- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Честит празник (((:
обичам пролетта да е близо, само дето времето е отврат за разходка и няма никого в София, нищо, все ще се измисли нещо (((:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Eeее, браво, Габи, браво. 1 крачка напред, 3 крачки назад........
големи обиди, голямо нещо
аз си счупих телефона, добре че един съсед ми даде назаем, но нямам половината номера
плановете ми се развалиха, но пък си уговорих среща , така че не е чак толкова зле
след малко ще хапна и колкото и да ме мързи почвам да чистя
а някой , ако има наблюдения върху алкател one touch mini моля да сподели ;д
АХхахаххахахаххахахаххаха хахха so epic.
Забавно е да гледаш как човек, чиито живот се простира само в тийнпроблем, обижда другите, че живеят тук..
След 2 часа съм на китара..А как не ми се излиза от нааааас..Искам да си изтегля филм, да легна на леглото, да се свия на топка и да си го пусна..Искам искам искам..
Или просто да прекарвам време с онова човече..Или просто да си лежа..
Ох с две думи не ми се излиза от нас..![]()
Отпочинал...
Станахме в 7:30, започнахме да готвим в 8ч. и спряхме в 14:00! Нямаме равни! 6 часа готвене, пълен хладилник с вкусотийки (предимно сладки нещица), няколко изтеглени филма междувременно и домашни любимци, които успяхме с общи усилия да накичим с мартеници.
Месецът започва много добре.
Едно ми е такова уютно, сякаш изживявам пенсионерските си години предварително. xD
Аре спрете да се дъвчете в любимата ми тема!
Честит първи март на всичкиДа сте живи и здрави.
Някаква носталгия ме удари, на тоя ден преди се сдобивах с над 40 мартеници, сега само две имам.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
И по-добре съм била,но все пак гледам оптимистично,че и тоя кирлив период ще отмине и ще ми се нареждат нещата. Кой ,както си го направи...явно аз нещо не правя като хората.
maDamn
Колко любов има около мен... Обичам си айрянчето със солчица. Миша пък обича възглавницата ми и я целува (и не само) вече 20 минути. Толкова много любов!
А лайнЕвия телефон не звъни...
Лънгър-лънгър-лънгър-дакааааа, зънгър-зънгър-зънгър-дакааа
Яко ми е дебилско. Тря'а да го избия. И т'ва снощи ми беше за последно. По'ече ник'ви отказванки, и аз душа носа, де'а!![]()
гадостите започнаха отново. нервите ми се държат на конец. концентрацията ми отново ще бъде загубена, а ми предстоят тежки седмици, в които именно концентрацията ще изиграе много важна роля. не ми се яде, не ми се спи, не ми се прави нищо. пресъхнаха ми слъзните канали направо. и главата ме боли. натъпках се с валериан и чай, но продължавам да треперя. просто искам кученцето ми и всичко около мен да се оправи. щастието е в здравето, за пореден път се убеждавам. не знам каква е причината всеки месец на определена дата като по часовник да се случват подобни гадости. не вярвам в такива неща, но започвам да си мисля, че ме е проклел някой– много жестоко. искам вече Той да се прибира и да го прегърна силно. искам спокойствие.
месецът започва дообре :3
нагледах се на панаир на суетата, видях толкова кич и хора с различен.. мм вкус? ама накрая в тоя прекрасно направен с обли форми мол си намерих изчистена черна рокля и се влюбиих. аз и рокля.. не мислех, че някога ще стане :Д
и общуването с наще отдавна не е било толкова много и на разбираемо и за двете страни ниво.. дано се задържим така
ако имаше и шоколад щях да съм още по-доволна, ах ах
Днес беше любимият ми leg day, съответно любимата ми тяга => чувствам се страхотно, хохо, и мега доволна. :з
И си сготвих такава вкусотийка. : )
И ми е супер спокойно, лежерно и ненапрегнато! А това не се е случвало от месеци. И още малко и ще го нагушкам, а като знам колко време се очертава да е тук, ми става едно такова приятно и любвеобилно. : ) И също така като си помисля колко скоро ще свърши всичко, ми става още по-приятно и щастливо.
А, да, и София Филм Фест започна, което е страхотно, защото напоследък се зарибих по ходенето на кино, а сега се очертава да ходя много. Тъпо, че няма с кого обаче, ама се преживява. :Д
ейй така съм цял ден. по-добре направих като си останах вкъщи. и довечера ще си остана. хубаво ми е, едно такова уютно... искам нещо да ме топли, да ми мърка... искам котенце.
Пред цикъл цял ден ми е нервно гладна съм постоянно боли ме всичко направо ужас....
Важното е че той е до мен цял ден мързелуване с него <3
Много ми е хубавооо! Днес сестра ми ме накъдри и си направихме една импровизирана фотосесия, толкова яки снимки станаха, хаха. А това дете е толкова красиво, за бога.
Edit: Честита Баба Марта на всички <3
Последно редактирано от JustaLittleKid : 03-01-2014 на 16:30
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Кака Калпазанкаааааааа :*
Нещо ми се губиш по тъч линията
По-хубавко ми е![]()
maDamn