.
Затворена тема
Страница 284 от 288 ПървиПърви ... 184234274280281282283284285286287288 ПоследнаПърви
Резултати от 7 076 до 7 100 от общо 7188
    !!! Още ЕДИН месец! След точно един месец по това време ще съм на новото място, в новото си легло, с новата си съквартирантка (не съм делила стая с никого, откакто се върнах от Англия, ще бъде... интересно ) и ще се вълнуваме заедно за предстоящите ни първи учебни часове... Не мога да повярвам, нямам търпениеееее аааааа!! АААА!!!

Супер фен Аватара на mayaaa
    От 28 души как по-точно се случих точно аз да представям.. ъм, училището? Пловдив? България? Я пак? Това звучи супер стресиращо. И то на задачи, в които не ме бива... 'Бах им случайния принцип. Всички хубаво си се шегуват с мен като не им е на главата. ;/ Но все пак едва ли ще е толкова трудно. При такива неща е прекрасно когато се справиш добре и ужасно когато се издъниш. А си мислих, че като ми мине състезанието няма да имам за какво да се притеснявам. Просто трябва да мисля над задачите и всичко ще е наред, все пак поне в това ме бива. Вдишай, издишай...

Супер фен Аватара на Jaune
    Спи ми се, ама ми е интересно да си говоря с него. Нещо :Д::Д:Д оффф.

Мега фен Аватара на Colouring
    ^ Позволи ми да съм запозната със ситуацията. :Д Да не следваш принципа "Старата любов се забравя с нова"?
    Бтв, не съм крийпър, Габи. Спокс. :Д

Ааааз съм добре. След малко лягам. Обичам го! Обичам! Обичам! Обиииичам!

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    филма беше тъп , но виното си струваше.

събота се очертава приятна.

утре .. дано мине бързо.

Мега фен Аватара на trabi_bs

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    колко драматично съучениците ми приемат категоричния ми отказ да си ходя на бала :Д

продуктивно ми е :З

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Обичам го! Обичам! Обичам! Обиииичам!
    Дадададададададададададад а. ДА! ДА! Със всеки изминал, шибан ден усещам, че го заобичвам още повече от преди. Де да знам, някво такова... Може би прескочихме бая дълбок трап и сега гледаме само напред и нагоре, влюбени до не-знам-къде. Буквално е прекрасно. Даже след всичко, след цялото ни „изпълнение“ си слушахме наща песничка и се гушкахме и си говорихме и си се радвахме един на друг и от нас излизаха сърчица като от анимационно филмче. Само малко се сварих нали, щото беше бая жега измежду ръцете му, котката и завивката/ите, но се преживяват такива неща. Смисъл в името на общото благо. :3 Ногу ми е лигаво и яко, не знам. <3 Обичам го.
    И бтв, котката му е мега противна като е разгонена. Отива той на тренировка, аз останах у тях да спя и къф сън?! То онова бялото като се размяукало... Чак се търкаля и ме побутва, дейба. Вярно - голям е пич, обичкаме си се вече и даже ми спи в краката, но е досада. Като/ако заживеем заедно след някво време, ще си вземем мъжко коте. Точка!

мега якото настроение

Мега фен Аватара на baby_baby
    Той е толкова прекрасен <3

Хубаво е да си лежа и той да е до мен

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Той е толкова прекрасен <3

Хубаво е да си лежа и той да е до мен
    Фейллл

Мега фен Аватара на xoxi
    Превръщам се в човек, какъвто не съм. Цялата ми лошотия започва да се показва.
    Чувствам се зле, заради нещата, които (не) направих. Дори двата литра енергийни напитки не помогнаха.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Пфф...До утре трябва да знам какво ще правя лятото....Малко изневиделица ми дойде...Не знам какво да правя, имам предложение да работя на златните отново, като сервитьор, но вообще не искам...Не искам пак да работя там, а след като миналата година си заръчах нещо, ако тази година лятото пак ми мине като сервитьор на златните, може ад си обявя цялата година за ПЪЛЕН ПРОВАЛ...Много неща трябваше да се променят, а нищо не се получи...Другото ми предложение е за аниматор и за двойни пари...но не е напълно сигурно...а и ще трябва да остана цяло лято там, което доста ме ограничава доста...Лятната бригада отпадна, няма пари за подобно нещо, а намирането на работа с която да изкарам поне част от парите за да замина догодина за сега е невъзможно, защото и на 2те работи трудно ще изкарам и ще успея да заделя пари... Пък няма да коментирам колко се провалих в плана си за "основната" ми работа.........Мога да се обявя за пълен провал......
    >>DjBelev<<

mkg_96
    Guest
    леко отчаяна , не знам вече какво да правя ...

