.
Затворена тема
Страница 31 от 288 ПървиПърви ... 212728293031323334354181131 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 7188
    Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Онзи ден едни познати ми четоха Космополитан, темите, които се пускат в последно време тук, не могат да му стъпят. Напомни ми на златните за Тийнпроблем 2006-2009.
    Между другото, аз пък имам някво желание да пиша още някъде, ама по другите форуми ми се струват абсолютните баби-балъци.

В bgmama ни четели периодично и се изумявали колко сме сбъркани/нереални. А в pickup project викат на училищните теми "тийнпроблемски" и се оплакват, че се превръщат в тийнпроблем. Хахаха.

Искам поне 10 пъти повече шовинизъм тука!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Онзи ден едни познати ми четоха Космополитан, темите, които се пускат в последно време тук, не могат да му стъпят. Напомни ми на златните за Тийнпроблем 2006-2009.
    Пари за такива шитни не давам, може би затова нямам база за сравнение.
    Ма отдавна не ми се беше приисквало да сипя шамари.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    В bgmama ни четели периодично и се изумявали колко сме сбъркани/нереални.
    Мда, тва си мислех вчера дали да го споделя, че сме синоним на бардак вече.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    ^ И все пак има и доста нормални тук...
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Мда, тва си мислех вчера дали да го споделя, че сме синоним на бардак вече.
    Е, тя славата на този форум датира още от времето на mIRC, самият аз доста често съм си оправял настроението с някои теми тук. Ама в последните години нещата яко замряха, вече нито има качествени тролове, нито достатъчно провокативни теми и култови коментари, а интересните потребители стават все по-малко. Да не говорим, че и техническата поддръжка на форума е под секва критика (човек един подпис не може да си сложи ебаси), за съответния отдел в Инвестор явно не сте/сме толкова важни.

В БГ-мама ми е прекалено семейно и пълно с хора, за които ако не си живял през социализЪма, значи не вАжиш, не бих писал там.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на babity
    Кройцеровата соната <3 <3 <3 Много ми е сиво, отегчена съм от всичко/всички. Мама <3 Днеска ще си темерутствам.

Град
    пространството на Дисе
    Да не говорим, че и техническата поддръжка на форума е под секва критика (човек един подпис не може да си сложи ебаси), за съответния отдел в Инвестор явно не сте/сме толкова важни.
    Тука много задълбаваш

В БГ-мама ми е прекалено семейно и пълно с хора, за които ако не си живял през социализЪма, значи не вАжиш, не бих писал там.
    Да, прекалено семейно ти се струва, но може би защото още не си на тази вълна или не ти е накипяло дотолкова, че да спреш да влизаш тук и да не ти прави впечатление. Не се заричай, че няма да пишеш там. Имат си раздел за татковци май, докато ние като тийн форум имаме само за бъдещи мами

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Представям си темите в един раздел за бъдещи татковци тук. Сигурно важната тема най-отгоре ще е "Как да устоим на изкушението да си хванем чукалата и да избягаме с 300 когато разберем, че скоро ще станем 3ма"

Като цяло имаме по-отпуснати взаимоотношения между по-редовните от онези там. ^^

@babity, лол

Понеже сме се заговорили за майки, татковци и "представяте ли си", представяте ли си да покиснем още 15-на години в тоя форон, да сме с дечурлига и да се окаже, че цели семейства ще пишем тук, хахаха.
    Последно редактирано от Chacho : 08-05-2013 на 11:54
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    пространството на Дисе
    Нннне съм съвсем на тва мнение. Там фърчат кафета за добро утро, пожелания за рождени дни на свакото, етървата, честитки за годишнини от запознанства, сватби и прочие, а тук не ви отпускам толкО спам.

