си. Самият вкус на приятелството, полято с кафе, ми липсва. Искам пак да изживея онзи петък, в който имах планове, а те се развалиха, за да се наредят по още по-прекрасен начин.
    Липсва ми. Липсват ми.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Песен на деня: Pain - Shut Your Mouth
    Подстригах се и вече не мога да куфея Вече съм на 100% прилично изглеждащ младеж. Спечелих си парички вчера от покера вчера. като цяло се чувствам добре, студено ми е на главата .

Супер фен Аватара на D*Rose
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Песен на деня: Pain - Shut Your Mouth
    Подстригах се и вече не мога да куфея Вече съм на 100% прилично изглеждащ младеж. Спечелих си парички вчера от покера вчера. като цяло се чувствам добре, студено ми е на главата .
    Много голяма тая песен! :X

Първи ден с нова програма, хубаво. Довечера ще потренирам за утрешните контролни. Потискат ме адски много!

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Ей така се чувствам:

You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "Най-страшното след любовта, не е споменът, а това, което започва да изчезва в него. Това, което не успяваш да задържиш в мислите си. Отначало усещаш аромата на парфюма по дрехите или в леглото си. Той кара кожата ти да настръхва от болката да не можеш да заровиш пръсти в косата й. Но после ароматът изчезва и ти само се опитваш да си спомниш как миришеше любовта . След време, случайно на улицата те докосва познат полъх и сърцето ти се свива - обръщаш се, но не е тя.... просто не е тя. Вече не помниш колко точно пъстри ставаха очите й, когато бавно и дълго потъваше в тях. Мислеше, че не можеш да я забравиш, но не е така. Бавно и болезнено я забравяш - как ухае, как изглежда, какви са на вкус целувките й, как се усмихва...
    Отдалечава се все повече, и един ден ти вече няма да я помниш. Дори времето вече няма да те кара да се замисляш. Само сърцето ти все още, понякога, ще се сгърчва в неразбираема моментна самота - като, че ли някъде там в пространствата и измеренията минава твоята половин душа, но ти не можеш да стигнеш до нея....
    Загубена частичка от самия теб, която никога няма да намериш отново.."
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Палачинки, лозови сърми + тиквеник = щастливо аз

А сега математика + кафе.

anonymous708973
    Guest
    Идеално беше. Джиткане напред-назад, срещи с хора и обмяна на впечатления, доволна съм. Той ми е прекрасен и забелязвам личностен прогрес в него, гордо ми е едно такова.

Утре заминаваме на СПА само двамката, заслужаваме го!

Ако хапна, ще ми е направо идеално :д

Супер фен Аватара на leadyflame
    Аре сиктир, нЕма се занимавам, оставям празен ход.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Доста напрегнат ден ми беше днеска имах много работа но сега малко ще релаксирам

Ама много съм горда със себе си . В Сряда заминавам на лагер в Япония много ама много съм доволна .

И него ще го видя по-късно .

Разочаровам се от някой хора ама какво да се прави .

Супер фен Аватара на paradosou
    Бла. Породи ми се някакво блудкаво усещане само докато преглеждах коментари тук. Студентската тема е пълен потрес.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    В Сряда заминавам на лагер в Япония много ама много съм доволна .
    И аз бих била.

Сърцето ми е просто мускул...

Мега фен Аватара на Lilanda
    "Подкрепата ти значи много за мен, нали знаеш?" Тези думи винаги са ми стопляли сърцето..Радвам се, че мина..Кофти ми е обаче, че не му се получиха нещата..То се знаеше де, но все пак ми е кофти..А и на него не му е леко..

"И искам да отида до Поморие, да се сгуша в него и да си поревем двамата, 'щото и на мен не ми е леко, ама..Няма как.." А това колко описва цялостното ми настроение..

Хах съня от онзи ден някак си се сбъдва...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Отказах цигарите, ама други кофти навици се възвърнаха умножени десеторно - хапане на устни и кокалчетата на ръцете.
    Кофти.

Изтичат ми очите от очните ябълки, ама след малко сядам да чета учебника по биология.

anonymous708973
    Guest
    Ха, отказала си цигарите? БРАВО!
    А наргиле пушиш ли или се притесняваш заради никотина?

Мега фен Аватара на Lilanda
    Втриса ме..Буквално..Не се е случвало отдавна..Май имам температура..Уф..Не искам..

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Отказах цигарите
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ха, отказала си цигарите? БРАВО!
    Ето, ти си ги спряла и аз ги почнах пак.. Гле к'ва си лоша...
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на xoxi
    Много лош късмет имам днес. Какво ли не ми се случи, но падането на най-дебелото дърво върху крака ми, определено е най-болезненото. Ако гледам хубавата страна на нещата, виждам, че синьо-лилавото ми отива.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Искам стабилно да помрънкам на някого.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Искам стабилно да помрънкам на някого.
    И аз обаче няма на кой

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми