.
Затворена тема
Страница 224 от 288 ПървиПърви ... 124174214220221222223224225226227228234274 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 576 до 5 600 от общо 7188
    Мега фен Аватара на baby_baby
    Много ми е мързеливо днес а е и скука

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Никой не може да ме отдели от рисуването. Твай.

Мега фен Аватара на Lilanda
    ^Мех..Като спомена рисуване, имам да довършвам рисунка..;3

Днес ми е мнооооооооооооогооо мързеливо. Чакам тати да се прибере, за да му изврънкам разни снимки за подаръка на мама..;3 А частта с идването на брат ми и чашата ще допълни цялата картинка..;3

Мех..Толкова се радвам...;3

Мега фен Аватара на tori
    Смахнах се. Ама съвсем. Трябва да ми се ограничи интернета, за пореден път се убеждавам. Трябва да спра да го гледам тоя сериал, само кралици и крале ми се привиждат, и то все пукнали преди векове. Цял ден си мързелувам и не съм направила нищо кой знае колко продуктивно, само учих в автобуса (на пресен, чист акъл се учи по-добре) и се надявам на няква по-такава оценка, щото си написах всичко. Нямам търпение да си видя програмата, ще е няква мега странната. Момчето ми след малко си идва. :33

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Измий го ;/
    Ще ми е за 6-ти път, за 5-тия ползвах тел за тигани и това не помогна... пичи сок му е майката!

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Какво се прави, когато някой страшно много ви липсва, ама ужасно много, без него деня ви е страшно празен, безсмислен, тъжен, гнусен и направо не виждате смисъл да живеете щом сте изгубили единственото, което ви интересува и, което ви прави щастливи... изгубили сте сродната си душа, вашето си създание... какво се прави в такъв момент, когато знаете, че не трябва да го занимавате, защото си има друго на сърцето, което не сте вие, а вие не искате да се съглсите, не ви устройва ситуацията, искате пак да си бъде като преди, да си го гушнете, да си го целувате, да си говорите, да си се смеете на ваши си неща, а не да си казвате здрасти и да се правите, че до вчера не е било 1000 пъти по-различно всичко КАКВООО !?!? някой да ми отговори моля, измъчвам се много
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Бясна ,щото ни отмениха грипната -,-

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    ^Отиваш и удряша два шамара на другото нещо, след което отмъкваш твоя човек и се любите до несвяст Няма го тоя филм - искам го ама не трябва. Що искаш - go for it Fortune favors the bold!

Аз съм доста добре. Хубаво ми е да провеждам ония дълги разговори, и се радвам че има с кого. Радвам се че скоро и ще се видим отново.

Въпроса е утре как ще издържа във влака с велосипеда от Зара до София за 6 часа с прекачвеане.... Ако не утрепя някой.. медал трявба да ми се даде.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

JustaLittleKid
    Guest
    Пфуууу... обявяват грипна епидемия, обаче няма да се сетят за грипна ваканция. Защо ли да не се разболеят всички, пък тогава да ни пуснат... А пък тъпите болни ученици защо не си седят ВКЪЩИ.

Утре имаме класно по български, хич не ми се занимава.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Народе, стига сте се оплаквали!

Мен пък ми е супер кефско. Устният по английски мина добре, пиша си по математика, хапнах пица, пия кафе. Не в тоя ред обаче хах :Д

Радвайте се на живота

Град
    В театъра
    На какво да се радваме, и ние не искаме да се оплакваме, Искаме да бъдем щастливи и да нямаме нужда да си запълваме времето с форуми и фб, амааа съдбата не се усмихва на всички : )
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    ^Отиваш и удряша два шамара на другото нещо, след което отмъкваш твоя човек и се любите до несвяст Няма го тоя филм - искам го ама не трябва. Що искаш - go for it Fortune favors the bold!

.
    не става... за жалост
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Човек трябва да се радва и за най-малкото .

Он
    Доволна съм .