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Представям си темите в един раздел за бъдещи татковци тук. Сигурно важната тема най-отгоре ще е "Как да устоим на изкушението да си хванем чукалата и да избягаме с 300 когато разберем, че скоро ще станем 3ма"

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Нннне съм съвсем на тва мнение. Там фърчат кафета за добро утро, пожелания за рождени дни на свакото, етървата, честитки за годишнини от запознанства, сватби и прочие, а тук не ви отпускам толкО спам.
    Именно че не се превземаме толкоз.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    За втори път последните няколко дена се събуждам точно в 11:11 без да съм пускал аларми и т.н. :O
    Това е твоят ангел-хранител, който ти предава съобщение Усещал съм го цял един месец - всеки втори номер на кола, който погледна, имаше последователност в числата (3132), по шест-седем пъти на ден при случайно поглеждане на часовника цифрите бяха еднакви...
    Казва ти, че си на прав път, или че трябва да забравиш/превъзмогнеш нещо. От друга страна, 11 е сатанинско число, така че няма да е лошо да се пазиш...
    Последно редактирано от dimitar., : 08-05-2013 на 12:12

Супер фен Аватара на paradosou
    Установих, че съм ветрогон. Класически. Някои ветрове са ми в обсега, с други не сме на една честота, ноо важното е, че за сравнително кратък период научих доста - кое винаги ще ми се изплъзва, кое имам шанс да догоня... Интересно би било до разбера повече за следващите пориви.

Утре ще е хубав ден : )).

Зор ми е да си взема форумна почивка, та поне ще предизвикам принудителна. ^^

Някой за рали Средна гора?

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Теглих си майната на работата. Почвам да си търся нова.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Понеже сме се заговорили за майки, татковци и "представяте ли си", представяте ли си да покиснем още 15-на години в тоя форон, да сме с дечурлига и да се окаже, че цели семейства ще пишем тук, хахаха.
    Ти се ебаваш, ама аз много скоро може и да нямам толкова време да кисна тук, по-нататък ще поискам и регистрацията ми да се изтрие, но искам да си запазя познанствата
    Чудя се дали да не си направим closed group във фейсбук. Нищо лично към новите членове, ама да е само за старите кучета

Илия, не си прав за БГ мама. Доста от тях са млади, готини етц, интересното е как гледат деца и киснат 24/7 в тоя форум. Никога не съм търсила нещо в гугъл без поне 3-4 резултат да е тема в бгмама :Д - било то за как да чистим баня без да остават бели петна, за порода куче или за марка козметика :д

anonymous708973
    Guest
    Искала си, ама не го е направил ли? о.О Защо?

Че само администратор ли може, глей колко модератори има :д

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Форума замира доста, наистина..
    Но чак пък да си триете реговете..
    По-качествените потребители си се знаем и скоро ще пием бири
    (Чачо, Маги, Плам.. и т.н за вас говоря ) само да дойда по София..
    Чачез интересно ми е да те видя с дете, чУек..

По-темата, супер ми е, само се притеснявам за нея, дано всичко е наред.. чакам я да звънне.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на 102
    Ostavka, mafiq, skapana grupirovka ot "stari potrebiteli" _!_ пиша на бе ге, сега.

Мега фен Аватара на 102
    Що, на колко си, мадам ?

Мега фен Аватара на 102
    Това 32 ли значи ?

Мега фен Аватара на 102
    Над 25, нали ?

Мега фен Аватара на 102
    Да де, ама има една хава.... питам, за да знам дали да се отнасям към теб като с жена.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Дам, исках да трия тоя рег, ама мачока отказа. Ако има такава опция за в бъдеще, да ме уведомиш. ;д
    Как така ще откаже, като това е МОЯТ профил и АЗ мога да искам да не съществува повече? о.О Като му дойде времето, ще видим...
    Очаквам мнения за групата във фб, де.

Добре ми е, приета съм със сигурност в Кьолн, нямам търпение да стане 8-ми и да видим дали ще получа писмо от Манхайм... избирам си лаптопче, като нищо ще е тъчскрийн, мухах <3

anonymous708973
    Guest
    Много. Установих, че трябва да подам документ за ЕЗОК и да се надявам да е готова докато замина, гр.
    Хубаво, че татко ще е с мен да помага, че... ужас иначе. Пиша и трогателни имейли в стил "бедното дете от бедния изток", за да ми дадат общежитие :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си