- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Мрън.
Няма едно нещо, на което да не намеря кусур тази сутрин.
Не знам как ще лавирам в плановете за 14-ти. Много съм раздвоена.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
http://www.youtube.com/watch?v=Dl7miKGZ0Tk
не знам що се присетих за тая песновка, ама ми е някво такова.. приповдигнато ;д ЛЯЛЛЯЛ НОВЪЙ ПИРАТ !
Днес най-накрая ми се отвори път до личната лекарка за да видя защо са ми се надули клепачите въпреки,че като не ги пипам напоследък сякаш спадат. Но пък първото ми е от месец и нещо най-малко все пак. Е, оказаха се ечемици. Само наистина трябва да се въздържам да не ги пипам,че се и пренасяли натам, а и по носа можело да отиде, копресче с лайка и така. Коя девойка ми намигна така не знам. А любов курец батка.Освен това се оказа,че най-старият ми е навлезнал навътре и сега ще си ми седи за постоянно малка подутина върху клепача. Бил се оправял само оперативно като стигне до това положение. Ебал съм го. И без това почти не се забелязва. На тоя етап няма да ме режат.
А на 14ти явно за поредна година ще си празнувам Трифон Зарезан ако изобщо празнувам нещо.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не знам как са ти обяснили, но "компресът от лайка" е най-ефикасен, когато просто си направиш чай от лайка, изчакаш пакетчето да изстине и си го сложиш на очите. Така се оправих буквално за 5 часа, когато изведнъж отникъде ми изби ечемик и успявах да си отворя окото на 2-3 мм.
Мечтите ми са прости - цялата да съм в сваровскииииииииииихаха
Иначе съм добре, дано така да си остане. Надявам се да не забравя, че в сряда съм на маникюр и фризьор и в петък трябва да ходя до pause-jeans, че напоследък много започнах да забравям...
И след половин-един час ще се видя със слънчицето ми (понеже не сме се виждали от вчера на обяд :Д) <3
http://ask.fm/iwwkaa
Започнах си пак протеинов режим. Много добре се почувствах след последната "сесия". Няма да ги усетя тези 4 дни до събота как ще минат. И после цяла седмица в любимия Благоевград! ^-^
Усещам как всичкият насъбран гняв, отчаяние и разочарование ще избухнат в най-неподходящия момент.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
имал съм и по-вървежни дни, имам чувството, че пак съм болен, а утре съм на училище![]()
Ами нещо такова. Само изрично ми повтори поне три пъти да е с хладка вода,защото на очите горещо не се слагало. Въпреки,че като се замисля като малък са ни лекували с брат ми от грип с нагорещена морска сол увита в кърпичка,върху челото (която неминуемо попада върху очите) и с кърпички с ракия по тялото. Иначе на мен не ми се случва за първи път попринцип да имам ечемик. Особено понякога, когато ми влязат мигли в очите и не мога да ги извадя и търкам и търкам и търкам и на другият ден е готово. И след това колкото повече търкам,защото ми е гадно или ме сърби толкова повече нараства и ми затваря окото.Взимам се в ръце и спирам да търкам, а само си разтягам клепачите нагоре или надолу като ми е много непритно и за около една седмица напълно изчезва. Тоя път обаче ме подхвана някаква поредица и почти няма място където да не ми излезе. Не много големи и не ми пречат особено на гледката с изключение съвсем малко на един, не растът като не ги пипам, но пък са повечко. Само за момента един усещащ се само с напипване на долният десен клепач,един доста видим дето съвсем малко ми пречи на долният ляв клепач и тоя дето уж само оперативно според личната лекарка можел да се махне на горният десен клепач..Ако не изчезне засега ще си стои пък току виж изчезнал след година, година и нещо както едно мастно топче дето ми излиза два-три пъти на дясната китка и едно мастно на ухото.На брат ми го цепваха пък на мен последният път (пореден) поседя много и изчезнаха малко по малко.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Имах баси якия ден.
Сложили са ми графичен дизайн тоя семестър, мухахаха, мега яко, лекторите са пълни откачалки.Най-накрая нещо творческо на фона на цялата тая java, която са ми натирили в още един модул.
Намерих пари.
Имам пица за вечеря.И шоколад за десерт.
