- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Явно наистина си глупава след като мислиш, че ти си единствената живяла в сегашната среда. Има много хора живели извън България и то често в не една държава. Но очевидно виждаме, че явно само твоя живот там е довел до някакви заключения за средата, другите не са помирисвали нищо нагоре от калотина. Просто е смешно как си в Германия от няма и година, а вече си експерт в порядките им. В същото време хора живели там по 10-15 и повече години далеч не се изтъкват като разбирачи. Жалка картинка. Не можеш да ме трогнеш с обяснения за среда в Германия, Австрия, Холандия, Швейцария и т.н. и т.н. след като съм прекарвал доволно време в доста от големите и малките им градове и села и съм видял за какво иде реч. Виждам, че всеки коментар ти е пропит с глупави сравнения и изтъкване как видиш ли си станала човек като си отишла там.
Последно редактирано от draid : 02-08-2014 на 11:25
Не мисля, че пантерката мисли, че е единствената живяла в такава среда. Нищо такова не е изтъкнала в мненията си. Просто споделя своите впечатления, които *drum roll* са различни за всеки човек. Така както някой може да твърди, че шведите са гостоприемни, така мога и аз да кажа, че не са. Защо ли? Защото всички си правим различни изводи на база видяното и изпитаното.
Друг е въпросът, че прекараното време като години + различни места оказва много по-голямо влияние върху обективната преценка на преживяното от нас. В тоя ред на мисли, Пантерката може и да е в грешка в заключенията си, но не мисля, че епитети като "глупава" са от полза тук. Вместо това, би могъл да споделиш своя опит в опита си да и покажеш своята гледна точка.
Ама какви ли ги дрънкам аз.
Мен ми е уикендово. :Д
Айде пиши ми във фейсбук да ми се мазниш пак. Смешка.
Или ми изтрий коментарите, които ясно ти плюят върху претенциите, че си грамотен, докато хората от другите университети освен СУ са пълни малоумници и неграмотници, нали? Хах. Много нареждаш как те хейтят зад тик, аз си написах коя съм, ама не ти отърва да ми публикуваш коментара, нали?
Лъжеш като дърт циганин, тук се биеш в гърдите, че си мъж, а после пак ще ми пишеш във фейсбук "Инче тва, инче онова". Ясен си ми. Дрейд поне има топките да си защити същото отношение към мен и на лично.
Ехее провокирала съм дискусия...
Не знам немците, ама испанците като казвам, че не са мъже, не го казвам защото някой си не ми е хванал намека за секс или го отклонява учтиво. И всъщност тва, което казва Пантерата за разликите във възприятието, е вярно. Ние с тва момче сме колеги и сме приятели, говорили сме си за много неща, включително и за секс. Не съм си правила експеримент, но съм почти сигурна, че ако споделя с мой приятел българин, че от почти година не съм правила секс и ми бушуват хормоните, 100% ще отвърне на намека, дори да е с бъзик. Няма да ме прати да се регистрирам по сайтове... Дето се вика приятел в нужда се възбужа![]()
Испанците като цяло знам какво представляват, ама ми е трудно да ги опиша. Бих казала, че са им много по-слаби ангелите отколкото на българите, по принцип. Аз за това и не ги харесвам. Ние балканджиите, сме си балканджии, мъже, жени, няма значение. Наща кръв е бурна. Западняците са по-така, то е въпрос на манталитет, въпреки че всяко стадо си има мърша. Ние сме диваци, мен тва ме привлича, тва ми харесва. Един испанец го спичат тези неща, освен ако не е типичния chulo както ги наричат, ама те пък само говорят и се перчат и чакат момичето да им се нахвърли.
Правила съм секс само с един испанец и след това беше готов да ми свали луната и ми говореше за някви трънки в сърцето си... Тук момчетата би трябвало да ме разберат, защото предполагам не веднъж са преспивали с момиче, което си набива филмите за вечна любов и щастливо семейство. Филмарско е...
Различни ситуации са, ама нещо никъде не намирам мъжко поведение. Нито в перкото, нито в обяснителния романтик, нито в спарения. Тука нещата са яко матриархат общо взето. Слаб мъж е точно толкова отблъскващо за нас, колкото силната, властна жена за момчетата....
