.
Затворена тема
Страница 228 от 288 ПървиПърви ... 128178218224225226227228229230231232238278 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 676 до 5 700 от общо 7188
    Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    shmatarok, DisappointedDreamer, мерси. Вчера я намерих заспала в храната си и трябваше да я разтърся, за да си отвори очите. След това пък беше обърнала краката, за малко да ми докара сърдечен удар. Но сега изглежда по-добре, та ще видим.
    Да ти кажа и моят понякога така се тръшка и спи и не ми обръща внимание дори като го викам. Да не би да е било нещо такова?

И така, паниката в мен замина, чувствам се добре вече, предадох най-гадната курсова в живота си, която се оказа елементарна, щом реших да я правя в лабораторията, както си му е реда, а не на моя лаптоп вкъщи. Толкова похабени нерви и половин кило тегло загубено от стреса, напразно. Накрая чак забравих да си напиша коментарите. Ама нейсе, по-голямата част от кода е там. Трябва да свърши работа.
    Не знам дали трябва да ми пука, така или иначе получих специално писмо и ако реша да приема предложението няма да има особено значение какво съм изкарала на курсовите тая година.

А сега... още Спартак и нани-на. :Д

Вчерашните тренировки минаха доста добре

Проекта върви страхотно и се надявам да продължава все така . Убедена съм че мястото ще се получи страхотно .

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Да ти кажа и моят понякога така се тръшка и спи и не ми обръща внимание дори като го викам. Да не би да е било нещо такова?
    Не знам какво беше, но доста ме притесни. И друг път така не е реагирала, но чак да се налага да отварям клетката и да я разтърсвам, за да си отвори очите, никога не се е случвало. Но сега вече изглежда по-адекватна

Много мързелив ден се очертава

Мега фен Аватара на babity
    Шибан, гаден, недъгав стафилокок, надя'ам се Т-лимфоцитите ми да те добарат, колкото и дълбоко да си се скрил и да ти пукна гъза от ебане, без смазка!!!
    Тече ми гной отвсякъде. Постоянно имам темепература и ме боли дробчето като си поемам по-дълбоко въздух... И с'а тия лекарства ще ми пречат на пиенето.
    Бахти случайността днеска. Любопитно ми стана, столкнах, но нямаше нищо и т'ва е супер.
    Тря'а да оздравея, че има мръвки, 'дето чакат.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Прекрасно ми е
    maDamn

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Шибан, гаден, недъгав стафилокок, надя'ам се Т-лимфоцитите ми да те добарат, колкото и дълбоко да си се скрил и да ти пукна гъза от ебане, без смазка!!!
    На това му се вика професионална наредба. ;d
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на xoxi
    Цяла сутрин премятах палачинки (та чак до обяд), а сега една палачинка не е останала...
    Добре поне, че се наех днес да наготвя като жена на мъжа си. Въпреки че храна пак няма да остане за утре.
    Никога не съм предполагала, че една котка и едно куче ще ядат толкова, колкото ядем и ние двамата. Вместо да готвя за двама, готвя за четирима.
    Явно майсторя по-вкусни работи от производителите на котешка и кучешка храна, защото гранулите си седят в купите вече от няколко дни...

JustaLittleKid
    Guest
    Днес беше изключително безсмислен ден.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Holly, днес поне 3-4 приятелки ми казаха, че зайчетата им са болни.. Дано се оправи..Стискам палци всичко да е наред..Всъщност на всички ви.

На мен мама ми изкара акъла..Да се прибереш вкъщи и секунди след това да припадне пред очите ти...И то от едната глупост..Разбирам я, не иска да ме дразни, ама това нейното минава всякакви граници..Организмът ми има нужда да се пречисти..МОЯТ, НЕ НЕЙНИЯТ...Много много се изплаших..А като ми каза "Сутринта четох в хороскопа на Козирог, че има голям шанс да стане нещастен случай и затова ти казвах да се пазиш"...Настръхнах..Цял ден за това е мислила горката...Трябва да я държим под око следващите няколко дни...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Прекрасен семинар, адски полезно и висококачествено събитие. Обичам си университета.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Променил съм се до неузнаваемост , мамка му. Съвсем друг тип неща могат да ме изкарат от релси вече. Съвсем нормално приемам хората , които ми се качват на главата , да обират пешкира , независимо дали е станало неволно.Баща ми казваше , че само дребните риби си позволяват да избухват на обществени места , ама не търпя каквото и да е лошо отношение , независимо от кого е то. Тъпаците смятат , че го правят за 5ти път само защотото съм си наумил нещо , но нейсе. Айде още 5 пъти да го направят , за да се научат. Дано седмицата без заплата да ги освести , че нещата ще станат както искам аз.

