.
Затворена тема
Страница 32 от 288 ПървиПърви ... 222829303132333435364282132 ... ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 7188
    Супер фен Аватара на weheartiit
    утре се очертава цял ден да съм си в нас ,никакви планове нямам,а и няма с кой
    само на мен ли лятото ми върви толкова тъпо ?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Толкова мн неща са ми на главата, че се чудя от какво да започна, мразя, мразя, ненавиждам бюрокращината..

П.П. За Европейска здр. карта се чака месец, наорави си и застраховка, (сигурно знаеш де) само картата за нищо няма да ти помогне.

Град
    Sofia
    Изпитана (не от личен опит, слава Богу). При сериозни травми и скъпи услуги няма да стигне. Не знам защо хората си мислят, че тая карта е вълшебна и главата да ти махнат, пак ще ти покрие разноските.

Град
    Sofia
    На една приятелка не й я приеха, караха я да плаща мн пари отгоре.
    Разкажи (не искам подробности ест, не съм нагла, не си и длъжна), нищо не са ти искали за лечение, само картата ?
    (Не питам с цел спор.)

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Днес разбрах, че съм осиновен... Чувствам се като убит от собственото си семейство....
    n00bs

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    утре се очертава цял ден да съм си в нас ,никакви планове нямам,а и няма с кой
    само на мен ли лятото ми върви толкова тъпо ?
    I know that feeling, bro.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Град
    Sofia
    Ами добре, то това й е целта на тази карта уж, ама хората се оплакват често. Благодаря.

Нещастна. Много, много нещастна...
    It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe

Мега фен Аватара на xoxi
    От няколко дни търся с кого да поговоря. Най-накрая си намерих перфектен слушател, а той трябва да ми вади думите с ченгел от устата... За пореден път се убеждавам, че и аз не винаги знам какво искам. Ще говоря/мрънкам, докато не си кажа всичко. Само така ще си помогна за вземането на някакво решение.
    Ще ходя да си направя кафе и филийки с шоколад. Номном.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Но чак пък да си триете реговете..
    Като дам на късо след поредната идиотска тема, в която се опитвам да налея акъл, ми е идвало да пикая на форума и да не го отворя повече. Не съм стигала до молби да ми изтрият рега, но съм го обмисляла сериозно и при следващото късо съединение сигурно ще приключа с форума. Ще си събера контактите на тези, които следя и забравям, че някога съм писала тук.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на 102
    Защо си мислиш, че ще е голяма загуба ? Какво правите модераторите.. освен разбира се напрежението да четете всяка идиотска тема.. в началото сигурно е забавно, ама после става малко тегаво,но въпреки тва.. кво друго правите ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ей, верно, няма да е голяма загуба Просто ще ги пренасоча, ако имат въпроси, да се обръщат към теб

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на 102
    Доказа, че наистина няма да е голяма загуба, хаха. Май си помисли, че се заяждам, че така саркастично ми отговаряш.. Нормалното, ако имат въпроси е да питат родителите си. Ако нямат, то едва ли им е до форуми, а се оправят сами в живота. Сигурно се досещаш, че не си незаменима. Не омаловажавам труда ти, даже много харесвам хора, които помагат на другите, че и безвъзмездно (баси думата, така ли се пише).... Аре със здраве. И имунизации. =)

Мега фен Аватара на 102
    И в това е проблема, госпожице. След като има форуми в които можеш да питаш всички за всичко се губи общуването.. нещата да ти се случат, да загубиш, да си ги изживял. Не ме разбирайте погрешно, аз съм израснал на улицата (не съм клошар) и съм научавал нещата кога лесно, кога по-трудно.. не съм общувал много с родителите си, още повече да им задавам малоумни въпроси.... но не значи, че ако не го правех, нямаше да говорят с мен. Не вярвам повечето родители да не са така, че даже сигурно са и по-добре от моите. Сама го каза.. "плашещата липса на комуникация".. не съм против форума, пак някои грешно ще ме разбере, но има някаква вина в сегашното положение.. питаш монитора.. мониторът ти отговаря.. сичко е шест. Блааа. Че други модове освен тези има ли, хаха...? Пак казвам, нищо против модовете, даже сега като се замисля май просто се заяждам, щото ми се пише.... ДонтБанМи.

Мега фен Аватара на babity
    Имам много познати, момичета, чиито майки при какъвто и да е опит да се говори/пита нещо за секс се отговаря "Ай стига с твойте глупости, ма Ивано/Пено/Драгано". Това е тъжно... И е по-добре все пак къде да имат да питат, отколкото от месец на месец да скачат по няк'ви съмнителни места/методи за аборти.

По темата: малко съм разочарована от себе си. Каква липса на воля... Казах си, че ще спра с дините, но само като погледна към големия камион, пълен с дини и... те все едно ми се молят да ги взема и да ги изконсумирам. Всичките! Пък от толкоз дини съм станАла като плондер. Тря'а си направя кардиото следобед, че ковъри има за т'ко'ани.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ох, опитимистично,но нищо повече
    maDamn

Чувствам се наспан...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на Colouring
    Ох, м н о г о ме мързи да решавам.. ;/

Иначе другото върви супер. Развълнувана съм за довечера. Дано си прекараме добре.

Мега фен Аватара на babity
    Кат' парцал съм с т'ва недоспиване. И официално започвам да киселея.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ами като: "Действай робе действай." Да кажем така.
    Иначе днес за пореден път се убедих,че не само аз показвам различен характер при различно държание на хора И пред определени хора.Та и въпросната девойка само за миг и за секунди се промени щом влязоха стринка ми и чичо ми в магазина. Явно не е само мой патент това.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Днес избеснях малко аз. Заради едно кирливо листче се наложи да обиколя половин България, понеже някой не е бил в настроение и е решил да се изгаври. Ненавиждам документации.
    Но това не може да помрачи огромното ми щастие! Не мога да си намеря място от кеф! Ох, много съм доволна.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Днес разбрах, че съм осиновен... Чувствам се като убит от собственото си семейство....
    Сигурно не си умрял за някакви съвети, ама, не го приемай така. Ти имаш семейство, което ти е помогнало да живееш. Обичай го.

Он: http://i1278.photobucket.com/albums/...ps27fcadc2.jpg МЕГА ДОВОЛНА СЪМ! Макар, че още не е готова напълно.

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Положението става все по-зле и по-зле. Страхувам се от това какво може да стане.....

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Очаквам мнения за групата във фб, де.
    Бих се накефила, ако ме искате.

(опа, сори за дабъл поуста)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си