- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Джакузита, макузитаНаглезих се на макс, откога го чаках това!
Върнах се най-накрая, че само обикалям последните дни. Щастливичко ми е. Той ми е прекрасен, супермиличък ми е. Гушкаме си се, угаждаме си, градим смели планове и поставяме цели заедно - къде на шега, къде сериозно. Чувствам го като соулмейт, отдавна не го бях изпитвала, но е прекрасно!
И бонбонки направихме заедно даже, пу-пу, ще са най-вкусните евъъър!
Дано тези дни се стекат като по план и всичко ще е върхът!
Не очаквах нищо и пак съм разочарована. Явно надеждата наистина умира последна.
Не ми харесва това чувство - смесица от разочарование, капка срам и безнадеждност.
Рядко попадам в такива ситуации (но все пак се случва), когато виждам как стоят нещата в действителност, но продължавам да се насилвам да повярвам, че нещо може да се промени.
Искам просто да легна, да се завия през глава и да се скрия от наивността си. За предпочитане е да забравя, че този ден се е състоял.
Нито той, нито животинките, нито книгите, музиката... В момента нищо не може да ми оправи настроението.
На училище съм утре, още не съм си легнала, не съм си научила, нищо. Както и да е, с това ще се оправя утре сутринта.
Гладна съм!!И не мога да измисля какво да ям.
Някакво такова безразлично ми е. Ни за приятни неща да мисля, ни за проблеми.
От кога я чакам тази вечер. Само да не се обърка нещо.
Ама с какво задоволство и увереност го каза... Няма да звънна, ей така, напук. Проклета съм била? Нека види точно колко проклета мога да бъда.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не съм добре. Но нали времето лекува..
П.П. Ако има още някой/ някоя Тони тук, честит празник ! :3
Край. Разочарован съм от такива хора, но е така - каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи. Абе, първо ме обиждат, не се извиняват, а след време ми се възмущават как не бил съм се интересувал от тях, как не съм поддържал контакти, е? Смешна работа, толкова ли не могат да се усетят сами?!
Горкият! Вирус или нещо по-сериозно?
Толкова съм разсеяна днес... Уж си изпълних нормата от четене, ама не беше особено качествено.
А с'а като си помисля, че трябва да отида да сека дърва... Нещо започва да ме блазни идеята да си мазнея с ужасната си коса и да си миришкам на натурално.
Оле, толкова е красив! Дано се подредят нещата за довечера и дано всичко е ок.
Важното е, че изглеждам мегаяко напоследък. Което обаче ще се промени скоро, ако продължавам да мисля само за храна.![]()
![]()
![]()
Адскиииии стресирана!
А ми се иска да се прибера, да си легна, да си сипя чай с мед и да си лежа на спалнята с многото одеала, гледайки как бързичко и хубавичко се сипе снежецът!
Не съм в настроение, ама хич.
Welcome to the Jungle...
Ще ми се отели вола с тая курсова..
Но поне темата е мега яката и попандах на много хубави цитати:
"Ако се борите да бъдете обичане от някого, когото обичате, как изобщо можете да спечелите?"
Това ми дава доста храна за размисъл... или:
"Желанието трябва да избягва своето удовлетворение, защото най-лошото, което може да се случи на едно желание, е то да бъде изпълнено, това означава, че смъртта му е настъпила."
Доста има да се мисли по темата..
"Човек не може да желае това, което има, а желае това, което няма."
Кафенце + слушане на лекции и писанье му е майката..
Жил Дельоз и Феликс гатари, мням мням, много ми е арно да ги чета тези господа!
Приятен ден на всички.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Обичам петък <3 Още 2 часа на работа и се прибирам тази седмица беше много натоварена тая вечер ще е разбивация а в събота май ще се ходи на Бургас :д
Последно редактирано от baby_baby : 01-17-2014 на 11:58
Цецо, завиждам ти за темата. Много яко. Бих се хванала и аз да попиша, но като знам колко думи изписах и изцедих от себе си последно време...днес точно ще почивам.
Салатка и гейм ъф тронс от началото. Мням, мням. (:
Hopeful.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ако говориш за лазурското, вече го няма.
Баси гадния сън тая нощ. Направо най-гадните кошмари са като си сънувам заека умиращ, отвлечен (?!), пуснат сред 4651234 други зайци, сред които трябва да го намеря и т.н. Явно имам нужда от психиатър.![]()
Трябва да почвам курсовата днес, че няма време.А така не ми се занимава, нищо не разбирам от тоя материал, вярното ми приятелче, което ми беше учител, го няма и сама ще трябва да ги мъдря тез глупости.
Тая пронизваща чувствителност как е възможно да я притежавам,,
Жив!
Много приятно усещане!Толкова, че съм склонен да отделя минута, за да споделя даже тук.
За всеки, който би я оценил. www.youtube.com/watch?v=kLezOgA73c4 Stone Sour - Inhale
Последно редактирано от Soprano : 01-17-2014 на 16:23
Знаеш какво да слушаш обаче..;д
ПТ: Умирам си от кеф. Само за едно ми е кофти-тая грипна ваканция започна в много гадно време. Можеше да си изкараме края на срока, да си го видя още два пъти /'щото може следващия срок часовете ми да не са с него и ще се налага да му ходя на посещения/, да си дооправя оценките /които са значително добри..тоя срок 5-ици, другия 6-ици
/, да прекарам още малко време сред хора..А вместо това ще се наложи да седя затворена в нас. Единствената ми алтернатива за нещо по-разнообразно е проекта по информатика. Ама и от темата съм много доволна. Бива ли да ми се падне точно това, от което се интересувам най-много?
И искам да пиша. Може би това също ще се случи през тези няколко дена.
Ауе, мама ви некадърна, за 16 часа една газ ли не мо'е да сложите бееее, еййй! Гррррр! Не искам да излизам с дъртото ренде, искам болидааааа. Толкова се бях надъхала. ;(
Де'а, добре че ня'а да излизам с мръвка тая вечер.
Започва подготовката и след 2-3 часа се мятаме по баровете.
Нека ни е зле.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Прибрах се , добре че е сестра ми да ми оправи настроението.
Пак ми стана шитаво във влака, ама няма значение, ще се оправя.
Чакам с нетърпение идната седмица, да минат изследванията, да се прибера в София, да изляза с някой и друг младеж...
имам нужда от разнообразие .