- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Запознанствата с чужденци винаги ме изтощават психически. Ужасно трудно е да се разговаря с човек, който не знае български, нито английски, нито немски... и не е македонец.По ирония на съдбата, от всички, с които се запознах, само този човек си заслужава вниманието и трудностите при общуването с него. Ако намерим начин да общуваме по-свободно, като нищо ще се зароди ново приятелство.
Нямам търпениееееееее![]()
Сядам да си правя СV-то и почвам да го пускам насам-натам. По-мотивирана не знам дали съм се чувствала някога! Дай Боже всичко да е наред и скоро да имам повод да се похваля.
Хубав и усмихнат ден на всички (или поне остатъка от него при вас), нищо, че тук от сутринта вали като из ведро.![]()
И на двете ви късмет!!!!
Аз свърших с 4 часовия изпит. Алелуя! Другата седмица ме чака само устен по английски, а по другата около 15 изпита. Бързичко ще ги взема, дъх :Д
Ще ми изтекат очите, обаче. Не знам какво ми става.
Правя си кафе и се захващам с ученето отново.
А с него ми е просто толкова релаксиращо. При студеното време и умората, искам само да се сгуша в ръцете му и да не мърдам от там.
Толкова много ми се гушка, а той дойде само за двайсетина минути. Не исках да го пускам, не исках да ставаме от леглото - беше така хубаво да го гушкам на топло... Болят ме напуканите гадни устни, разнежено и ревливо ми е. Трябва да спра да слушам лигава музика.
heart,шматарок , Маги успех и на трите
Силно разочарована от себе си . Пълна трагедия бяха днешните тренировки . Настинката въобще не ми оправдание за днес .
Поне утре в 5 пътуваме към Япония а после USA там се надявам на победи .
И аз активно се подготвям за предстоящия изпит. Само да го взема успешно и за мен сесията приключва.
Много съм изнервена напоследък. Имам определени очаквания, но се съмнявам да бъдат изпълнени.
You are broken, I can fix you...
Днес нямаше много работа и ми беше екстра сега ще се оправям да излизам
Поредната 2йка на класното по математика ,а може би и за срока.. много гадна работа пичове![]()
Сертификати, партньори, глупости. Въпреки нервите, които потроших, беше страхотно. Сега си чакам бонуса. Да видим дали ще е това, което си поисках.
Щастливо ми е. Като съм зле все така да съм.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Имам колет от баба, пълен със сарми , лютеници, ябълки и шоколадчета разни.
Добре се чувствам, май проблемът ми взе да разминава, чакам с нетърпение момента, в който оня ще ме остави намира.
Утре съм на интервю, дано мине добре. И дано заспя навреме тая нощ.
както през последните 5 дни, 1000000000000 %И дано заспя навреме тая нощ.![]()
maDamn
ох, адски много се напрегнах за няма час...мамицата му, имам нужда от терапия
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
meow, ебаси якото, две сигурни 6-ци на изпитите и една относителна. ученето през семестъра си даде отражение. много съм доволна и още по-мотивирана! да минава утре и да се приключва! писането с малки букви тази вечер намирам за очарователно. и освен това си написах супер-якото-мрачно есенце по супер-якото-мрачно филмченце. и сготвих грах. дам.
Ооо трябва да се стегна! Айде, за другите предмети не мога да се мотивирам много-много годината след кандидатстването, ама поне за информатиката да се хвана здраво. Английски също, мразя го, ама знам, че ще ми трябва. Не ми се прави нищо! Мога по цял ден да си лежа. Пфф поне класните минаха.
Не мога да се сетя какво сънувах вчера, а беше нещо интересно. >.<
Напоследък всеки е решил да тъпче по сърцето ми с пълна сила и да не му пука колко ме боли мен. "Познавам го от 13 години..А с теб се познаваме от няма и две." Това беше много жестоко..А още по-жестокото е, че бе казано от единствения човек, на който разчитам..В толкова тежък момент, един непознат да ти е подкрепа..Каква ирония..И то една подкрепа..
Дори и на самия него не му дреме особено как ще се почувствам аз и като цяло как се чувствам след цялото нещо.
Имам нужда от малко подкрепа..Само това..Кой ли е способен да ми я даде?
"И пак плача, давя се във сълзи. Мисля, че съм силен, но не спира да боли. И пак страдам, а дъждът навън вали. Допирам дланите си и казвам "Господи, прости!""...Искам да сдържам сълзите си..
Трябва да се радвам за постигнатия резултат, въобще не очаквах да се справя, ама ВЪОБЩЕ !
ама хич не ми е до радост, след като ми липсва най-важното ми, нищо друго не ми е толкова от значение..
така празно не ми е било скоро.. толкова, толкова ми е мъчно и болно
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Знаех си аз, че всичко още от самото начало ще бъде без успех, ама на пусто му желание....
Песен на деня: Michael Jackson - Remember The Time
Do You Remember
When We Fell In Love
We Were Young
And Innocent Then
Do You Remember
How It All Began
It Just Seemed Like Heaven
So Why Did It End?
Усещам как се променям. Вече не съм така жизнерадостен и изпълнен с оптимизъм. Не очаквах да се променя в тази посока. Чувствам една празнота в себе си и не знам как да я запълня, колкото и алкохол да наливам - не се запълва.
Тежко ми е, но ще живея с избора ми.. Аз просто се вслушах в изречените думи, това даже не е мой избор, хах.
Правя си кафенце и ще гледам филмец.. мислех да лягам, ама и без друго няма да мога да спя..
Може и некоя книжка да подхвана..
И всичко ме боли, днес кашлях кръв, май верно тря да ида на доктор.. ма ми няма нищо де.. ;д ще се оправя !!!
И те такам, сесията иде, а на мен ми е тегаво...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.