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Прибрах се ... Изтощена съм от пътуването в това малко микробусче Защо не пускат по-големи, де'а?! Тъпаци!
    Поне последните 24 часа бяха прекрасни! Той е страхотен! А изречението "Искам да се оженя за теб и да имам дете от теб!" ме докараха до сълзи ... Хубаво ми е!
    Но до тук с хубавите емоции Стоя и си гледам фейсбука ... Лабрадор, каракачанка и хъски - все породисти и прекрасни кучета, а изоставени в приюта?! Тъжно, много тъжно!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    Какво се прави, когато някой страшно много ви липсва, ама ужасно много, без него деня ви е страшно празен, безсмислен, тъжен, гнусен и направо не виждате смисъл да живеете щом сте изгубили единственото, което ви интересува и, което ви прави щастливи... изгубили сте сродната си душа, вашето си създание... какво се прави в такъв момент, когато знаете, че не трябва да го занимавате, защото си има друго на сърцето, което не сте вие, а вие не искате да се съглсите, не ви устройва ситуацията, искате пак да си бъде като преди, да си го гушнете, да си го целувате, да си говорите, да си се смеете на ваши си неща, а не да си казвате здрасти и да се правите, че до вчера не е било 1000 пъти по-различно всичко КАКВООО !?!? някой да ми отговори моля, измъчвам се много
    Все едно съм го писала аз.. Трудно ми е, много трудно.. Макар да знам, че вече никога нещата няма да са същите и няма да го има това понятие "НИЕ".. имам някаква малка надежда, която всъщност е напразна. Странно ми е как бяхме толкова близки, а сега сме като двама непознати.. Държи се така, сякаш преди не е имало между нас нищо повече от приятелство.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Замисляш се какво си имала и какво имаш в момента. Радваш се че го е имало въпреки,че е свършило. Замисляш се че може да има хора,които може би може и да са по зле и и това да не са получавали.Излизаш от филма.Пробваш се да гледаш напред, а не назад,защото понякога за да имаш бъдеще е по-добре да забравиш миналото или поне определено минало.Гледаш да не си кон с капаци отблъсквайки всеки, който иска евентуално да си негова и да те направи щастлива.Забавляваш се и не чакаш да те гонят,а участваш в процеса.И най-важното. Избиваш си от главата мисълта,че той е единствен и неповторим и,че никога повече през живота си няма да обичаш и да бъдеш обичана както и че той е единствената ти сродна душа.На първо време колкото по-рядко се виждате толкова по-добре. Колкото повече се отървеш от нещата, които ти напомнят за него толкова по-добре И силна воля.Някакси така.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    На какво да се радваме, и ние не искаме да се оплакваме, Искаме да бъдем щастливи и да нямаме нужда да си запълваме времето с форуми и фб, амааа съдбата не се усмихва на всички : )
    Кой както си го направи.
    Никой не ти е опрял оръжие в главата, карайки те да киснеш в интернет.
    Колкото до щастието - ако чакате другите да ви направят щастливи, никога няма да бъдете такива (Оскар Уайлд). Възползвай се от цитата

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ох, утре ще си ходя вкъщи за 4-5 дни, малко да поучствам на спокойствие
    Днес се видях най-накрая с wednesday666 голяма сладурана е !
    Доста безсънни часове,но не се чувствам толкова уморена,колкото предполагах
    maDamn

Мега фен Аватара на babity
    На път съм да ревна. А това не се е случвало от 7-8 месеца. Ама така, като малко дете, от ината и яростта си. Гррр! Най-тъпо ми е като се чувствам безсилна и глупава.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Мех..Игрите на глада най-после е излязъл...Пускам си го и ще взема да заспя по някое време сигурно.. ;3

Мега фен Аватара на draid
    Добре съм, въпреки че в последните 3 дни съм спал 5-6ч. Напредък има това е важното

Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от bambi69 Виж мнението
    Все едно съм го писала аз.. Трудно ми е, много трудно.. Макар да знам, че вече никога нещата няма да са същите и няма да го има това понятие "НИЕ".. имам някаква малка надежда, която всъщност е напразна. Странно ми е как бяхме толкова близки, а сега сме като двама непознати.. Държи се така, сякаш преди не е имало между нас нищо повече от приятелство.
    именно същата работа... чак почвам да си мисля,че съм сънувала всичко това..

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Замисляш се какво си имала и какво имаш в момента. Радваш се че го е имало въпреки,че е свършило. Замисляш се че може да има хора,които може би може и да са по зле и и това да не са получавали.Излизаш от филма.Пробваш се да гледаш напред, а не назад,защото понякога за да имаш бъдеще е по-добре да забравиш миналото или поне определено минало.Гледаш да не си кон с капаци отблъсквайки всеки, който иска евентуално да си негова и да те направи щастлива.Забавляваш се и не чакаш да те гонят,а участваш в процеса.И най-важното. Избиваш си от главата мисълта,че той е единствен и неповторим и,че никога повече през живота си няма да обичаш и да бъдеш обичана както и че той е единствената ти сродна душа.На първо време колкото по-рядко се виждате толкова по-добре. Колкото повече се отървеш от нещата, които ти напомнят за него толкова по-добре И силна воля.Някакси така.
    Опитвам се, наистина цяла седмица се правя на луда, че нищо ми няма..всеки ден го виждам,всеки божи ден, общуваме едни и същи хора, ходим по едни и същи кафета... трудноо е , не знам дали времето ще помогне, ако беше далеч може би..

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Кой както си го направи.
    Никой не ти е опрял оръжие в главата, карайки те да киснеш в интернет.
    Колкото до щастието - ако чакате другите да ви направят щастливи, никога няма да бъдете такива (Оскар Уайлд). Възползвай се от цитата
    нямам какво друго да правя в момента, имам да уча.. това е, ама това е най-малкото, което мога да правя в момента, като мислите са ми на друго място... цитата, да ,верен е до някъде, ама точно хората са тези, които могат да ни направят щастливи и други неща има, но на тях по-рядко им се радваме.
    Последно редактирано от Wwwooow : 01-22-2014 на 18:29
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Мех..Игрите на глада най-после е излязъл...Пускам си го и ще взема да заспя по някое време сигурно.. ;3
    Катнип умира накрая и Питърчо се омъзва за Сноу

JustaLittleKid
    Guest
    Бих искала един от приятелите ми (или една) да ме попита "Как си" и наистина да очаква от мен отговор - и то отговор, различен от "Добре".
    Не съм добре.

Напоследък все "искам" нещо, някого. Искам, искам, искам.
    Трябва да спра с това. o.O
    Последно редактирано от JustaLittleKid : 01-22-2014 на 20:04

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Днес нещо по-различно: Lana Del Rey - Young and Beautiful

Чувствам се прекалено трезвен. Тази вечер давам воля на мислите си и на чувтствата си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си