- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Колко е цветен мъж ми, не мога да му се нарадвам. <3
Всичко друго добре,но зарята малко в повече дойде..
Невърмайнд,минало,заминало .. Доволно ми е, доста добре си прекарахме с нея,тази вечер.Надявам се и при нея всичко да мине гладко.. Обичам си я <3
изморена съм. тва днеска доста ми погали егото + тва по математика. йеа.
Днес се чувствам отново много добре. Денят ми мина супер весело и забавно. Отново пихме кафенце с колегите и се посмяхме и позабавлявахме доста. Радвам се, че попаднах с такива хора в един курс (поне с по-голямата част от тях)
. Относно момичето за което говорех, днес отново се видяхме. Даже отново пихме кафе в една компания. Много добро впечатление ми прави. Доста добре се държи с мен, даже тя единствена днес от групичката ме изчака, докато контактувах с един приятел. Както ми направи и няколко комплимента (разбира се веднага и отвърнах на жестовете, но имам още да наваксам
). Почувствах се приятно поласкан. Мисля, че е една от малкото стойностни момичета там (именно заради това започнах да изпитвам такива огромни симпатии към нея). Ще се постарая, ако не друго, то поне да я спечеля като истински приятел за в бъдеще.
^Колко мило <3
Оф, чувствам се ужасно! Току що свърших със сериала "Spartacus". Защо трябваше да свършва така? Поне да не бяха убили Ганикъс. Пфу.![]()
Всяко мускулче ме боли и съм адски уморен. Утре ще си дам малко почивка, заслужил съм си я. Също така имам среща. Мина много време, от когато за последен път бях на такова нещо. Надявам се нещата да минат добре и утрешната вечер да има хубав завършек.Май тази вечер ще си легна по-рано. Няколко часа сън отгоре ще ми се отразят добре.
Почвам да се вманиачавам. Прекалено много внимание обръщам на детайлите и се тласкам до краен предел. Но все пак, всичко това ми дава добри резултати.
За една седмица се случват толкова много неща, колкото не са се случвали за цяла година.
Хубаво ми е много. Сега и секс другарче ако си намеря, официално ще обявя февруари месец за моя месец ии четвъртък за късметлийския ми ден <3
Edit: Niakoitam, не можеш да ми убиеш ентусиазма по никакъв начин. Нито ще ме сплашат високомерните богаташи, нито намеците им. Правата си ги знам, знам и къде да си ги търся...
Последно редактирано от djipsito : 02-18-2014 на 21:46
Първоначално написано от antifashionshit
Ох много ми е притеснено за днеска какво ли ще ми каже
Колко е хубаво сутринта да те събуждат с думите "обичам те"
Сънувах я, цял ден си мислех за този сън. Защо точно тя?..
И аз не знам вече. Някак леко самотно,леко тъжно,леко апатично,че на моменти и леко весело поради и аз не знам какви причини.
Абе то на теория е много лесно, но пък на практика...не ти пожелавам изобщо да ти се налага да си търсиш правата срещу мутри с много пари наричащи себе си бизнесмени,защото първо не можеш да им се мериш на парите и второ ако решиш да си по упорита и им бръкнеш прекалено много в задните части не се знае дали физиката ти ще понесе на напора на ответната реакция под каквато и форма да е той.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
БРРРР, откачам! ГОВОРИ МИ СЕ с някви нови хора! Обсъждат ми се теории! Пие ми се в градинката пред народния! АРЕ ДЕЕЕЕ. -.-
Пфф, тая ще ми стъжнява живота, ама още няколко месеца докато може и после пак ще си търси нова работа... Аз по-лош учител не съм имала през живота си и то по всички критерии. После директорките да ми минават с това, че е била по заместване миналата година... Айде, моля ви се! И не е истина колко си личи, че ни подготвя само заради тъпия изпит, на който всъщност оценяват нея. Ама и 6.00 да изкараме, няма да я спаси. То, ако имаше кой да вземе толкова часове и сега, като гледам, щеше да си изхвърчи. Само не искам да я търпя допълнителен час утре, все едно 4 не ми стигат. Ако мога ще си го спестя, а дано.
Утре почвам и новата тренировка за горна част, стига треньорът да може, за да ми я покаже, естествено. Нещо ми е леко притеснено. Не знам защо, но като започвам нови неща във фитнеса и леко ми се свива стомаха, ама това да ми е проблема.
Тая седмица минава изключително бързо, ама не знам, да се радвам ли, да не се ли...
А това време си прави каквото си иска. Вече се чудя как да се обличам.
Niakoitam.. сериозно тряа да удариш 1-2-3-8 бири/чикии (насебеси) или и двете
Прати някоя какa насам да ми помогне и с двете
Та в тоя ред на мисли се сетих за днешният ми сън.Някакви пътищни и жп строежи,арматури,куфражи и т.н. (сигурно,защото напоследък в разни теми постоянно следя как върви строежа на Западната дъга и най-вече големият пътен възел при Сливница, а напоследък и проекта,който го започнаха на Лъвов мост. Пък и в нас има и ще има през лятото доста ремонтни работи.Та в тая обстановка бяха подкарали разни ремонтни работи към нас.И на едно място с един приятел засякохме някаква ама мноооого готина полицайка дето се опитваше да ни всява респект.Той започна нещо да я сваля.Тя уж поддаваше пък пренасочи внимманието си към мен след това.Малко я и попрегърнах пред него.Тоя уж не е такъв човек в действителността,но започна да ме гледа накриво и да ми се сърди, а аз му казах,че все още на никой не е гадже.Пък като започна един спор по една пътека.Тоя ми се увиква какъв мършляк съм бил и неща от тоя сорт,а аз се опитвам да се защитя въпреки,че трудно успявам да взема думата от него.Ебаси и откачената история![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
ДОБРЕ СЪМ. :Д
Знам, че еуфорията може да е момента, но сиииилно стискам палци да не се депресирам. Няма да се дам!
ПРИЕХА МЕ В SAINT ANDREEWS!!!
номер 1 в шотландия за моята специалност и номер 3 в UK
OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMGGGGGGG
Честито ,Маги!!!
Това ли ти беше първото желание?!
Много се радвам за теб!
maDamn
Даааааааааа!
ужасно щастлива съм!