.
Затворена тема
Страница 264 от 288 ПървиПърви ... 164214254260261262263264265266267268274 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 576 до 6 600 от общо 7188
    Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Колко е цветен мъж ми, не мога да му се нарадвам. <3

Супер фен Аватара на nexttt
    Всичко друго добре,но зарята малко в повече дойде..
    Невърмайнд,минало,заминало .. Доволно ми е, доста добре си прекарахме с нея,тази вечер.Надявам се и при нея всичко да мине гладко.. Обичам си я <3

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    изморена съм. тва днеска доста ми погали егото + тва по математика. йеа.

Супер фен Аватара на Shines
    Днес се чувствам отново много добре . Денят ми мина супер весело и забавно. Отново пихме кафенце с колегите и се посмяхме и позабавлявахме доста. Радвам се, че попаднах с такива хора в един курс (поне с по-голямата част от тях) . Относно момичето за което говорех, днес отново се видяхме. Даже отново пихме кафе в една компания. Много добро впечатление ми прави. Доста добре се държи с мен, даже тя единствена днес от групичката ме изчака, докато контактувах с един приятел. Както ми направи и няколко комплимента (разбира се веднага и отвърнах на жестовете, но имам още да наваксам ). Почувствах се приятно поласкан. Мисля, че е една от малкото стойностни момичета там (именно заради това започнах да изпитвам такива огромни симпатии към нея). Ще се постарая, ако не друго, то поне да я спечеля като истински приятел за в бъдеще.

JustaLittleKid
    Guest
    ^Колко мило <3

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Оф, чувствам се ужасно! Току що свърших със сериала "Spartacus". Защо трябваше да свършва така? Поне да не бяха убили Ганикъс. Пфу.
    Всяко мускулче ме боли и съм адски уморен. Утре ще си дам малко почивка, заслужил съм си я. Също така имам среща. Мина много време, от когато за последен път бях на такова нещо. Надявам се нещата да минат добре и утрешната вечер да има хубав завършек. Май тази вечер ще си легна по-рано. Няколко часа сън отгоре ще ми се отразят добре.
    Почвам да се вманиачавам. Прекалено много внимание обръщам на детайлите и се тласкам до краен предел. Но все пак, всичко това ми дава добри резултати.

Супер фен Аватара на djipsito
    За една седмица се случват толкова много неща, колкото не са се случвали за цяла година.
    Хубаво ми е много. Сега и секс другарче ако си намеря, официално ще обявя февруари месец за моя месец ии четвъртък за късметлийския ми ден <3

Edit: Niakoitam, не можеш да ми убиеш ентусиазма по никакъв начин. Нито ще ме сплашат високомерните богаташи, нито намеците им. Правата си ги знам, знам и къде да си ги търся...
    Последно редактирано от djipsito : 02-18-2014 на 21:46
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ох много ми е притеснено за днеска какво ли ще ми каже

Колко е хубаво сутринта да те събуждат с думите "обичам те"

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Ядосвам се, че пак правя каквото не трябва да правя и пак не мога да си следвам собствените наставления.
    Глупачка.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Оф, чувствам се ужасно! Току що свърших със сериала "Spartacus". Защо трябваше да свършва така? Поне да не бяха убили Ганикъс. Пфу.
    Ах, и ти ли. И аз се излъгах да го почна, обаче като свърших с втория сезон (който завърши МЕГА яко), реших, че няма да си развалям кефа и да гледам последния... все пак знам как свършва историята. :Д

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от CalledByTheDeath1 Виж мнението
    Изморено ми е днес бях на работа от 7 до 12, на горнобански път няколко тираджии ме заговориха ма нищо сериозно, глад е криза е те хората пари нямат даже за една чикия да им направя бати..

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...2a38ca92ea4395

Поне съм прекрасна

so funny
    no

още няколко часа и си заминавам!! :3
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от CalledByTheDeath1 Виж мнението
    Изморено ми е днес бях на работа от 7 до 12, на горнобански път няколко тираджии ме заговориха ма нищо сериозно, глад е криза е те хората пари нямат даже за една чикия да им направя бати..

