- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Ох колко обичам някой да ми злобее докато аз се държа добре с него...Любимо ми е.
Два дена под ред един и същи човек да ти развали настроението, което от много време насам не е било добро, по почти един и същи начин..Как да стане?
Щях да кажа, че утре отивам на лекар, но утре е събота..Пф...
Един човек цял ден не ми излиза от главата нз вече какво да правя искам пак да съм с него а не трябва и искам поне да го чуя но няма как да стане направо се побърквам .....
С един приятел псуваме сюрреализма. Подхванах си бизнес идея, която ще бутна минимум до събирането на екип (който май вече посъбрах). Утре съм на обучение, после на рожден ден. В понеделник ще правим 2 години и 2 месеца с моя и ще си наготвим вкусотии. Абе, ЖИВОТ!![]()
Йеееее! Купих си билет за България! След по-малко от 5 месеца си идвам.
Нямам търпениебрр
Не знам. Ей това са ми мислите - §@!@(№*@§@№Т@№@(*№@§$Т§@*(*№(@@( *€€)@№№) сега.
Пфф, събота, пък ще се става в 6:30 >.< Както и да е, поне после и по-рано ще свърша.
Излиза ми се, бе! Не мога да мръдна на никъде последните седмици. Дано утре се уреди нещо, че ще си умра така.
Трябва да спра много да обмислям какво ми се случва или какво не и да се пусна по течението. То каквото има да става ще си стане и само.
Още съм болна.
Утре съм на работа, учудващо, но ми се работи.
Поне ще свърша нещо по-полезно от чистене и нек'ви такива.
Иначе се чувствам добре, като изключим 10-та тона хапчета, които изпих последните дни.
Песен на деня: Metallica - The Memory Remains
Едно никво ми е. Изморен съм и само ми се кибичи пред компа...
Винаги съм подозирала,че така ще стане. Пак аз излязох кривата,ама не ми пука. Радвам се,че поне изясних нещата - не съм на повикване, не съм курва, не съм му хваната от улицата, за да се държи така с мен. Да прави ,каквото иска, оттук нататък - не искам да чувам и виждам нищо свързано с него...Една ОГРОМНА страница от живота ми беше затръшната, а трябваше да го направя по-рано...патка бе,патка.
Гадното е,че живеем на 5 мин. един от друг,ама ще го преживея![]()
maDamn
Много хубав де, утре ще бъде даже още по-добре. Трябва да си намеря време да изляза сама да му купя нещо за рд-то, че много несериозно постъпвам да отлагам толкова време. Иначе картичката е надписана и запечатана .
бтв:Много ми е странно, когато facebook почне да ми предлага някакви хора от форума и след това се оказва, че имаме общи приятелиЧудя се на колко ли излизам и аз като име
Самопризнанието е хубаво нещо. Радвам се, че му го казах навреме.
Тъй де..За половин час ме накара да се усмихна 30 пъти. Какво по-хубаво?
Утре пак..А в четвъртък волейбол заедно..;3 Надявам се само да не удължат грипната..
Мех, лека ви нощ..;3
Уж живеем заедно, а пък се виждаме за няколко часа на ден, предимно вечер.
Непрекъснато се разминаваме, все някой с нещо е зает.
Съботата трябваше да е нашият ден, но на мен ми изникна малко работа вечерта.
Тц. Ще се надявам на другата седмица тогава.
Щастлива съм със себе си. Доволна от вечерта. Обмислям си няк'ви неща. Имах възможност за откровен разговор с не-биологичната ми майка и май се к'вото уж се беше заличило, пак ще излезе. Ама така е, махленщината сближава!![]()
Иска ми се да вярвам, че утре денят ще е продуктивен, ама едва ли.
Чаша вино.
Май егото ми се възстанови.
Странно ми е, май съм имала самоуважение. И май толкова по-късно ще го разбера.
Ухая прекрасно.
Не е точка, очевидно, но мога да го понеса.
Доволна. Много доволна. Невероятна вечер. Голям пич е тоя, няма такива изненади просто.
Знаех си, че ако изговорим нещата ще се разберем с нея. Страшна мацка е и много се радвам, че ще си запазим добрите отношения.
Само да нямах махмурлук и всичко щеше да е наред.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
май плановето отпадат ,супер тъпо ...
и не ми отговаря и не знам какво да правя и
какво да мисля ако случайно не може да дойде.
ох,а как ми се искаше да се съберем всички и да си
изкараме пак мега якото,без драми вечерта ...
Пържени картофки + телешка пържола с лук и гъби, математика + кафе. Довечера - хубав филм + той.
Бррррр, колко по-хубаво може да стане?![]()
1960лв. о.О Сериозно?! Как може от 900, да скочат на почти 2000 ... А тъкмо се бях настроила психически за по-ниската ценаНе, че е проблем де. Ще ги съберем, но 1000лв. са си 6 чувала гранули :@
И четеца е без батерия. Зареждам го в момента, а ми се чете ...
Днес нещо не ми е денИзнервено ми е.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Деба тая куросва деба...
Вчера цял ден, че и по нощите писах, днес пиша и к'во 11 страници.. А оня тъпия асистент ми се сопва.. - трябва да е между 15-20 страници иначе нямало да ви я приемам, е путка майна, дай по-хубав въпрос.. темата е яка, ама въпроса е шитня. А май сам си го избрах, хах.
Забавно е да се потиш за ненужни глупости..
Ма ми е яко де, после ще хвана да изляза малко до залата да ида, че имам повечко енергия..
И вече се чувствам по-добре физически, че бях като ходещ труп, а и психически..
Оф, ае връщам се към писането..
Последно редактирано от AnarchyBoy : 01-18-2014 на 12:53
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
О забравих.. ще се шаря много скоро ;3 мухахаха.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Скучно ми е.
Някой май ще бъде бит ми се струва.
Дано утре правя готин... да имам яка среща![]()
Не знам дали искам да ми се обади, защото искам да ми се обади или просто защото знам, че живее далече и единствения вариант е да отида с тая кола. <3
Абе скучно ми е бееее!