- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Между другото, аз пък имам някво желание да пиша още някъде, ама по другите форуми ми се струват абсолютните баби-балъци.
В bgmama ни четели периодично и се изумявали колко сме сбъркани/нереални. А в pickup project викат на училищните теми "тийнпроблемски" и се оплакват, че се превръщат в тийнпроблем. Хахаха.
Искам поне 10 пъти повече шовинизъм тука!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^ И все пак има и доста нормални тук...![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Е, тя славата на този форум датира още от времето на mIRC, самият аз доста често съм си оправял настроението с някои теми тук. Ама в последните години нещата яко замряха, вече нито има качествени тролове, нито достатъчно провокативни теми и култови коментари, а интересните потребители стават все по-малко. Да не говорим, че и техническата поддръжка на форума е под секва критика (човек един подпис не може да си сложи ебаси), за съответния отдел в Инвестор явно не сте/сме толкова важни.
В БГ-мама ми е прекалено семейно и пълно с хора, за които ако не си живял през социализЪма, значи не вАжиш, не бих писал там.
Welcome to the Jungle...
Кройцеровата соната <3 <3 <3 Много ми е сиво, отегчена съм от всичко/всички. Мама <3 Днеска ще си темерутствам.
Тука много задълбаваш
Да, прекалено семейно ти се струва, но може би защото още не си на тази вълна или не ти е накипяло дотолкова, че да спреш да влизаш тук и да не ти прави впечатление. Не се заричай, че няма да пишеш там.Имат си раздел за татковци май, докато ние като тийн форум имаме само за бъдещи мами
![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Представям си темите в един раздел за бъдещи татковци тук. Сигурно важната тема най-отгоре ще е "Как да устоим на изкушението да си хванем чукалата и да избягаме с 300 когато разберем, че скоро ще станем 3ма"![]()
Като цяло имаме по-отпуснати взаимоотношения между по-редовните от онези там. ^^
@babity, лол![]()
Понеже сме се заговорили за майки, татковци и "представяте ли си", представяте ли си да покиснем още 15-на години в тоя форон, да сме с дечурлига и да се окаже, че цели семейства ще пишем тук, хахаха.
Последно редактирано от Chacho : 08-05-2013 на 11:54
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Това е твоят ангел-хранител, който ти предава съобщениеУсещал съм го цял един месец - всеки втори номер на кола, който погледна, имаше последователност в числата (3132), по шест-седем пъти на ден при случайно поглеждане на часовника цифрите бяха еднакви...
Казва ти, че си на прав път, или че трябва да забравиш/превъзмогнеш нещо. От друга страна, 11 е сатанинско число, така че няма да е лошо да се пазиш...
Последно редактирано от dimitar., : 08-05-2013 на 12:12
Установих, че съм ветрогон. Класически. Някои ветрове са ми в обсега, с други не сме на една честота, ноо важното е, че за сравнително кратък период научих доста - кое винаги ще ми се изплъзва, кое имам шанс да догоня... Интересно би било до разбера повече за следващите пориви.
Утре ще е хубав ден : )).
Зор ми е да си взема форумна почивка, та поне ще предизвикам принудителна. ^^
Някой за рали Средна гора?
Теглих си майната на работата. Почвам да си търся нова.
Ти се ебаваш, ама аз много скоро може и да нямам толкова време да кисна тук, по-нататък ще поискам и регистрацията ми да се изтрие, но искам да си запазя познанствата![]()
Чудя се дали да не си направим closed group във фейсбук. Нищо лично към новите членове, ама да е само за старите кучета![]()
Илия, не си прав за БГ мама. Доста от тях са млади, готини етц, интересното е как гледат деца и киснат 24/7 в тоя форум. Никога не съм търсила нещо в гугъл без поне 3-4 резултат да е тема в бгмама :Д - било то за как да чистим баня без да остават бели петна, за порода куче или за марка козметика :д
Искала си, ама не го е направил ли? о.О Защо?
Че само администратор ли може, глей колко модератори има :д
Форума замира доста, наистина..
Но чак пък да си триете реговете..
По-качествените потребители си се знаем и скоро ще пием бири
(Чачо, Маги, Плам.. и т.н за вас говоря) само да дойда по София..
Чачез интересно ми е да те видя с дете, чУек..
По-темата, супер ми е, само се притеснявам за нея, дано всичко е наред.. чакам я да звънне.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ostavka, mafiq, skapana grupirovka ot "stari potrebiteli" _!_ пиша на бе ге, сега.
Да де, ама има една хава.... питам, за да знам дали да се отнасям към теб като с жена.
Как така ще откаже, като това е МОЯТ профил и АЗ мога да искам да не съществува повече? о.О Като му дойде времето, ще видим...![]()
Очаквам мнения за групата във фб, де.
Добре ми е, приета съм със сигурност в Кьолн, нямам търпение да стане 8-ми и да видим дали ще получа писмо от Манхайм... избирам си лаптопче, като нищо ще е тъчскрийн, мухах <3
Много. Установих, че трябва да подам документ за ЕЗОК и да се надявам да е готова докато замина, гр.
Хубаво, че татко ще е с мен да помага, че... ужас иначе. Пиша и трогателни имейли в стил "бедното дете от бедния изток", за да ми дадат общежитие :д