Поне съм прекрасна
    Колко си жалък... и явен.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    нали
    maDamn

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Сънувах я, цял ден си мислех за този сън. Защо точно тя?..

Мега фен Аватара на Niakoitam
    И аз не знам вече. Някак леко самотно,леко тъжно,леко апатично,че на моменти и леко весело поради и аз не знам какви причини.

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Edit: Niakoitam, не можеш да ми убиеш ентусиазма по никакъв начин. Нито ще ме сплашат високомерните богаташи, нито намеците им. Правата си ги знам, знам и къде да си ги търся...
    Абе то на теория е много лесно, но пък на практика...не ти пожелавам изобщо да ти се налага да си търсиш правата срещу мутри с много пари наричащи себе си бизнесмени,защото първо не можеш да им се мериш на парите и второ ако решиш да си по упорита и им бръкнеш прекалено много в задните части не се знае дали физиката ти ще понесе на напора на ответната реакция под каквато и форма да е той.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    БРРРР, откачам! ГОВОРИ МИ СЕ с някви нови хора! Обсъждат ми се теории! Пие ми се в градинката пред народния! АРЕ ДЕЕЕЕ. -.-

Супер фен Аватара на mayaaa
    Пфф, тая ще ми стъжнява живота, ама още няколко месеца докато може и после пак ще си търси нова работа... Аз по-лош учител не съм имала през живота си и то по всички критерии. После директорките да ми минават с това, че е била по заместване миналата година... Айде, моля ви се! И не е истина колко си личи, че ни подготвя само заради тъпия изпит, на който всъщност оценяват нея. Ама и 6.00 да изкараме, няма да я спаси. То, ако имаше кой да вземе толкова часове и сега, като гледам, щеше да си изхвърчи. Само не искам да я търпя допълнителен час утре, все едно 4 не ми стигат. Ако мога ще си го спестя, а дано.
    Утре почвам и новата тренировка за горна част, стига треньорът да може, за да ми я покаже, естествено. Нещо ми е леко притеснено. Не знам защо, но като започвам нови неща във фитнеса и леко ми се свива стомаха, ама това да ми е проблема.
    Тая седмица минава изключително бързо, ама не знам, да се радвам ли, да не се ли...
    А това време си прави каквото си иска. Вече се чудя как да се обличам.

Мега фен Аватара на 102
    Niakoitam.. сериозно тряа да удариш 1-2-3-8 бири/чикии (насебеси) или и двете

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Niakoitam.. сериозно тряа да удариш 1-2-3-8 бири/чикии (насебеси) или и двете
    Прати някоя какa насам да ми помогне и с двете

Та в тоя ред на мисли се сетих за днешният ми сън.Някакви пътищни и жп строежи,арматури,куфражи и т.н. (сигурно,защото напоследък в разни теми постоянно следя как върви строежа на Западната дъга и най-вече големият пътен възел при Сливница, а напоследък и проекта,който го започнаха на Лъвов мост. Пък и в нас има и ще има през лятото доста ремонтни работи.Та в тая обстановка бяха подкарали разни ремонтни работи към нас.И на едно място с един приятел засякохме някаква ама мноооого готина полицайка дето се опитваше да ни всява респект.Той започна нещо да я сваля.Тя уж поддаваше пък пренасочи внимманието си към мен след това.Малко я и попрегърнах пред него.Тоя уж не е такъв човек в действителността,но започна да ме гледа накриво и да ми се сърди, а аз му казах,че все още на никой не е гадже.Пък като започна един спор по една пътека.Тоя ми се увиква какъв мършляк съм бил и неща от тоя сорт,а аз се опитвам да се защитя въпреки,че трудно успявам да взема думата от него.Ебаси и откачената история
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Jaune
    ДОБРЕ СЪМ. :Д
    Знам, че еуфорията може да е момента, но сиииилно стискам палци да не се депресирам. Няма да се дам!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ПРИЕХА МЕ В SAINT ANDREEWS!!!

номер 1 в шотландия за моята специалност и номер 3 в UK

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMGGGGGGG

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Честито ,Маги!!!
    Това ли ти беше първото желание?!
    Много се радвам за теб!