- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Някакво кофти ми е, искам да говоря с него, но той естествено учи. :/
Искам тази седмица да мине по-бързо...
*сън*
От днеска почвам. Ще има мнооого яка конкуренция. И знам, че тя ще е по-добра, защото не започваме при равен старт. Но ще има файда и за двете. Мършиииииии! <333
Колко обичам да рабирам от трети лица, че някой си е изкарал злобата по мой адрес.
А факта, че никога не съм я мислела дори за свястна много допълва цялата картинка.
Така или иначе утре ще се видя пак с него по някое време /добре, че се е решил да дойде до Несебър/, та той ще ми помогне да ѝ покажа с що за човек си има работа. Този път няма да подмина лицемерието ѝ туко-така.
Последно редактирано от Lilanda : 01-19-2014 на 12:55
Песен на деня: Stone Sour - Through Glass
Специални благодарности за песничката на една наша съфорумка.
Казах си, че днес ще е деня, в който ще приключа всичко и ще започна на ново. Махнах всички снимки, събрах вещите и и утре ги давам на куриер. Махнах всички хронологии, всички смс-и. Мда, това беше всичко. Всяка история си има своя край, нали? Чувствам се по-добре, като че ли ми падна товар от плещите. Остава ми само да загърбя и чувствата си и съм невероятен ;д Да видим какво ще ми предостави новата седмица. Поставил съм си доста високи цели и за нищо на света няма да се откажа! Не и този път!
Ей, Соната, успех и кураж
Ако не се побъркам окончателно до края на септември, не знам. Бях толкова ентусиазирана, а сега започва да ми става все по-зле и по-зле, и не знам и аз какво ще правя, ще правя ли нещо, ще си седя ли на задника без да рискувам или ще се метна от моста с главата надолу, пък да видим дали въжето ще се скъса или ще ме дръпне обратно. Имам предостатъчно време да реша какво ще става и пак имам чувството, че няма да е достатъчно и ако всяка нощ смятам да се измъчвам с угризения, размишления и т.н., то направо съжалявам, че реших да се пробвам. И най-лошото е, че не мога да споделя с никой, щото съм мега суеверна по тоя въпрос.![]()
Днеска ми е няк'во ник'во. Снощи не спах много, затова преди малко дремнах, че не се издържа. И се събудих с адското главоболие. Бррр! Сега пийвам кафенце.
Ще дам шанс на чаровната усмивка, пък каквото сабя покаже.. стига съм се мъчил за отминали неща.. жалко. Пфф балък с балъците..
Яко ми е иначе, отърсих се от доста неща, доста гадни и тъжни мисли напуснаха главата ми..
И съм гладенТова е! Искам да ям.
Ох, видях се с бъдещия ми треньор и с нея. Екстра си ми е ся книга и по-късно под прикритие, а утре лекции мадафака!
Тая седмица ще си скъсам задника, че изпитите започват..
Бия го асоциалка само учебниците, храната и аз...![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ебахти свиньока дет' съм. Ще правя упражнения бе... даааа! Само да имаше няк'ъв половинчасов промеждутък, в който стомахът ми да не е на пръсване.Е, от утре...
![]()
![]()
![]()
Тоя изпит няма да го бъде, вижда се. Обаче ме яде, че няма да го бъде. Шит ми е. Защо нямам повече въображение? :S
Проспах целия ден и ми е малко гузно. Съвсем малко.
Направих резервацията. Развълнувано и нервно ми е. Или ще си прекараме великолепно, или ще се избиемНямам търпение!
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Трябва да престана сама да се тъпча. Имам нужда от него. Сега. Даже смятам да му звънна. След половин час му свършват упражненията..Ще го накарам да дойде до нас...Всъщност може и аз да изляза, но така или иначе ще се наложи да спи в нас...Тъй де, приятел в нужда се познава. А и ще имаме достатъчно време да поговорим за всичко.
Трябва да пиша увод, а ме мързиии. Вместо това се ровя из тъмблр и слушам потискаща музика. Йей! Супер ми е, само да не ме беше издразнил.. Ще видим по-късно дали ще има развитие на нещата(съмнявам се).
^АЛ, ДА!
Nevermind..
написах го и сега се отдавам на релакс.
Отне ти 12 минути, ебахти мързела дет си.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
К'во да праи'ш. Днеска специално съм така. Сметка ли ми държите? :Д
Пф, ще е кофти седмица. А аз си изхабих уикенда с глупости... И даже не успеях да се наспя.
Не ми се занимава с нищо. А пък трябва да походя на училище тази седмица, за да ме изпитат и оформят, тъй като не ми се иска да остана без оценки.
Усещам онова познато чувство в гърдите, нещо средно между гадене и тъпа болка. И не, не е физическо неразположение. Напоследък се чувствам твърде... самотна. Общувам с много хора, но... сякаш съм сама. Забавно ми е да си пиша с някого за час-два, но след това чатът ни приключва, а с това - и моето добро настроение.
Толкова ми се иска да изпитам някаква... тръпка. Да бъда нечия тръпка. Липсва ми това, да знам, че има човек, който ме желае. Просто това. Мечтая за това, но мечтите... понякога остават само и единствено мечти. Не искам да бъда глупава и наивна.
С всички около мен ме свързват единствено приятелски отношения. Нищо повече. Радвам се на приятелите и приятелките ми, които са намерили своята любов. И ми е тъжно понякога. Напоследък - все повече. Лошото е, че те не могат да ме разберат. Не намирам утеха в думите: "Не го мисли, и твоят човек ще се появи". Защото той не се появява. Няма го. Няма го...
Paramore + разговор с близък човек + прегръдката му = щастлива Лина..
Показвам му разни хронологии и се смее като дебил.Не е истина колко е прав за всичко...
Пф радвам се, че го има...
Обичам го много нищо че ме ядосва просто е прекрасен мразя понеделник не ми се работи грам
Липсва ми, искам да съм до нея. Деа имам много работа и задачи .