- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Добре ми е, нищо специално.
maDamn
До 4 пуцах самолети, телефона ме събуди в 10, но пък майка ми е направила мекици...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Не помня откога не бях закусвала в делничен ден![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Трийте си профилите, аз моя ше го дам на търг.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^С'я ме предизвикваш да го бастисам ли?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Бивам.....тъжно ми е без него....той не ме разбира....
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ужасно. Не мога да си обясня как така само за няколко дни живеца ми се изпари тотално. Празна съм. Не искам да правя нищо, не искам да виждам никого. И най-лошото е, че нямам представа кое е правилно и кое грешно... тотално не знам коя съм.
Офф обичам го,той дори на смс-а не ми отговори,надявам се да се обади.Искам да се оправим,искам да сме заедно,гадно ми е като се караме,искам го до мене,трудно ми е с него да съм,но си го искам.....и въпреки всички разправии,когато го погледна искам да го целуна и да го гушна.Той е моето щастие..
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Имам идея. Ако стане по план, може и да прескоча трапа.
размазана съъмаз и тренировки хаха не мислех, че някога ще стане, ама ей на :Д
като ме хвана вълната съм си доста стриктна, дано така продължа
искам даскало вече, ама не искам да завършвам бее, грр![]()
Записвах се днес в университета. Официално ОБОЖАВАМ това място! Правих си програмата няколко часа, направих си я така, че понеделника и вторника да са ми тотално свободни!!! А в петък имам само 2 лекции, които не са важни. И ще уча семиотика! И фехтовка!!! <3 Умирам от кеф просто, лалалал :'3
Освен това с него добре поговорихме сутринта. И двамата имахме нужда. А сега следва вечеря на тераската. Ммммном ном ном.
Леко разочарованаама не е за сефте.
maDamn
Отчаянието е пълно....3 кофи сълзи днес и за кво.....
хубава книжка за лека нощ.. ммм
Спинка ми се..
нещо ми е много неориентирано .. не знам вече какво искам да се случи, заблуждавам себе си!
Успях да си прибера лошите мисли в най-скришната емоционална кутия за обувки, на най-задния рафт. Обаче тегавото усещане още го има и...
Скучно ми е, ще издивея... :/
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Пак се оспахме. Абсолютно в наш стил. А котката на съседа се научи да идва на терасата и сутринта направо ме събуди. Мислеше ме за майка си or something. :'D Явно утре направо ще палим към Банско, мхм.
отвратително се чувствам. цяла нощ не съм спала от болки, не мога да си преглътна собствената слюнка, кво остава за вода и храна. мамка му и гърлото, искам да го отрежаааааа.
добре че веднага почнах антибиотик исе надявам да намалее болката, че не се търпи
уф уфф
Искам почивка в планината!Да събера багажа, няколко верни приятеля /не че останаха много/,да си събера мислите и да ги разпилея на фона на величествена зеленина и прохлада!Писна ми от жегата и лицемерието на работа.Искам нова работа и то скоро,че сме я закъсали с паричките.А сега и ремонта....Искам на почивкааааааааааааааааааа ааааа
Тъжна и много притеснена, преди също не бях щастлива, но поне бях спокойна за бъдещето ни, а сега и това ми изчезна...
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Тия дни - през деня се чувствам зле, вечер съм на тротинетка.
Нема да е зле да се онемързеливя малко де
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
направо ме е срам от мене си
пффффффффф
това трябва да е най-гадното ми лято, прекарано в учене и подготвяне, ноо напротив
по цял ден нищо не пипам и се запознах с толкова хора и е толкова хубаво..