.
Затворена тема
Страница 211 от 288 ПървиПърви ... 111161201207208209210211212213214215221261 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 251 до 5 275 от общо 7188
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    И аз обаче няма на кой
    Аз по-скоро не искам близките да ме виждат в тази ми светлина. Пак.

Пфу, имам чувството, че проговоря ли, няма да млъкна.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Аз пък не обичам да мрънкам обаче напоследък имам чувството че ако не говоря с някой ще откача .

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Чувствам се искрено чудесно от доста време насам.
    maDamn

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Сладка умора. Едва гледам.

Той е... не мога да го опиша. И не искам.

Не искам да слагам рамки и да лепя епитети. Не искам да търся определения и обяснения. Искам моментът да продължи безкрай. Без развитие, промени и усложнения. Просто този момент.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Беше толкова пролетно днес, прекрасен ден.
    Само с него не успяхме да се видим много, но и утре е ден.
    Хубаво <3

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ПИСНА МИ ДА НЕ СПЯ.
    Имам чувството, че изведнъж станах дефектна във всяко едно отношение..
    Чувствам се отвратително , настроенията ми варират от рев до смях в рамките на секунди.
    Дано поне онзи проблем да отшуми, че това ще ми е най-голямата мъка, да се прибера, да се видим и да трябва да се гледаме заради някаква глупост.
    Както и да е, мисля да спя..
    ама не мога.
    Ще лежа и ще слушам Нети и ще се надявам плана ми да не се развали. Зависи от него.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Изморена съм и всичко ме боли. Утре ми излизат резултатите от TB теста и дано да са отрицателни, понеже не ми се ходи на ренген заради тяхната простотия. Освен това и другите резултати ще са готови, за тях знам отлично какво ще ми кажат и пак ще ми дават някакви мазала и хапчета, все едно ще помогнат, ама какво да се прави. Добре поне, че имам класове само до 1:45 и след това ще се занимавам с лекари, пък и поне този път знам, че няма да съм сама

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Сънливо ми е. А сладко гушнатото на врата ми коте не помага в опитите ми да изпълзя от леглото. Какво ми става тази седмица?

Дано да е хубаво времето и да не ни се развалят плановете.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Недоспала и със започваща да се схваща ръка от рисуване, но пък мегадоволна от всичко.

Голям фен Аватара на veilside88
    сън не видях тази нощ

Мега фен Аватара на Lilanda
    Умииииииииирам за сън..-_-

Искам както лежа в момента да заспя и да не се събуждам до събота поне.

Женицата е много добра, жалко, че детето ѝ е такъв келеш обаче..А пред нея се държи като света вода ненапита. Такива много ги обичам. "18 години не го е разбрала какъв е...Мислиш ли, че ще си първата, която ще ѝ го каже? И аз съм говорила с нея за това, той просто знае как да се измъкне от ситуацията." За жалост е права. Пък и всеки е невинен до доказване на противното, нали?

Да го накарам ли да излезем или да го оставя на мира..Това е въпросът. Веднъж му отказах, сега ще е кофти, ако му звънна и му кажа "Хей, искаш ли в събота да се видим"..Но пък искам бе мама му стара, искам..

Пък и имам и други проблеми..Макар че той е готов да ми помогне за тях, стига аз да искам..А искам ли? Ох всичко е толкова сложно...Идиота е последната ми надежда, дано поне той има идея какво да правя...

Супер фен Аватара на tonssy
    Яростта и гордостта надделяха. Тъкмо по-бързо ще го преживея И се радвам, че вътрешно колкото и гадно да ми беше, се държах с него точно както заслужава. Това, че досега е излизал с мегатъпите ку*ви, които не могат да вържат 2 приказки, не оправдава държанието му, което аз НЯМА КАК да приема. Не позна този път. Успех в живота му пожелавам.
    И толкова пък да не ми пука в момента за това кой какво мисли, чак се учудвам. Само могат да говорят зад гърба лицемерките, като ги погледна се забиват в телефоните си или земята хаха
    Иначе днес дано се справя на контролното по география.. не че точно тази оценка ми е притрябвала. А времето навън е като пролет, не мога да му се нарадвам; оправя ми настроението още повече!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    http://www.youtube.com/watch?v=FrsM9WggCdo

