- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
ПФШ...ебати мача,ебати чудото...!
Сега съм вкъщи и ми е спокойно и ще си поспя.
maDamn
Ебати ужасната седмица. Тези държаха да качат резултатите от вчера да видя как са ме скъсали потресаващо на тоя изпит. Сега да се чудя как ще го компенсирам.
На всичкото отгоре от вчера толкова много ме боли гърлото, че не мога да говоря.
Днес поне ще си взема колета от мама и ще се натъпча като свиня с вафли.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ааах! Разбила съм ги по шведски и история, брр! Де да се бях представила толкова добре и по висша математика, ама има време и това да поправя.
Доволно ми е, но същевременно много нервно и плашещо. Искам да минават тия 3 месеца и да мога гордо да заява, че наистина съм доволна.
Пффф. Днеска съм в прахосмукачка моуд - зърнената диета тече с пълна пара от сутринта.![]()
![]()
![]()
И знам колко е противно за моите котета, но ня'ам нужда да ме спасяват. Ще си помрънкам, ще покиселея още малко, пък ще ми мине. Но трябва да мина по нормалния ред. И най - вече, да мине ивента. Което се надявам да се случи възможно най-скоро!
Имам да пиша ТРИ съчинения за уроците по БЕЛ утре, а не могаа, не мога. Просто се разсейвам, не мога да се съсредоточа. Гррррр.
искам хубав спокоен уикенд, ама ще има яко четене, чертане и мрънкане, ако нещо не се пречупи в него
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
и аз, ама за съжаление не е и след малко трябва да ходя на работа.
мързи ме даже да се облека и изсуша..
вчера беше много натоварено в работата и ми прекипя, отделно тъпото 280 за трети път го изпуснах буквално за 5 секунди..
и нямам пари и се чудя дали да не взема аванс, че не знам как ще оцелея до 12, при положение, че и наем трябва да плащам
и искам за утре да ми се наредят нещата, да стана, да изчистя, да се изкъпя и да се видя, с който трябва, да си запълня времето и да си задоволя желанията, най-накрая
ама пиленцето на рамото ми казва, че май пак няма да го бъде и ще тегля една дълга на всичко.
Коремът ме боли и тъпото хапче не помага. Никак не ми е продуктивно. Излегнала съм се и мисля това да правя до довечера. Петък е, а не ми се излиза. Тия няколко дни са кофти и се очертават такива и напред. Оф.
Тоя шведски .....
Поне тренировките бяха добре.Дано и 3 тата е такава.
И довечара ще готвя на момчетата ми ,а нищо не ми хрумва.
дано на тая шматка ѝ хареса подаръка. надявам се да е приятна вечерта. днес свърших доста работа, така че заслужавам стабилно пийване (((: а Той много ми липсва... МНОГО! айде да се прибира вече...ще го оставя без дъх направо :3
Преди няколко часа бях гладен и ми се спи. Сега само ми се спи. Едвам мърдам от леглото, а духът ми се възнася към небето. Денят ми мина супер. Под 110/120 точки би било провал , но съм сигурен , че съм се справил по-добре. Получих и добра новина от университета. Няма да опра този път до баща ми да урежда да ми пишат докладна. Съжалявам само за семейството на най-добрия ми приятел. Утре му отивам на гости да го изненадам. После има време да съм щастлив
не знам дали в момента е възможно да се чувствам по-добре. просто не мога да спра да се усмихвам.![]()
аре престани вече. как не ти писна. обясни що съм толкова зле. с нещо съм те засегнала ли?
не ме преследваш ли? тва е от само две теми
Пф хора без работа тръгнали да ми казват че разликата в годините ни е много голяма и да ме питат защо живея с него направо ми писна да ми се бъркат в живота...
Мързи ме да си направя айрян. Т'ва е единственото обстоятелство, което спасява бидона с ракия от цялата любов, на която съм способна.![]()
Много ми е биполярно. От въздушни китари до тотална филмарщина го правя за секунди.
Пръдльо! Силно се надявам да ме е излъгал.
Нямам търпение за вторник. Знам, че ще ми пораздруса стабилка, но вечерта ще се изцеря.![]()
Последните няколко дни хвърча.
Влязла съм в някакъв силен период и не мога да му се нарадвам. И слънчево, и топло време всеки ден - как да не се кефя.
Свърших всичката работа по ГРУПОВИЯ проект кажи-речи, снощи пак висях до 5 сутринта да пиша рапорти. Поне рождения ден мина в пъти по-добре от очакваното.
И получих писмото с мартеници, aw![]()
Обещавам, ще уча цяла вечер.
Единственото нещо, което не ми дава мира е едно объркано чувство, което нямам представа какво е.
И той е нощна смяна и днес за първи път ще си стоя самичка в стаята цяла нощ.
^ И за активността, и за времето, и за писмото с мартеници, и за чувството.. все едно за мен говориш!![]()
Някакво ми е хубаво,че ще си видя всички близки, след това обаче ме очаква една доста натоварена седмица, дано си направя графика като хората.
Иначе ми е супИр.
Още се радвам за мача, още ми е приповдигнато. ЕЙ!!!
Ще е една скучна петък вечер,ама кво да се прави, и така ми е хубаво.
maDamn