.
Затворена тема
Страница 226 от 288 ПървиПърви ... 126176216222223224225226227228229230236276 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 626 до 5 650 от общо 7188
    Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Т'ва роксмита е супер яко нещо. Lilanda, препоръчвам ти, нали си зарибена да се учиш на китара. http://rocksmith.ubi.com/rocksmith/e...ome/index.aspx

Разцепваме се на видеостената, йей!
    Недей, недей..Ще стана колекционер в скоро време..;3

Планирам едно купуване на електрическа, ама няма да е сега..

Иначе усъвършенстване му е майката..;3

Мех, сега ми се досвири..В 2 вечерта..Мда...;/

И съм гладна..

Мега фен Аватара на 102
    как сладко се смее

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Изведнъж пак ме събори любовната мъка. Много ми се прииска около мен да има някое женско същество което да си гушна и да наняме заедно, да се събудим на обяд, да пием кафе заедно и да гледаме нещо тъпо по тв-то...Да не се чувствам като най-големия самотен самотник на света, не за друго...
    >>DjBelev<<

"indecent and not good enough" или поне така ме нарекоха...

Супер фен Аватара на paradosou
    Чак сега си дописах есето. Ритъмът ми е тотално разстроен xD. Порадвах се на стабилно внимание, да видим съботата ще бъде ли свежа...
    http://www.youtube.com/watch?v=L04gdY-Fpbw ~ тотална липса на идеи какво се пее, ама мелодията е приятна
    Последно редактирано от paradosou : 01-23-2014 на 01:30

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ох.

Всичко се свежда до тая дума - и физическото, и психическото ми състояние, и курсовата, и оня тъпак, който в скоро време ще замеря с нещо.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Днес цял ден ще вися над учебникът по математика. Няма да му се дам! :Д

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Много ми е хубаво. И това пухкаво същество като се гушка в мен по най-сладкия възможен начин просто ме разтапя.

А той в единия момент те целува по челото, гледа те мило в очите и ти се усмихва. В следващия ти шепне на ухо как ще те чука на всяка възможна повърхност в стаята. Два пъти.

Ох, пак закъснявам.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Хората са го казали: "Любов с любов се лекува". Освен това ти си момиче и не е задължително да правиш кой знае какво освен ако не харесваш по-срамежливите.Просто може да се спуснеш по течението. А щом е имало любов и се е стигнало до край значи определено има проблем. Ако се стигне до две или повече раздели вече опитът за събиране си е вече чист мазохизъм А иначе седмица е прекалено малко време, понякога дори и месец или доста повече...особено ако си сам.
    ......не искам да става пак така.

Добро утро на всички : )
    Аз си лежа в леглото и не ми се става не виждам смисъл, а имам супер много работа...пак няма да ми стигне времето...
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Главата ми ще се пръсне от толкова информация...........два дена семинар по счетоводство !

Но поне си разясних някои нещица

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Поспортувах малко. Ама в това време не мога да бягам. Шит си е.
    Сега пия чай от копър. Ммм, райско.

Днес цял ден ще пиша протокол с групата. Поне ще ми се махне от главата. Ако бях сама, щях да го свърша за много по- малко време, но това е друг въпрос. Чак не ми го побира умът как има хора, които са способни да се разсейват толкоооова много. Концентрация му е майката.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Woww абе мацка вземи се стегни . Напълно те разбирам в подобно положение съм но не позволявай мъката ти да пречи на живота ти .

Он-
    Направо ги отвях ужасно горда съм със себе си !

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Он-
    Направо ги отвях ужасно горда съм СЪС себе си !
    уоу импресиф

JustaLittleKid
    Guest
    Тегля си разни анализи. Изобщо не ми се прави класно по БЕЛ, а тази чудесна преподавателка е измислила следното нещо: 23432535 въпроси за развиване върху всички автори от началото на година, съчинение върху "Шибил" и отделен въпрос върху друг разказ на Йовков. И всичко това за... 80 минути. Е, как да стане?!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    ......не искам да става пак така.
    Ами имаш два варианта. Да гледаш с надежда към бъдещето живеейки и отдавайки се на някого поне за даден момент от време или пък самосъжалявайки се и убеждавайки се как твоят бивш е единствен и неповторим и никой не може да ти даде същото готова да му скочиш на врата без значение какво е станало, кой е виновен и когато те пожелае и ти подсвирне. Кой вариант ще избереш зависи само и единствено от теб.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Wednesday666
    paradosou ще бъде набита скоро, съвсем публично го оповестявам
    ще е бой от любов, не от друго ..

