- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Един известен американски журналист беше казал, че животът е всичко това, което ни се случва, докато ние си правим планове. Ясно, че си силна и независима, но то като дойде, не пита.![]()
Welcome to the Jungle...
Не мисля, че "сила" и "независимост" имат роля в случая. Просто развитието на нещата изпреварва значително моите очаквания и нагласи.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Имат роля в това, че си свикнала да контролираш положението, а сега не е така.
Welcome to the Jungle...
[/QUOTE]
Добро утро !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Адски студено ми е. А трябва да се тутря цял час до него. Не ми се занимава, лежи ми се и ми се учи :Д
Shit ...мислено все се смея на разни женски,чиито мисли,желания,стремежи се въртят като ветропоказател,в зависимост от това какво ще каже/как ще постъпи бившият/настоящият сульо в живота им.
Сега пък аз се вкисвам за глупости.
Чувствам се тъпо ...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Странно ми е, можех да успея да си завърша работата и да дипломирам, ама за всичко съм си виновна сама...нищо, всичко ще е наред накрая, ако не е наред, значи не е краят...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Изпитвам огромно удовлетворение от факта, че се прибрах от урок и повече няма да мръзна навън! Е мразя зимата.
Изпитвам огромно неудовлетворение от факта, че трябва да уча ОТНОВО, въпреки че сме във ваканция. Който учи, ще сполучи ЛИ е въпросът? Освен това ми е кофти, че не съм ходила на театър от сума ти време, че не ми остава време да чета друго освен анализи...
И се разболявам.
Чудя се пука ли ми дотолкова, че да го държа в живота си и да се налага да му се "доказвам" и то с нещо, което не ми е никак приятно. Заслужава ли си този човек толкова..И той ме нарани с доста тежки думи. Друг е въпроса, че държа и други хора, които не си заслужават, в живота си. Наистина ми е много объркано.
Щастлива съм..Не мога да повярвам, че щях да пропусна този мач..;3 Гледа ми се и волейбол обаче..Е ще изтърпя още 3 месеца до световното..;3
едит: Ох колко обичам да ми звънят за излизане само като няма с кой друг да излезнат...Любимо ми е..
Последно редактирано от Lilanda : 02-02-2014 на 13:14
Пффф, искам да напусна т'ва шибано КФС. Вече с нежелание ходя там. Отврат ! Не знам как ще изкарам още 2 месеца :X
И в тоя ред на мисли... хайде да ходим на работа ;/
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
^На каса, в кухнята или бургери си?
Welcome to the Jungle...
Станах в 8, направих си йогата, изпих си любимата сутрешна домашна лимонада, преведох статията за колежа, написах си есето за семинара от университета, направих конференцията с колежките от уишбокс (и там свършихме доста полезна работа) и от обяд насам се занимавам с една инфографика за кариерния форум в UK. И става брутално яка!
ЖИВОТ му казвам аз!![]()
Мъже с големи мускули и още по-големи сърца... Как да не се усмихне човек?
Добре ми е, чувствам се готова за изпита утреМалко ми е мързеливичко, но отивам да преговарям. Още малко напъни и започваме чисто новичък семестър!
Бива толкова да няма късмет този човек? Тъкмо започне да се нарежда едно и друго се обърква. Жал да ти стане.
Извини се. Не го очаквах. Ако мен пита, даже нямаше за какво. Но все пак ми стана супер миличко.
Не ми стигнаха тези почивни дни.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Край! Искам да забравя всичко и повече да не се занимавам с глупости. Най-после мога да се отпусна и да имам поне една нормална вечер, без да си набивам дивотии в главата и да не мога да заспя. Освен това нямам лекции утре и ще можем да прекараме повече време заедно, понеже ми е нужно..всъшност и на двамата ни е, не може само да се работи и учи
Защо никой не закача циганчето от 1А клас?- Защото баща му е от 5Бahahahh
^
Криво ми е. Много. Отчаяно ми е, гадно ми е, плаче ми се, пак съм в някаква дупка.
Да си имам настроенията напоследък.
Поне вече (май) си говорим.
Оптимистично ми е![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Уморена съм много .... Не ми се иска утре да идва.