- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
блях, нищо няма да искам...
мразя това време, то + 3 почивни дни + смотани приятели = няма с кого да пия даже 1 кафе и ще полудея от скука, мрън
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ух, имам чувството, че в каквото и жилище да живея, колкото и пари да изкарвам, кухнята никога няма да ми е достатъчно голяма и парите никога няма да ми стигат![]()
Говорейки за изкарване на пари, крайно време ми е да си свърша работата. От цяла седмица я влача, а до утре трябва да съм готова.
Не знаех, че е възможно някой да ти липсва чак чак чак чак чак толкова.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
На полусъединител съм. Пълен съклет ми е. Иска ми се да се накурвя и да си изляза, но сценария е толкова познат, че ми се отщява. И постоянно се местя от място на място и не знам какво ми се прави... Негодна работа.
Все едно си виждам емоциите отстрани. Разбирам се, но не го усещам. Сигурно очаквам твърде много и то като не е по график и не може да мине.
Искам да стане нещо спонтанно. Като трима приятели да ми опрат рамо в една тежка битка с бидоните на тераста.![]()
днес се иска прошка, но явно глупака не мисли, че доста ме е наранил и не се чувства длъжен да ми поиска...
Обожавам разходките в 7 сутринта в неделя, придружени с кафе! Днеска беше пълен релакс, а утре започва адът. Не знам как ще се справя с 150 дипломата на тъпия прием, дано посолството не пропадне хаха.
Ще си пусна филмче и ще релаксирам още доста. Мхм.
Трудно ли е да го каже, егати? Не се ли сеща? Не иска ли? Не може ли? Какво става? Писна ми все аз. Отсреща само няк'во тъпо потвърждение.
Пускам си филм.
Боли ме корема от сутринта, пък още ми е рано.
Правя си салатка с риба тон и ще си мързелувам и днес.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Чувствам се самотно...
Искам да замина някъде,където никой няма да ме познава и да започна нов живот, оставяйки сенките далеч от себе си.
Прекалено тъпо..изгледах около 4-5 филма,натъпках се с вредни неща и имам чувството,че ще заспя всеки момент :д
Последно редактирано от kalpazanka : 03-02-2014 на 16:08
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
А, много точно, само че 1-2 месеца ми стигат. Някъде където да не познавам никого, никой да не може да ми звъни или пише, да нямам тъпи задължения. Просто кратка ваканция от реалността...
Иначе нещо ми става днес. Не знам защото не съм спала ли е (въпреки че не се чувствам особено уморена), ама избухвам и викам на хората за най-малкото. Много си се мразя, когато съм раздразнителна. ;/ Ама пък и те да мислят малко.
Между-другото щях да се радвам един човек да ми поиска прошка, но след като се сетих чак като ви прочетох постовете, май не е много важно.Пък и е доста изкуствено цялото това нещо. Ако някой наистина иска да ти се извини не му трябва специален ден...
П.П. Калпазанкеееее! ^^ Къде се беше изгубила?
тежко го изживях,не се сбогувахме ,сега малко се поуспокоих.
тъжно ще ми е без него,много.
в такива моменти разбираш на кой наистина му пука за теб,
жалко,много жалко,че продължавам да възлагам надежди на тези хора
Влюбена, много много!
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Днес е ден за прошка. Исках прошка от нашите, от бабини и от приятеля си. Всички казаха, че според тях нямам грехове спрямо тях. Обаче пропуснах да искам опрощение от един човек, към който имам много грешки и който на всяка цена трябва да ми прости. Надявам се да успея да си простя. Някога.
Едит:
О, може! И винаги може още.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Вдъхновена и готова. Ще си изпълнявам задачите,квото и да става. Съсредоточавам се над това...
maDamn
Сaмо 3 шевa , a все едно бяхa 20...
Утре изглеждa,ще си почивaм
A той е толковa мил
Тъжно ми е.
Случайно чух една от ''нашите'' песни и ми стана едно такова емоционално и отвратително.
Искам малкото останало време до лятото, да минава колкото е възможно по-бавно.
В моменти като този осъзнавам, че въобще не съм готова да се разделя с всичко и всички тук.
Едно такова ми е... хем хубаво, хем тъжно.
Хубаво ми е, защото ми се случват хубави неща, не мога да се оплача.
От друга страна, тъжно ми е... защото искам и други неща, хаха.
Но ще се съсредоточа върху хубавото. Все някога ще изпитам и другото. Нали?
Объркана ,ако може и тук да ви помоля за помощ > http://www.teenproblem.net/forum/sho...ентация