Издириха ми билет за Амстердам. Ама ще си помисля преди да го взема.
Очертават се мега натоварени месеци до началото на април, а като си помисля, че трябва да се хвана и на работа и се чудя какво да правя. Някак си трябва да си намаля времето за спане - как да функционирам с 6 часа сън на денонощие? :Д
Искам той да свърши с игратаааа и да ми обърне вниманиее.
Емоционално нестабилна съм. Избухвам за глупости, плача за още по-големи глупости, а 10 минути по-късно се усмихвам като някакъв идиот.
Лошо ми е, боли ме гърлото, гърдите също. Поне нямам температура.
Това момче много ме разчувства..Толкова да държиш на някой...Като се замисля, аз съм абсолютно същата. "Аз нямаше да ги сменя..Никога нямаше да ги сменя"..И аз нямаше..И аз също като него щях да стискам със зъби и нокти тази кутия..Само не съм сигурна дали щях да приема парите на негово място..Вероятно щях да си тръгна с 300 лева...
Гледа ми се някоя драма..Нещо тип "The party never stops"..Може и друго де..Но да е драма..Някакви предложения?![]()
Приета съм във втори университет. И то в този, който ми е на второ място в личната класация по "любимост", хаха. Как да се чувствам? <3
продуктивно
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Имам втората най-висока оценка от 200 човека на изпита по клетъчна биология. Обичам да ми се получават нещата и сега ми е едно такова много доволно. Даже вече не ми е криво, че ми е ужасно зле и само се надявам да мога да дремна малко повече от 5 часа тази вечер.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Колко е ХУБАВО чувството да се прибереш след изморителен и студен ден, а вкъщи да те чака любим човек, да ти направи чай и да ти позволи да се гушнеш в него, въпреки, че неговото тяло излъчва топлина, а твоето е почти буквално замръзнало.
Аз така мога да прекарам цели дни, без да мръдна или да изпитам нужда от нещо друго. Да си седим прегърнати, на изключени компютри и телевизор, без музика, без дори да си говорим... просто да сме заедно.
Не си усещам краката.
Май се надцених днес с тези две смени.
+ изпих три чаши чай една след друга. Не мога да се движа сега. Ама е толкова вкусен. ^^
И май прекалих с "елексира" за учене. Почвам да виждам звуци.
Супер съм концентрирана. Няма да спя.
![]()
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Я, би ли споделила за елексира за учене, че определено имам нужда от един такъв :д
Изморена, но още не мога да се наканя да си легна. Утре ме очакват доста ангажименти. Не ми е особено щастливо, но имаше и много хубави емоции днес. Ще се фокусирам върху обнадеждаващите неща, така ще ми е най-добре.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Спи ми се и ми се реве от умора и ми се мрънка, ама ще се стягам и няма да направя нито едно от изброените.
Мразя тестове пълни с непознати думи , как се очаква от мен да го прочета?
Хубава вечер с добра компания. Дано утре и главата да ми е добре.
Как може да има такива хора? Аз на второто обаждане бих му теглила една солена. Не знам как и защо го търпи. Аз не бих могла.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
почва се. притеснявам се за доклада. моля се да го е сейфнала, щото всичко отива по дяволите. пф. имам нужда от дълга вана.
Раздразнена. Сто неща се объркаха дотук. За капак доставчикът остави дивана ПРЕД вратата и на въпроса, може ли да ми помогне да го вкарам, каза НЕ. Две крачки само, за да е вътре, а не вън. НЕ. Аз не мога да го помръдна. Чудесно.
Сега ще си направя кафе и ще релаксирам (, работейки..). Паля се за глупости.
Някакви супер дребни нещица ме карат да се замислям в много големи мащаби. Не съм сигурна дали е здравословно.
Скоро трябва да стигна в колежа. Надявам се да не мръзна по спирките много. Също така се надявам да започнат да ми дават работа, която ОБИЧАМ да върша. Не, че писането ме дразни, но ми е прекалено посредствено за мен. Не ми е страстта в точно този тип писане. Мф. :/ Знам, че трябва да правя неща, които не искам особено много, за да може всичко да се развие, но...Уф, ще видим как ще е.
Радвам се на слънцето в студа. ^-^