- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Искам.
Ох, днес пристигна проспектът, смятам да го изпратя на родителското тяло да го види, не само да ми опява отдалеч знам ли какво правя или не. Сетих се за оная кутийка, в която събирах листчета със записани щастливи моменти от 2013 (), досега си се хилих и си се радвах на хубавите неща, които ми се случиха миналата година. Записах си и първото мега яко нещо, което ми се случи през тази и се надявам да ми върви все така на хубави неща. Малко закъсняло следновогодишно приготовление, но какво пък.
А тая java пак я гледам накриво и се чудя кога ще се разберем с нея. Поне той си идва след седмица, ама тогава аз пък заминавам пак.Поне е за кратко.
Трябва да ѝ кажа и на нея за промяната, ама първо ще изчакам да стане 100% сигурна и тогава ще споделям. Макар че сигурно ще ме убие или поне ще ми го изкара през носа това тримесечно несподеляне, което я очаква.
не знам как съм, май всичко е наред
мноооооогоооо ме мързи
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Тъпичко ми е, искам да го гушкам. Дори нямам с кого да си поспамя, пффф. Някво такова ми е странно напрегнато.
Много се гордея със себе си.
Никога не съм можела да рисувам, ама явно има ли желание, има и начин.
Малко ме мързи да го дооцветя обаче. Утре ще я довърша.![]()
^ ем, да, досега си беше добре, ама от както почнахме да се занимаваме с тези guis, имаме леки разправии.![]()
Хах това къде ? Да не ви карат да ползвате swing, то е малко отживелицаИначе listener ите там са малко шит работа.
Последно редактирано от draid : 01-18-2014 на 19:50
В курсовата, имам да правя програма за фитнес клуб, остана само интерфейса да довършаИначе да, swing & awt, та сега битката е срещу тях
![]()
Приключих с курсовата най-после.. phew
Всичко започва да се връща към нормалното и постепенно да се напасва, радвам се от избора ми.
Даже може да се каже, че съм щастлив, което е странно, но явно израствам. Пък и имам красива усмивка за подкрепа.
Ще се отдам на почивка сега, слушайки яка музика, пиейки количка.. екстра ми е..
А от утре хващам тежките книги.
Скоро ще почвам да тренирам за ЦСКА (сбъдната мечта!!!)
Чата върви екстра, утре ще се виждаме, хах, нямам търпениеееее! Яко ми е, много..
И те така..
О и правя 6000 мнения.. ;3
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ебати ревливото същество съм. До сега ми беше супер щастливо, ама като прочетох това ми стана..знам ли..лошо.
Разтреперих се...Пак..
Пфф отивам да играя Revolt..Поне с това се сдобих днес..;3
Пфф, нервно ми е.
Но поне ги разбих на покер днес. Не съм загубила форма.
http://www.youtube.com/watch?v=kLRbrnoybqc
едит: Не знам какво е да имаш кариеси, но в момента предпочитам да е това. Не си давам мъдреците.
Перфектни са си.
Последно редактирано от x7aZzy : 01-18-2014 на 23:49
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Песен на деня: Five Finger Death Punch - M.I.N.E.
It could have been much worse
But it should have been better
Вече не приличам на някой монарх! Подмладих се с 10 години понеНе ми се прави напълно нищо. Иска ми се по цял ден да си седя в леглото и да не ставам. Мдам...
Разтопих се. Ама вътрешно. Мухахахахаха! Ня'а да го търся. Щом наш'то приятелство значи по-малко от една фльорца, да си и ходи по гъза. Плюс, че много пъти взех да го хващам как премълчава много сериозни неща, които са могли да ми спестят хиляди социални самоубийства.
Малко ми е носталгично. Липсва ми времето, в което събирахме пари за гориво, а после се прибирах едва шофирайки, с треперещи крака. Но свърши и т'ва.
И да го еба, тия са ми изпили и последното вино!!!! Гръм да ги удари!
Мина вече година, повече от година дори. И всеки път си казвам, че не означава нищо за мен. Не ми пука. Не искам да го виждам, всичко е по-добре без него. И след като го забравям за известно време, изведнъж се появява и ми се усмихва случайно, или просто ме поглежда и край. Това момче ще ме подлуди напълно, казвам ви. И за капак, започвам да го виждам сравнително често. И ми писна да се разминаваме ей така. Не сме говори особено много преди, но просто искам да спре и да ме целуне, точно където се разминаваме почти всеки ден.
Което е жалко, защото съм сигурна, че дори не ме помни. Просто поредното глупаво грозновато момиче, което го е срам твърде много от всичко.
Искам да си направя маратон с филми на Джеймс Франко утре, за да забравя за всичко свързано с н е г о.
Ужасно е да имаш несподелено харесване *не бих казала любов, защото съм привърженик на идеята, че за да се влюбиш трябва да познаваш съществото наистина*
Мина повече от година. Може ли да спра да мисля за него и за проклетата му усмивка, която е може би най-красивото нещо, което съм виждала някога?
След вчерашният прекрасен ден съм олицетворение на спокойствие и доволство. Сега искам мързелива неделя, Но обещах. Ще го измисля.
Дано да имат свободни стаи. Нямам търпение.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
За момента е много шибан ден. Имам страшно много работа, но много ме мързи. Да не говорим, че се събудих с чувството за най-безполезното и нежеланото същество живяло някога. Дано се оправи, все още май има някаква надежда. Остана само да се надявам.
Накратко едно от най-хубавите ми вечери тук.
Супер готин ден, много забавна вечер...и още толкова страхотна нощ
maDamn
Да си легнеш в прегръдката му. Да се събудиш там. Да прокарва пръсти по кожата ти, сякаш с тях обикаля света.
Мдам. Щастливо ми е.