- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Тъжно ми е. Чувствам се като бездомно куче, което получава храна чат-пат и след това един як ритник, за да "помни къде му е мястото".
Последно редактирано от PinkPan7her : 08-04-2013 на 16:26
Как мога да слънчасам толкова брутално, бе...
Оф, за кво ли се дразня от това, че не ми пише?
Карай, все тая.
Утре е голЕмият ден, ако го преживея ще съм герой.
А, и най-вече ако не пратя багажа на някой пакистанец за Азербайджан или там някъде в нищото, вместо в Истанбул..
Спокойна. Радвам се,че Той беше причината за хубавото ми настроение днес, само като му чуя гласа и настърхвам.
Знам как ще започна да се чувствам,но този път е възможен друг развой на събитията и нещо сладко ме гъделичка отвътре. Препих с кока кола , преядох с чипс, who cares, I am awesome!
И сууупер много ме боли глава,но като си припомня Неговия глас и...бам...размеквам се!
![]()
maDamn
и даже с грешка съм го написала,нищо...то от много бързане![]()
maDamn
Щастлив съм!
Очаквам всичко с нетърпение, особено нея ;3
Яко ми е!!![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Любовта трае три години <3
много ми е гузно нещо
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Сестра ми чете от фейсбук:
Гергана някоя преди 2 часа си промени статуса на обвързана.
Гергана същата написа преди 28 минути: хубавите неща свършват бързо
Някой да ме шибне![]()
![]()
Edit: 24 e стабилен сериал!
възмутена.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Отпускааа![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Вчера станах в 10:30 сутринта... днес не съм си лягала.. близо 24 часа без сън.. Ужасно безсъние..
Хубав уикенд, сега е ред на поредната кофти седмица.
Welcome to the Jungle...
Темите във форума ме отчайват...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Утрото започна обещаващо,ама наще нямаше как да не го прецакат...простооо...доволн о тъпо ми е.
maDamn
Миналата седмица си починах и си изкарах супер на морето... просто беше чудесно.. Сега е време за малко купон!!!
Дано всичко е наред и мине без много простотии :д
Отивам да си правя косичкатаа!!! ^^
За втори път последните няколко дена се събуждам точно в 11:11 без да съм пускал аларми и т.н. :O
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
не мога да спя като хората...дразня се, отвикнала съм да съм сама, не ми е спокойно така...дано днес всичко се нормализира днес и до края на седмицата да съм почнала да бачкам...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Един почивен ден ми е малко, макар и да премина прилично.
Нещо ме застига мързелът, пък сега не е подходящ момент.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Утре заминавам и вече нямам търпение да се махна от тук... Толкова ми беше скучно това лято, че няма накъде. Дано поне тази една седмица се прекарам добре.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!