Последно редактирано от djipsito : 02-08-2014 на 14:49
Първоначално написано от antifashionshit
Не ми достига времето. Имам да свърша куп неща до края на деня.
Прибирам се аз и нямам вода. Какво да кажа... Вонкам си здравата на масла и ръжда. Дано оправят проблема по-скоро.
Нещо позитивно: Скоро почваме да мислим трипа за Април, хубавото е, че се очаква да е повече време този път. Трябва и да си поръчаме нова екипировка. Също така трябва да влизам във форма, ей! Никаква бира вече!![]()
За първи път да чуя и нещо такова..
Искам малко да си почина от всичко.
Трупат ми се много бързо нещата, не знам как ще издържа на всичкото това напрежение.
Само едно нещо ме разтоварва и това са разговорите с него.
Всичките ми т.нар. приятели ме заебаха. Само едничка остана.
Не вярвам почти на никой последните седмици, но поне си имам и основание, ха.
Искам да изкоментирам всички тия неща с 1 приятелка пак и пак, и пак.
Поне тя ме разбира. Другите вятър ги вее на бял кон.
Ами сорка, ама след 5 месеца НЕзвънене и НЕтърсене да не мислите, че ще ви лижа обувките.
Жалко е само, че си мислех, че са ми приятели.. затова съм си била вълк единак през целия ми живот.
Не знам защо се излъгах този път.
*сън*
същото + страшно изгубена..страшно... нищо не ми се прави, разочарована съм от себе си, когато съм нещастна не се справям с нищо , всичко върви на криво.. Липсва ми повече от всякога, много ми липсва, искам да отида и да го прегърна и да не го пускам никога... моето си момчеенце.. ,което никога повече няма да бъде мое.. липсата му е повече от всичко..той дори не знае, не може да си представи, колко много ми липсва и колко много мисля за него, че когато не си мисля за него съм изумена как се е случило за цели 30 40 минути..
Без него всичко е много по-тъжноо,тежко и мрачно..дали ако знаеше какво ми е щеше да бъде различно..днес го гледах от 10 чина растояние и само вида му ми стопля сърчицето, още се радвам за него, когато му се случи нещо хубаво.. и все още мразим един и същи човек и с тъпотиите си ни бърка не знам къде ..Всичко, което си помисля, и той го казва..реагираме по един и същи начин на нещата около нас, много сме откачени. Всичко, което каже ми е смешно..както винаги си е било
Липсва ми..
Последно редактирано от Wwwooow : 02-08-2014 на 15:22
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Взех я тая проклета икономика!!!Толкова съм щастлива,че няма накъде...а съм и толкова уморена,малко почивчица и сядам за устня утре да преговарям!
maDamn
I can't...кво се е случвало не знам,ама Цецо яко се изложи. От стабилно време насам ми се променя мнението и явно е било с причина.Явно за добро става така.
Интересно...
maDamn
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Чакам го секи момент да дойде нямам търпение да го видя <3
Ужас още не мога да свикна с новата кола...
Цял ден пак пиша cv-ta & cover letters.
Надявам се поне на едно обаждане, че иначе целият зор на вятъра.Положително настроена съм, смятам, че ще има плодове тоя мой труд.
Учебникът по java ми намига и сега ще му обърна внимание и на него. :Д
Добре ми е. Измъкнах се от онова събиране, май са ми сърдити някои хора, но не ми пукаааа. Доволно ми е, много.
И с него сме по-близки от всякогаОт както му казах се държи мега различно. Като пчеличка жужи около мен... 1,93 м пчеличка, ама все пак...
![]()
тази вечер ше се празнува победата на Оле Ейнар. само се тутам. в настроение съм.
Изтощена. Дано се оправя до понеделник, че въобще не ми се ходи пак по лекари. А и не искам да ми се развалят плановете заради тази глупава настинка.
Дано успеем да се организираме за петък. И дано не се прояви магарешкия му инат.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
session.close();
Последно редактирано от draid : 02-08-2014 на 18:49
Скучно ми е :Д
Ммм гладен съм, няма нищо интересно наоколо, а не ми се занимава с това с което трябва да се занимавам. Поне утре ще ида на едно кино, че да си направя малко кеф.