- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Искам да отида на няк'во ново място. Или просто да покарам колата на братовчед ми. Или да се... айде няма да казвам какво. Имам нужда адреналин, де'а.
Чувствам се добре, ходих на село, поизчистих, поокосих, станах целия в прахоляк, комшиите ми напълниха една торба с картофи, краставици, домати и грозде... стана към 15тина кг.![]()
Изкъпах се иии се чувствам супер...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Ужасно топъл ден, цял ден се крия на затворено и се наливам със студена вода. Обаче сега искам или не, вече ще трябва да се прежаля и да си покажа носа навън. Още не съм излязла и вече нямам търпение да се прибера.
И спря да се върти за миг земята..
Бях си казал , че спирам с покера за лятото , ама не ме свърта вкъши . Идва ми да застрелям всяка панда , която не се чука , за да спаси вида си и да залея с мазут всички плажове, които няма да мога да посетя това лято![]()
FINALLY!
Добре ми е ! Даже доста. Ама телефонът ми брутално ме изнервя!
maDamn
Айде, влезнах в профилактика най-накрая. Само ако тая прекрасница си вдигаше телефона... 'Щото с'а ш' си дойде без да ми купи свещички и ще ме принуди да похарча 10лв за гориво за да отида да си взема свещички, вместо да изляза някой ден с тия парички. Подуто, схванато, сдухано, лайнарско ми е.
Д'еба това главоболие.
Кой ме караше да се наказвам така снощи?
Имам задачки за вършене, а единственото, което искам е да се заровя някъде.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Бати, не се търпят тия работни уикенди
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Оохххх квот и да го мисля в крайна сметка ша стане квот е писано да стане.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Всеки път ли трябва да го пишете,след като е писал само 1 изреченийце? Вееече става досадно.
Жегата ме изнервя.
Апф.
Последно редактирано от granger : 08-10-2013 на 13:32
maDamn
Тамън си помислих и аз същото.
Иначе някак нямам желание просто да се разширявам. Напоследък гледам ти изземващ функциите ми особено в последният си пост
Та в тоя ред на мисли и аз се питам същият въпрос отвреме навреме:
Имах един такъв "приятел".който държеше,че ми е най-добрият приятел и с който нарочно не си общувам от вече около 7 години въпреки,че правеше глупави опити да си изгладим отношенията след като ме предаде,но аз нямам желание.Него и още един предател,но много по-рядко.Имаше и други хора,които сънувах често без изобщо да мисля за тях.Засега позачезнаха повечето.А също и две съученичнки,с които се виждам веднъж годишно горе долу.Едната позачезна вече,но другата все така ненадейно си се появява без изобщо и да съм се сещал за нея в сънищата ми.Може с онзи да ги засеча в един и същ сън,може и в различни, а може и по 2-3-4 дни всяка нощ да ми се явява в сънищата единият от двамата .Отношенията с него в сънищата ми винаги са тегави и сякаш нещо ме кара да се сдобрим, а с нея настроението е весело,жизнерадостно по скоро сякаш приятелско.винаги ми се е струвало,че сякаш търси по-голяма приятелска близост с мен,но не знае как да я получи възползвайки се само от редки моменти които и се отдават.Честно казано въобще не искам да си помислям и нещо друго,защото за мен омъжените жени с две деца вече не са жени.Пак ме изкуши да напиша цял роман![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Напълно те разбирам..
И да последният ми пост е горе-долу в твой стил, а сигурно за напред и другите ще са, нещо имам много да изливам..![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Дома, носи студена бира и диня!
maDamn
вместо диня имам бобец
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ит си издински проадел сащу
Не ми се обяснявай.
Таз жега ще ме умори.
ИСКАМ НА ПЛАНИНА.
maDamn
Искам да удуша някого с голи ръце и после да пия докато се дехидратирам толкова, че да почна да се роня като пясък. И най-странното е, че ми се пие мастика. А аз мразя мастика!
Само аз съм преебан да ходя в София началото на септември.
Най-добрата ми приятелка, ми подари най-хубавата картина, рисувана лично от нея, толкова е хубава, има талант!
Чух се и с НЕЯ, чакам я да се прибере за да си говорим <3
Ляляляляля, всичко е супер!
Dr. Gregory House