Фен Аватара на terezita97
    Град
    Враца
    Напоследък всичко е много объркано, както и аз..
    Вече се възстанових а и добре ми се отразява тази едноседмичната почивка
    Мисля да си лакирам ноктите и вероятно ще погледам нещичко докато той свърши работа и дойде до нас да разглеждаме спални комплекти. Предполагам, че трябва вече да е разбрал, че дори и още да не живеем заедно, аз ще избера мебелите за стаята му. Вече даже съм си набелязала спален комплект и мисля, че ще е съгласен, понеже е включен и матрака.
    Живей за мига!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    А tori.... Омъжи се за мен? :Д Страхотен пост си изсмукала от ума и пръстите си.
    Ъ, странно предложение, мисля да приема.

Иначе ми е някво яко, наспах се, гледам си сериалче, самичка съм и общо-взето е прекрасен петък.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Маги, мерси <3

Днес се учудвам как си чух алармата и как станах съвсем навреме, за да отида на работа. Нови колеги, жалко че едната и утре ще е там. Ужасно дразнещо, арогантно, с някакво изкривено, разбирано само от нея, чувство за хумор..
    След малко мисля да си тегля един душ, цигарка-две и ще пускам сериала да заспивам, че ми промениха смяната и съм от 8, та ако искам да успея да стана в 6,30 трябва да се постарая да съм легнала и заспала до 11,30 максимум.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    В някакво свръх чувствително състояние съм, което като цяло ми се случва рядко. Искам да ми говори за радиобиология. Да се свия на леглото, да му гледам огромните сини очи и да слушам.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Чустшам се ..... мисля че ми се пуши и после филмче

Мега фен Аватара на draid
    Ах нацакали са ме с един хард, лоша работа сега ще трябва да давам 200лв, мразя непредвидени разходи.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Boulevard Of Broken Dreams

Болят ме гърди, гръб и бедра. Трябва ми малко почивка. Днес реших да изпия една бира на центъра и се оказа, че имало доста нови нещица там. Трябва да излизам по-често към тази част на града. Интересното беше, че беше супер пусто. Нямаше жив човек...

Още ми е меланхолично. Но днес се смях толкова много ;д "Северна Корея изпревари всички държави, прати човек до Слънцето само за 18 часа" Ох, тези корейци...

Мега фен Аватара на tori
    А пък аз се влюбих. Пак.

Чувства на радост и тъга .. Смесени някакви, незнам и аз ...

Боли ме, нищо не мога да правя с тая ръка, а как ще пиша по изпитите не знам.

Иначе успешно върви подготовката, успоредно с времето, смогнах с ЕМ, дано никога повече не ми се налага да се занимавам с тоя предмет. И спорта ми завери, да е жива и здрава преподавателката!

Обичам си го много, толкова е грижовен, толкова е добър! <333333
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Използвана и тъпа

Мега фен Аватара на babity
    По-добре от вчера, ако изключим факта, че тия противокашличните така ме напъват, че чак на повръщане обръща. 'Ма аз си знам, че то е моментно, след малко ще мине пристъпа.
    Тря'а да уча, а ми е толкова мързеливо едно. Сигурно чак следобеда ще се наканя да чета, ако изобщо стане днеска. Може би мога да си позволя ден лентяйство след взетите тежки изпити? Ще го мисля...
    Тоя малчо снощи ме шашардиса, ня'а да се откаже. След 5 дни, може и да извади късмет...
    Тая пък... зак'во ме напъва толкова? Иначе си вярва много, грам не си вижда гредата в собственото око, ама аз съм с големите проблеми. Ще има сиктири скоро.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Пак математиката подхванах.
    Ще видим колко ще разберем от нея до края на деня.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Сетих се и аз да го подкарвам на учене в последната седмица от първия срок.

Като гледам какви оценки изкарвам без да уча, ако започна да уча само 6-ици ще имам...Мързела е голямо нещо обаче..Любовта също.

Трябва да взема да се стегна малко..Сега отивам на китара, връщам се и се захващам с психологията..Математиката също трябва да бъде подхваната..

Първия срок оценките са малко ниски, но нека втория поне да не са..Трябва да си организирам времето..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си