Иначе, добре се чувствам, пия кафе и се сещам за вчерашната среща.

Та така де, изключвайки това, се опитвам да си оправя комуникацията с бая народ.
    Дано успея .

П.П. побеснях.
    Последно редактирано от Wednesday666 : 01-23-2014 на 11:08

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Не мога да съм по-горда, просто. Отнесох изпитите като фурия, ама така и трябва да бъде, след като сама съм си избрала какво точно искам да уча, трябва да съм най-добра в областта, нали?! Това, разбира се, не ме прави по-малко горда и самодоволна. :3 Супер много се радвам, че всички около мен се радват, а ако и онези-неща-за-които-не-искам-да-говоря станат както трябва просто няма да си намеря място от кеф!

А той какъв невероятен мъж е и как ме търпи дори в най-скапаните ми моменти, просто не знам. Възхищавам се на търпението и спокойствието, надявам се един ден наистина и аз да се науча на тези неща. Мисля, че всичко отива в правилната посока. Лялялял.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Влюбено ми е, но не е онова влюбено, където пищиш от радост и енергия след като разбереш, че имате Х на брой общи неща. Влюбено ми е - онова влюбено, където искаш просто да се сгушиш в дивана, пиейки чай и гледайки как хоризонтът се съблича и облича в хиляди цветове.

Влюбено ми е.
    И ми е доволно, защото най-накрая си разбрах част от задачите по математика. Краят на всичко се вижда съвсем ясно. Още 5 месеца и си се прибирам.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Съвсем сериозно, този ден няма как да стане по-хубав! Потапям пръсти в залезните облачета от щастие и ми се крещи толкова много, че ако го пусна навън ще се напука малкото мъгла, която е останала. Нямам думи. Толкова хубави неща в един ден не са се случвали отдавна. И то точно неща от които супер много имах нужда. Горда съм, щастлива съм, обнадеждена съм, мотивирана, ентусиазирана, радостна, не-можеща-да-си-намери-място! В следващите 3 месеца ме очаква повече работа отколкото някога съм вършила и съм очарована!

Е такова щастливо ми е:

Мега фен Аватара на Lilanda
    Пак са решили да ме ядосват..Само да се прибера и ще има сериозен разговор...

Иначе деня ми мина супер..Видях се с разни приятели, макар че малко се успах..

Не съм се смяла толкова отдавна..;3

Мех..Утре след училище ще се видим евентуално за последно..Дано да не замине от сега...

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ами имаш два варианта. Да гледаш с надежда към бъдещето живеейки и отдавайки се на някого поне за даден момент от време или пък самосъжалявайки се и убеждавайки се как твоят бивш е единствен и неповторим и никой не може да ти даде същото готова да му скочиш на врата без значение какво е станало, кой е виновен и когато те пожелае и ти подсвирне. Кой вариант ще избереш зависи само и единствено от теб.
    Дааа... много добре знам кой вариант трябва да избера... перфектно го знам, ама само на теория... трудно ее, тайничко се моля да се случи чудо, което пък съм АБСОЛЮТНО сигурна, че няма да се случи... и какво чакам и аз не знам.. като му видя снимката във фб и го цъквам да му пиша по инерция, защото знам, че трябва да му пиша, ако ли не той ще ми пише и се сещам в какви отношения сме и се спирам... тъжничко и празно е
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на Jaune
    ^Много добре те разбирам
    След 1 година, в която сме имали страхотни моменти, но и страхотни скандали (за глупости, големи глупости), мисля, че сме прецакали всичко и не знам изобщо как се чувствам вече... от толкова рев и тъпотии вече дори не знам дали имам чувства (а оня ден ми беше едно такова обичливо)... въобще, как знаеш дали чувствата са си отишли? За момент ли става, или трябва време... наясно съм, че си убиваме връзката, и все пак искам да я поправя... ама чувства поправят ли се?
    И ми писна всички да ми дават акъл за собствената ми връзка. Особено хора, които хал хабер нямат к'во значи да споделяш живота си с някого толкова време и едва ли не да ИЗИСКВАТ да съм супер категорична..

Хубаво ми е и ми се играе minecraft но трябва да го чакам да приключи работата си първо и след това

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Егати мощната съм, честно.

Тая вечер планирам да се посветя на някой филм, а утре ще се възнаградя с един стабилен шопинг. Ммм.. блаженство.
    You are broken, I can fix you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си