Днес се събудих с тая песничка. Супер зарибяваща и зареждаща е И ми е супер доволно с прогреса ми по английски, с мъничко ( :Р ) усилие тая година ще се вземе С1 сертификат. Ест и финансите де.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Да заспя в 2:30 и да се налага да съм на крака в 5:30 е невероятно чувство, особено когато навън вали и всички спят. Поне утре няма за къде да бързам и ще се наспя.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Хапнах грейпфрут и се чувствам страшно свежа
    Все още не мога да повярвам, че моя е толкова въодушевен за кучето и най-вече, че е съгласен да вземем АСТ!
    Влюбена съм в породата от 11 години, а може би и повече, а това, че той се вълнува наравно с мен ме кара да се чувствам на 7-то небе! И този разговор по телефона ... Думите "Снощи мислих за кучо. Искам момчето ни да е черно-бяло!" ме докараха до душевен оргазъм! ^_^
    Щастлива съм!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

JustaLittleKid
    Guest
    Ох.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Хапнах грейпфрут и се чувствам страшно свежа
    Все още не мога да повярвам, че моя е толкова въодушевен за кучето и най-вече, че е съгласен да вземем АСТ!
    Влюбена съм в породата от 11 години, а може би и повече, а това, че той се вълнува наравно с мен ме кара да се чувствам на 7-то небе! И този разговор по телефона ... Думите "Снощи мислих за кучо. Искам момчето ни да е черно-бяло!" ме докараха до душевен оргазъм! ^_^
    Щастлива съм!!!
    Ей че сладко. Браво!

Омг, аз се наспах :О Направо не мога да повярвам. Днес ми е ден за релакс, от утре пак почвам да уча. Сега - ще си оправям маникюра.
    Много е скучно вкъщи без него, нямам търпение да дойде 24ти и да се прибере.

Как мразя хора, които ядат чипсове по време на лекции. Ако иска супичка да вземе да си сърба на задния ред, не ми пречи, но да млящи чипсове и снаксове и да хвърля наоколо трохи с цветовете на дъгата е просто прекалено. И то не в кой да е клас, а именно в класовете по чертане и Itech. Аз толкова да си държа на чертежите, тя ще ми го пипне и ще си остави пръстите по него БУКВАЛНО . Така ме ядоса, направо щях да и извъртя един, но просто си събрах нещата и излезнах. Аз така нито мога нито да уча, нито да работя, ще има сега това петно да го мисля цял ден, все едно си нямам достатъчно дертове с лекари и болници.
    И теста за TB е излезнал положителен, сега и рентгенови снимки ще ми искат, понеже са идиоти, 100 пъти им казах, че съм ваксинирана и трябва да се гледа колко е допустимият размер на петното за хората от тази част на Европа, ама не, никой не ме слуша. Изобщо не ми е ден днес и накрая пак ще си го изкарам не на когото трябва.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Из сборника "365 начина да прокудим момиче",страница дрън-дрън;пасаж n-ти : "...ако и това не помогне,ползвай тактиката "тъп,но упорит" - резултатите са безотказни."

Meh.

Поне си стартирах сесията прилично. ^^
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Апатично някакво през по-голямата част от времето.Някъде навътре в мен някакво чувство за тъга и самота се загнездват през по-голямата част от времето.Все повече започвам да установявам, че наистина вече нямам никаква мотивация за нищо. И може би ако не бях едвали не насила каран да правя нещо най-вероятно щях да правя няколко неща. Да седя пред компютъра,да гледам телевизия,да ям,да се изхождам и да спя докато мога...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Deadlock
    Някойтам, горе главата!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Някойтам, хвани се на работа, научи език, намери си дейност, което те радва. Само цивриш как нищо не правиш....

Аз съм добре, намирам се с английски човечета и доста добре ни се получава комуникацията. Приятно е.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Niakoitam
    valdesbg да съм хванал да ти "цивря" на ЛС?
    Доколкото забелязвам темата се казва: "Как се чувствате?"
    Ти щом се чувстваш екстра се радвам за теб...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Голям фен Аватара на veilside88
    добре

Супер фен Аватара на D*Rose
    Днес ме удариха на пътя и очевидно това ПТП ме направи психически нестабилен. Дано скоро отмине цялата тая история

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си