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от mkg_96 Виж мнението
    леко отчаяна , не знам вече какво да правя ...
    къв е проблема

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    колко драматично съучениците ми приемат категоричния ми отказ да си ходя на бала :Д
    дъа , ще кажеш , че тоя бал е най-важното нещо в живота им.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Напредваме малко по малко със сватбата.Хубаво е да се оправям с всичко сама и то да върви що годе по план.Важното е че имаме кола и кутия за паричните пожелания хаха. Хубава е идеята за книга за пожелания,но...ще видим.тате се върна от командировка и ми носи баклава!Супер,обаче аз ОТНОВО съм на диета хаха.Май и тая година ще пропусна козунаците.Ама кой ме кара да избирам такава рокля.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението

продуктивно ми е :З
    А ти всъщност защо няма да ходиш на него, ако не е тайна де ?

Иначе ми е добре, свежо, изгледах си две от сериалчетата, пия си сокчето и си правя планове за бъдещето...
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Денят да ми започне в 5 сутринта .
    Опредалено се чувствам страхотно .

Мега фен Аватара на pandabear

anonymous708973
    Guest
    Закуска, сравнително слънчев ден. Изчезвам към библиотеката след малко и предлагам науките да се дават без бой, че иначе... няма да им е готино :д
    Щастливичко ми е, планирам си, хубави неща се очертават, хехе^^

Супер фен Аватара на Shines
    Не се чувствам особено добре. Тази седмица не ми беше особено хубава. Не успях да я видя изобщо, защото не дойде на нито едно от упражненията/лекциите. Усещам, че лека по-лека тръпката и желанието започва да ми се губи. Което от една страна е много добре (тъй като си се познавам). Започнах да се разсейвам. Миналата седмица се случиха доста хубави неща, които ме завъртяха много, но уви тази беше доста пуста. Може би е за добро, тъй като съм и болен, а и времето продължава да е гадно. В крайна сметка както винаги си повтарям (един вид за успокоение) - времето ще покаже най-добре. Все си мисля, че един ден точно, когато най-малко очаквам ще срещна правилният за мен човек. Толкова много ли искам?
    Последно редактирано от Shines : 03-07-2014 на 09:28

Мега фен Аватара на babity
    Ето, минава време и аз определено няма да говоря. Пхахахах! Добре, че се познавам.
    Сутринта си шофирах и съм много щастлива, че виранийката се държа прилично, даже на няколко пъти ми се случи и колегиалност на пътя. Чак ме стопля отвътре.
    С'а хем ми се яде, хем не знам какво, хем стомахът ми е подут от снощи. Няк'во ник'во. Ама кафенце адски много ми се пийва.
    Лениво ми е.
    Явно стабилка съм се разтърсила в сряда, щом още ми е свито. Само се надявам бъркането на думите да е от т'ва, че вчера се събудих пияна, а не да остане константа, че ш' му т'ковам т'ковата.
    Днеска май ще има като в оная песен "по цял ден по корем ще лежим".

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Честито ми...Почти всичките ми цели от миналата година за тази са разбити...Страхотното е, че прогресът ми от миналата е тотална 0, което практически означава, че и следващата няма да успея в нито едно от нещата...Честито ми, влязах в кръга на живота от който все по-трудно ще мога да тръгна на където искам.........Днес нямам намерения да говоря с който и да е...
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    ^ Позволи ми да съм запозната със ситуацията. :Д Да не следваш принципа "Старата любов се забравя с нова"?
    Бтв, не съм крийпър, Габи. Спокс. :Д
    Абе, не баш, защото въпросното момче ще заминава и не искам да създавам няк'ви нови сериозни неща. А и не съм в състояние, прекалено съм афектирана още от всичкия булшит, който ми се изсипа. Но да речем, че се радвам на внимание, закачам се, разсейвам се, етц. Въобще, колкото и тъпо да звучи, не мисля, че в скоро време ще съм способна да се влюбя. Нали, thanks, but no thanks. :д
    Та то тва е он по темата реално погледнато, друго кво: ям салата и чета, урокът ми се отмени, както винаги, но не ми пука... занесох си роклята за корекции.. такива работи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си