- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Информирай се.
Соц. празник е да се празнува само денят на майката. Именно другарите са решили, че една жена, ако не е дала живот, не заслужава да празнува. Първоначално си е било ден на жената.
Пияно ми е, весело ми е, няма такъв купон, бе! Бях забравила какво е да ти е жега от танцуване! Слизането ми за 2 часа се превърна в лягане по никое време, ама няма значение, СУПЕР беше!
И имам розичка! И колегите са супер, супермили!
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-09-2014 на 07:38
На мен ми стана супер мило в петък, като видях препълнените цветарски магазини и опашките, започващи от тротоара. ^_^ Един доволно побелял мъж купи и мушна в найлонова торбичка страхотна циклама. Тая картинка цял живот ще ми е пред очите![]()
Тва по повод на соц. празника и мъжете под чехъл.![]()
![]()
Довечера ще питам моя под чехъл ли го държа, че цъфна и той с китка![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Прибра се <3 Невредим най-вече.. Каквото и да си говорим,тези 6 месеца дойдоха в повече на всички..
Ще е фън малко,докато приберем всичкия багаж,но майната му !
Прекрасно ми е ! Само,ако утре не беше понеделник..
Какво стокхолмско слънчице е излязло! Топли ми душата. Уча си, пия готини чайчета и ми е много доволно.
Празникът първоначално си е бил чиста политика от страна на социалистическата партия в САЩ. Празникът е бил политически ход, който показвал на жените, че и те имали "уж" права и за да няма протести от тяхна страна. В България също започва да се чества по същите политически причини и е бил внесен от комунистите. Вече в какво се е превърнал днешно време е друг въпрос. Същата история е със Св. Валентин - католически празник. Това не спира хората обаче да го празнуват.
Бавно, но сигурно хормоналната ми еуфория върви към своя край.
Сънено ми е. Искам още да се гоним...
Дано чавето се оправи по-скоро, барем излезем малко да си разтресем трътките малко в т'ва хубаво време.
Намирам се в отчайващо финансово положение. Много вървят тия пари.. неусетно съм останала с 30лв, с които трябва да изкарам предстоящата седмица. Екстремно ще е.![]()
You are broken, I can fix you...
Иии за капак реши да ми расте мъдрец.Ако не ме болеше толкова, щеше да ми е смешно, тая седмица всичко се обърна с краката нагоре.
Kill meh plz.
Ей ... това всеки ден да ти е от гаден по-гаден, не е работа..
Иска ми се поне той да се сети да ми отговори ... нищо друго няма да ме зарадва като това..
Още 11 дена... Не че очаквам нещо, просто да го видя ;(
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Научих се да карам колелооооооооо woohooooСега ако успея и да не си изпусна полета, ще е чудесно
![]()
Чудесно се чувствам, купихме си билети за мача с тайфата и съм много щастлива![]()
maDamn
ХъМ, тази миризма на пичка започва да ме гъделичка, но за угромният ми хуй, нищо работа е туй!
Пфф, не мога да си намеря задачи... или просто тези, което намерих ми се струват прекалено лесни, за да са на нивото, което трябва да решавам, но дано да греша. Притеснено ми е. Meh..
Тъкмо реша, че мога да си почивам и изниква още нещо, за което да съм отговорна и да трябва да се стегна. Тия задачи са като кокиченца.![]()
И той се опитва да ме успокоява, че ще се справя. Толкова нелепо изглежда да ми казва да не се притеснявам, като той се притеснява от най-малкото.Ама ми е мило да го чувам от него. ^^
Обмислям да си спестя малко задължения, след като ми мине PISA-та, но още не съм сигурна. Ако има с кой да съм, може би, ще се навия.
И въпреки всичко съм учудващо спокойна. И все още си се радвам, че получих букет за 8-ми март. В н'кво настроение за промяна съм, но не знам каква.Т'ва да ми е проблема!
всеки вечер си лягам с някакво очакване, че утре ще го видя.. както преди всеки ден се виждахме
и тогава си спомням, че няма да се видим, защото вече не е при нас..
ииии точно тогава ми идва да се разрева с цял глас
писна ми да губя, писна ми, точно и само това, което не искам да загубя, точно то си тръгва, не е честно
не ми ли се полага и на мен да съм щастлива?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
продължавам да го искам,но знам,че той дори сигурно не помни,че
съществувам.винаги аз съм разочарованата и захвърлената,писна ми.
до кога ще продължава така,не може ли веднъж да ми се получат нещата,
да не се намесват други хора и просто веднъж всичко да е розаво
Има талант да пише, да говори... като цяло умее да си служи с думите, а не обича. Пестелив е на думи, за писане не иска и да чуе.
Може да пее... а не иска. Казва, че не обича.
Не мога да го разбера.
Престъпление е да имаш такъв талант и да не го използваш.
Много му се дразня понякога заради това. Много.
Мисля, че ме е страх да се обвържа. Осъзнавам, че май сам се вкарвам в това положение и въпреки, че искам връзка, сам вътрешно я избягвам.
>>DjBelev<<
@102:
Толкова си грозен, че те е срам да си качиш една снимка в форумО, хаха
Аз моЖ да сЪм всякЪФ, ама поне красив, и съм качвал снимчиции.
М/у не мога да разбера хората като теб, нищо не правите тук и снимки не качвате, за да ви видят другите, абе тогава защо изобщо сте тук...
Ако качиш снимка в форума, някоя фирма ще я диви я от гугъл я от тук, и ще те сложили за реклама за противозачатъчни.![]()