- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
...
Последно редактирано от MaLyKoLiU : 07-27-2013 на 09:08
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
То се е видяло, че море тая година няма да видя, поне мога да си плажувам с книжка на терасата.
Искам да се получи, мамка му. Все си мисля, че има шанс.. дано късметът не ме изостави точно сега.
You are broken, I can fix you...
И всеки път когато реша да проявя човещина, той винаги ще ме накара да съжалявам. Дано запише, определено смятам да го гавря още 2 години. Искам да си поспинкаааам
Брат ми най-после се прибра и всичко вече се нареди и и и..Всичко е толкова перфектно. Само Той ми липсва.
Денся си нещо из нас, почивам си общо взето след натоварената работна седмица.
Само дето не се усетих, че в понеделник съм от 7 и ще закъснея, надявам се да не стане така.
И не знаех, че червен лак ще ми отива толкова много.
Имам нужда от нещо ново, да видим кога ще е.
Лентяйстване на макс.
Доволна съм за снощи, много добре се получи. Тя го заслужава.
Мен пак ме обземат някакви странни псевдодепресивни настроения. Само си търся с кой да се заяда.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
АПфш...в сряда пътувам за ВАРНАААААААА!Силно се надявам да имам време да си топна гъзягата някой път в моренцето,че ще ми е запълнена програмата.
Амаааа за 1 плаж...трябва да има поне.
maDamn
Чувствам се щастлива...току- що направих шоколадови мъфини този път се получиха![]()
jasmer
Всичко се случва като на филм, а аз само стоя и гледам отстрани, за сега филма ми хареса, настанил съм се удобно и джвакам пуканки, пък да става каквото ще да става писна ми да го мисля, ли мисля..!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Само аз и той може да се скараме толкова жестоко, и след това нищо да ни няма. :Д
Иииии, още 5 дни!
Ще им еба майката на всички ве!![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Всички си заминават 1 по 1... ;(
Мишинка
BrainDamage
Време да се върна обратно на рамщайн.
Странно се чувствам.
Много не ми е ясно кво се случва около мен, ама ще се разясни скоро.
Вчера от рано сутринта до късен следобят на оградата в селото.Днес малко по-лека работа евентуално тук.Утре сигурно пак подготвителна работа там.
И ме болят китките и ръцете от тая вария и това трошене на камъни, а един огромен мазол на ръката ми се спука и разпадна и сега ми е неприятно даже като си мия ръцете.
Иначе вчера по повод това,че почти всички от бригадата щяха да са почивка на следващият ден си спретнахме купонче.На тоя летен месец обаче...в едното заведение нямаше почти никой освен нас, а в другото имаше 4-5 маси като се има предвид,че тези дни традиционно в тези заведения трудно можеш да си запазиш маса.
А да, и след много уговорки и бъзици и аз не знам как се нави с оглед на това,че много я е срам от нашите девойката на брат ми,но дойде за първи път да преспи в нас и на сутринта си забрави разни неща.Имаше запознаване в редичка по един включително и с котарака и с кучето ни,което се правеше на много зло.Не че и с майка ми не се бяха засичали в местоработата на девойката.Аз пък спах в хола на неразпътнатият креват (всъщност майка ми не знаеше,но аз сам го предложих това по рано).Е, разбира се не ми беше от най-удобното спане,защото трябваше да спя свит,но пък имам усещането,че брат ми ще му се наложи да се реваншира многократно.Досещам се и как.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 07-28-2013 на 08:42
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
ПИЦАААААААА и КОЛААААААА, и цял ден айляченцеее ,нянянян!
maDamn
странно
все едно , че всичко се случва наново, без този път аз да участвам
същият цитат от преди точно една година..
не знам кво точно се случва, но си имам друго вдъхновение вече
някво май ми е самотно тези дни, въпреки че постоянно съм около хора, които знам, че ме обичат
баси тъпото
носталгия, дежа ву, шитни като цяло...минавам покрай някви места и се сещам кво сме си говорили (или по-точно какво той е говорил) и ми е ..странно, все едно, че съм го сънувала
тъпа история
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Никакво ми е, въпреки че има неща и хора, за които да се радвам. Мееееех.
Искам утре и петък!
Мишинка
BrainDamage
Хубава неделя!
Много, много сложно стана. И понеже не знам какво да правя, ще се преструвам мноооого силно, че не се е случвало. И ще си почина един месец от мъжете. Аз знам, че няма да хлътна по него, но дано той не ми подлее вода. И дано с онази фльорца се съберат най-накрая.