- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Няняняняняня.
Мега добре съм!
Не знам какво чудо се е случило, ама другия месец отивам в Лондон за ивента, който мислех, че няма да посетя заради онова странно телефонно интервю. Тоя имейл така ме зарадва. :Д
Имам надежда, че ще променят малко системата в модула по програмиране, очевидно не съм единствената, чувстваща се тъпа в момента. Така че и затова ми е добре :Д
Много обичам като ме нарича по пълното ми име. Особено с тоя леко сънлив тембър, даже самата аз да съм сънена го отчитам и ми става едно такова приятно.
И омг, пече слънце и е топло. ЙЕЙ! И имам графичен дизайн, йей. Нямам да се занимавам с програмиране, но но но но.
Хубав ден на всички, или поне остатъка от него.![]()
Едно кофти такова...
Един куп неща ме очакват, аз се занимавам с глупости и отказвам да ги изпълня. Еми, много хубаво, ама после аз ще съм си прецакана. Сега точно не мога да оставя нещата просто да се случват на произвола на съдбата!!
За да е цветна картинката и едно гласче в душата ми се опитва да му каже "Обърни ми малко внимание, интересен си ми!", но не е като да е нещо сериозно.
ч-у-д-е-с-н-о-!
Хохо, в четвъртък ще е зрелище!
maDamn
Страшно разочарована от себе си!!!!!
Защо го правя това всеки път? Вместо да върша по малко работа в продължение на няколко дни, аз избутвам всичко колкото се може повече и сега в рамките на няма и два дни имам 4ри есета по история, да ги напиша и да ги назубря за теста.
То бива злоба .....
Утре триразови,поне вече съм у дома
В Париж ще е още по трудно,ама ще се справя
Липсва ми. И то много. За сметка на това си гоня задачките, почнах едни дългиииии разходки сред природата, ям си хубавите вкуснотиийки и ми е хубаво.
http://mall359.com/%D0%B2%D0%B8%D0%B...58-obiavi.html
Страхотно написано...няма грешка
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Дам
В една изневяра 3 човек няма толкова голяма вина.Той\Тя е свободен и може да съблазнява и спи с който иска.
Вината е у изневеряващия ...
Студено ми е.
Мързеливо ми е , а трябва да уча.
Не съм се чувствал от доста време така , гадно е , но и хубаво.
В изневярата виновни са и тримата-измаменият, че го е допуснал, човекът, с когото бива изневерявано, че го е позволил и изневеряващият, че го прави...Няма невинен в цялата ситуация..
ПТ: Ухото ми гори от близо 1 час..Някой стабилно ме е заобсъждал..Деба, мисля си, че знам кой е..
^Защо ще да съм виновна аз, в ролята си на измаменият /примерно? Защо ще да е виновен и любовникът, ако не е знаел за другият/другата? Ник'ва логика.
Съгласна. Измаменият не е виновен, но не винаги е точно невинен, защото няма случайна изневяра. Явно на изневеряващият нещо много ми е липсвало във връзката, комуникацията също не е била на кой знае колко ниво. Писмото беше доста увлекателно накара ме да се замисля за доста неща.
Он: Добре съм, още нервна, но пък съм си накупила куп вкусотийки да се утешавам с тях...
Последно редактирано от TheDevilInMe : 02-25-2014 на 16:15
cuz I swear, I don't care ... ;]]
мда, Лин, кви са те3 глупости..
Някойтам, благодаря ти за включването, но защо да съм кучка? заради това, че ми гали егото? заради това, че се правя, че не забелязвам явния интерес? защо излизам лошата? аз не искам връзка на този етап, не искам 'обвързване' и съм му го казвала не веднъж... негова си работа щом продължава да ме преследва. аз никога не съм се набутвала и не съм показвала интерес да отвърна по някакъв начин, дори напротив. държа се доста студено...
Не си се побирам в кожата.
Това, което ми липсва са разходките. Искам си ги! Ще си ги имам пак. Обещавам си.
Отдавна не бях влизала в този форум и гледам сега как повечето имат да учат, в сесия са и т.н. и се замислих как последните 4 години по това време и аз съм била в сесия. И аз съм учила и съм ходила по изпити... И все на грешните места, в грешните специалности. И ми стана едно такова хубаво, че най-накрая съм оте.ала всичко и вече не ми се налага да се правя на примерна студентка, а мога вместо това да се съсредоточа над това, което действително ми носи удоволствие и което действително трябва да правя... И нямам търпение да дойде април, за да прерастне то най-накрая (малко по малко) от хоби в професияЕх, колко е приятно да знаеш какво искаш да правиш като порастнеш
![]()
Много найс ми е днес.
Най-накрая си оправих компютъра, че направо полудях почти седмица да използвам неговия, който е свободен има-няма 15 минути в денонощието. Или той ще е на него, или нещо ще се сваля, някакви програми, глупости... Пфу.
Тази седмица тръгна добре, пък ще видим.
Липсва ми. Много. И ми е тъжно, тъпо, ужасно. Пие ми се бира с него, но чак след около 5 месеца.