- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
не знам от хапчетата или от кое, ама ми е едно такова тъжно и носталгично, направо ми се реве :Д
ама пък и се радвам де, тия новини отдавна чакахме да чуем
искам даскало, искам да си ги видя тия идиоти и нещата да потръгнат
Някво празно ми е такова и ми е скучно. И аз нз,какво искам.....
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
оф, никога няма да я разбера тая мания с тоя спиндермаан. малко са по-големите тъпотии в интернет пространството (пък и извън него). дано отшуми скоро.
Ядосана и издразнена,за такава дребна работа щеше да ме зареже?! божеее,нз тоя човек всеки път ме изумява.То и аз си бях леко виновна ама все пак да ме нарежда по тоя начин,не мисля,че го заслужавам....А най-лошото е че му прощавам и той на мен и си продължавахме в същия дух,до тази вечер,когато реши,че няма да ми дава отчет за нищо и ако искал щял да дига тъпия телефон........Оле как ме изнервиииииииииииииииииии ииииииииииииии..........ХХХХХХ ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ ХХх......Днеска цял ден ми върви накриво......и аз нз вече,какво искам.Чудя се дали не се замозалъгвам,че той е човека за мен,никой от бившите ми не си е позволявал да ме нарежда,а той всеки път,като спорим го прави.Но пък днеска цял ден много ми липсваше,надявам се утре да се видим.Доста ми е объркано....
Добре е че го има тоя форум,хем и малко да се поразсея и да не мисля за проблемите си.Иначе мисля да си лягам,че утре ме чака напрегнат ден.
Остана толкова малко и времето минава тоооооооооолкова бавно.![]()
Деградант!!!
Винаги съм си мислила,че скуката е за хора,които нямат въображение. Затова след малко отивам да върша нещо, за да не ми е скучно , както и за да оправдая максимата.
Ааа, и ще ям, абе някво готяно ми е.
maDamn
Днеска съм отличничка. Направих си упражненията още рано-рано сутринта, а после помагах на наш'те с домашните работи. И се храних здравословно и в не-чак-толкова-свински-количества. С'а не бих отказала едно дъжденце да поспя кат' вчера следобед...
Не ми се пие кафе.. мразя когато кръвното ми е ниско. Боли ме и главата, горещо ми е.
Иначе днес ще го видя и ми е някакво сладко, ама нямам настроение за нищо повече.. -.-
пс; РАПАН И МИДА <3 Обичам те Бфф <3![]()
*сън*
ебаси бурята.
дъжд <3
искам есен, искам студ, искам вятър, искам да си пия горещ шоколад и да зъзна навън, докато го чакам да си изпуши цигарата. оххх
Той си дойде. 90839353475 пъти по-хубаво ми е така.
Цепи ме главата само, та сигурно ще ровя за някое хапче.
Чудя се леден или горещ душ би помогнал.
И спря да се върти за миг земята..
Чувствам се изпълнен с надежда...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Видяхме се и както винаги доста бързо мина времето..отначало се дразнехме и обиждахме,но после всичко се оправи.Доста ме изненада с подаръците си към мен,ама и аз го изненадах с тайния подарък,като се прибере ще го отвори и се надявам да го хареса.Нарочно не исках да го отваря пред мен.Сто процента,като се прибере и го отвори ще ми звънне.Щастлива съм ^^
Искам да го видя и не ми се чака до довечера, ама няма как.
Много добре мина уикенда. Далеч от компютри почти през цялото време, хубава компания, вкусни манджи... А и малкия е толковатолковатолкова сладък! <3
Пак ми е няк'во смачкано. Ш' си направя няк'ва тренировка и ако ендорфините ми не скочат драстично, смятам после да рева кат' 'алтава на Марли и аз.
Довечера ще има много падащи звезди <33 ще се съберем почти всички и ще ги гледаме.. какво по-хубаво.
Вкъщи е пълния ад с тоя ремонт направо да се побъркаш.
Гледах стари снимки и ми стана едно такова мило и осъзнах, че страшно много роднини ми липсват...
прекрасничко ми е... приятеля ми е най-прекрасния просто <3
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ей т'ва е! Прави се на п*тка, 'щот не може да е пич.
Смешки. Ей такива най-ги обичам.
Абе тва да нямаш късмет си е...
30 човека пред теб при хирурга...няма ред ,баце
след тва, прекрасното ми вътрешно аз, решава ,че е точното време от месеца,за да се излее FML / а не тряяше да става така/
боцкат ме с игла
правят ми изследвания
правят ми мамография и ехография
и се оказва,че имам нещо,дето го имат най-често бременни и кърмачки, АМА ЗА РАЗКОШ и аз, нищо че съм 19 годишна пикла, която дори не е помирисвала тест за бременност.
ФМЛ честно, хубаво че ми е ясно,че не е нещо сериозно , и надявам се лесно се лекува,щото нз вече.
ГРЪМ!
maDamn
Горещо ми е и ми е скучно.Иначе бивам.![]()
Работа,работа и пак работа.Каква е тая серия? Нищо,че не работя официално.Вчера дърва,днес чакъл,след малко пак дърва,в следващите дни пак ограда,дърва,насипи, а ако остане време може и да погледам как се правят инсталиции.Едно време Ирти разправяше как мъжете трябвало да имат белези от труд.Айде много благодаря ама не.Текоха цял ден вади от мен,болят ме вените като си свивам ръцете,мазолите също.
Понякога се хващам,че започвам да подзавиждам на брат ми,което не е много хубаво.
А иначе понякога компютърът показва следното съобщение: Please wait one moment. Малко така се чувствам.За добро или за лошо ще видим не чак толкова далеч във времето...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!