- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Странно развълнувано, нещо което само той може да ми причини...
maDamn
Не е истина как олеква когато излееш хаоса в главата си черно на бяло. Трябвало е започна по-рано.
Тъпичко ми е някакво. Лениво.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
смазана съм от чистене 2 дена и пак не успяхме да свършим днес, къпя се, оправям се и заминавам в любимата квартира, има текила, канела, портокали, да се съберем остава (((:
нервна съм, ама е*ала съм му мамата
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
10 часа е...Това значи, че вече близо 11 часа съм обзета от всевъзможни мисли. Толкова ми е объркано в главата. Имам нужда да споделя на някой как се чувствам, но всички са толкова щастливи...Как да им съсипя настроението само, за да на мен да ми олекне. Трябва ми човек, на който да споделям..Човек, за който моето щастие е най-важно. Човек, който дава всичко за мен. Тъпия си намери приятелка и сега аз съм на заден план. Нямам проблем с това. Нека е щастлив. Радвам се за него. Проблема е, че преди беше човека, на който споделях всичко и ми даваше съвети какво да правя, а сега е човека, на който мога да споделям само по-веселите работи, за да не 'садне' заради мен. И това ме кара да се чувствам още по-гадно...Тъкмо всичко се нареди и Той ми каза, че не е сигурен в чувствата си...Честито, Лино..Сега спокойно можеш да мислиш по цял ден за това. Всичко е толкова смотано. Колкото повече мисля, толкова по-голяма става кашата в главата ми.![]()
Уникално изпържена съм. Цял ден (ЦЯЛ ДЕН) шматкане по най-големите жеги. В центъра нямаше жива душа... освен ние двамата, of course. Имам болезнено доматена кожа и главата ме цепи. Краката дори не ги знам къде са, спрях да ги усещам към обяд още. Въпреки този физически дискомфорт, чувствам се повече от прекрасно. Най-накрая ще мога да се наспя през нощта. Свързах се с много хора днес и направих неща, които от много време отлагах. Прекрасно чувство.
И спря да се върти за миг земята..
Мразя го т'ва чакане... Когато е станало каквото е станало и всички са в позиция шах. Сякаш едно "Вегас, бейби!" може да оправи нещата. Искам да мине по-бързо времето, да го видя и всичко да е на мястото си. 'Щото ми е много страшно да си призная пред себе си, че този човек може да ме нарани.
Щастливо, доволно, чудесно, невероятно, страхотно, супер ми е! Днес си говорих за първи път с хора, които грам не разбират български! Семейство от Нова Зеландия, на които аз бях връзката със света и буквално цял ден съм бил залепен за тях и съм превеждал от и на английски!
И скоро заминавам за Стара Загора! Glamour92 ти ще си ми опората там!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^ Be my guest! И се сближете с тая "Загорка" най-сетне,да не ви сближавам аз.![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Няма вече бабините манджи...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Е няма такъв каръшки ден..
Как може 12 човека да ми се явят с 12 паспорта и да си искат багажите един по един, без да ми кажат кой на кого е..
Аз явно боб хвърлям без да знам и ми личи..
Ама пък добре си притичах до самолета, бахти кефа..
После отивам пак за следващия ми полет.
А ме е страх от четвъртък..
Започвам да се притеснявам.
Дано няма проблем поне с общежитието всичко е ОК.![]()
Живота е хубаво нещо
Радвам се като малко дете.. скачам и викам.. нек'во странно яко ми е, малко мъчно, но няма да се поддам този път..
Тези дни трябва да се сберем родата и да се разцепим у некоя кръчма..
Очаквам с нетърпение..
Ся и лаптоп трябва да си вземам, а до 2 седмици вземам и мотора.. <33
Лятото е благинка.
Don't you know.. Do you think you got me? Everybody lose a thing, love is to lose control, push the trigger FREE A SOUL!
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaance!![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Утрото вярно било по-мъдро от вечерта ;р.
Доволна съм много, много, много. Показаха ми някво езеро Загорка, като цяло обикаляхме доста, спонтанно си спечелих брутална баня навън, а следващия път се очертава да си тестваме шах уменията. Стискам палци да се представя подобаващо, че противникът ми е егати иронизиращото същество.
xD
Последно редактирано от paradosou : 07-29-2013 на 11:24
Бачкане до сряда, пък после ще го видим. Днес рисърч, утре дизайнене. Хубаво ми е, че имам какво да правя.![]()
babity нещо ми се струва,че май си се завряла абсолютно ненужно и напълно умишлено из между шамарите.Точно както и една позната.Знаеше каква е ситуацията,но пак се набута на едно място правейки леко мръсно зад гърба на една своя приятелка и накрая побягна от ситуацията при един друг,защото малко не навреме се сети,че не я устройвало така.
Иначе точно след 3 дни вече ще разбера коя е датата. Кога наще ще ходят на почивка и сътветно кога аз ще си почивам и като изключим малкото къщни работи ще си правя кавото си ща. Свободааа.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Веселба голяма.![]()
Има късмет,че не съм му хвърлила око... Работата щеше да е опечена и резултатът от всичките й усилия и терзания щеше да доведе до още по-интересен филм за нас(не че сега не е така).
Колко ли може да изтъпее някой,когато си навие на пръста,че ще притежава друго човешко същество на всяка цена ...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Лол, днеска кат казах на работа, че не пуша ми се смеха 20 минути, помислиха ме за педераст и са ма отбягват. xD
Са кат' оздравевам права хилядо и един планове, та ми е кеф.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Оф, зловещо тъпо и депресарско ми е... деъм.
maDamn
Днес за първи път от доста време се чувствам спокойна и добре. :3
Дано така да си остане през целия ден. ^^
http://ask.fm/iwwkaa
Все за нещо се притеснявам, майка му стара. Искам да престане. Искам да ми е чиста главата и просто да се наслаждавам. Искам....
Супер съм..чета си книгата...ровя се из форума..на климатик съм..и по-късно ще излизам...а сега ме чака сладолед..Перфектен ден : )
искам дъжд дъжд дъжд дъжд
да си вървя под дъжда дъжда дъжда дъжда
Каква изненада беше този разговор с майка ми. Никога не съм очаквала точно тя, като пълна консерва, да ме подкрепи за такова нещо. <3 Решението е взето. Дано после да не съжалява, че ме тласнал в тази посока...