.
Затворена тема
Страница 37 от 288 ПървиПърви ... 273334353637383940414787137 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 7188
    Мега фен Аватара на Colouring
    ох, довечера метеоритният дъжд.. <3
    надявам се да се вижда добре и да се забавляваме (:

Ако не се бях натъпкала така с храна щеше да бъде добре. -_- Искам да ми мине бързо времето, да дойде довечера и да гледам метеоритния поток. И да се видя с него. Което е невъзможно. В близките... 20 дни. Оф. Да идва довечера.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Гледах малко звездите долу,амааа аз ли не виждам или нз,обаче не видях падаща звезда,после реших да се разровя в нета за инфо. Като цяло не ми се стой долу сама..искам той да беше до мене и да ги гледаме заедно,ама ще си остана само със желанията..
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на xoxi
    Нямам думи, с които да опиша как се чувствам.
    Започнахме да прекарваме повече време с други млади двойки, които живеят заедно. Техните компании са ми в пъти по-приятни от останалите. Прекрасно е чувството да сме с хора, които ни разбират и са минали по същия път. Страхотно чувство, толкова приятно и някак уютно. Най-хубавото е, че две от тези двойки са ни съседи. Винаги съм си мечтала за такива добри отношения със съседите и ето сега, най-накрая и това се сбъдна.

Град
    аda,pri teb...
    Хихи,като се загледах видях две падащи звезди доволна съм

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Завърнах се! адски щастлива и доволна! 9 дни на морето със страхотна компания; кой кат мен

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Абе тва да нямаш късмет си е...
    30 човека пред теб при хирурга...няма ред ,баце
    след тва, прекрасното ми вътрешно аз, решава ,че е точното време от месеца,за да се излее FML / а не тряяше да става така/
    боцкат ме с игла
    правят ми изследвания
    правят ми мамография и ехография
    и се оказва,че имам нещо,дето го имат най-често бременни и кърмачки, АМА ЗА РАЗКОШ и аз, нищо че съм 19 годишна пикла, която дори не е помирисвала тест за бременност.

ФМЛ честно, хубаво че ми е ясно,че не е нещо сериозно , и надявам се лесно се лекува,щото нз вече.
    ГРЪМ!
    Синдрома на частната болница. Що да не ти източат един кош пари?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ей откачих бе. Около мен е пълно с олигофрени, ще превъртя добре,
    че тя е толкова мила и добричка
    Защото около мен само дебили и олигофрени, които само ми вдигат кръвното!!
    Вика ми се за няк'ви рандъм неща вкъщи е така супер на рандъм, че зА КВО?!
    Излизам на вън и най-добрия ми фр ми се сърди и той на рандъм?!
    К'во става бе..
    Влюбено ми е иначе.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Синдрома на частната болница. Що да не ти източат един кош пари?
    По-добре отколкото да ги чака в държавна 12414 часа.

Добре ми е, официално ще съм студентка в Манхайм след две седмици. Както изглеждаше супердалеч в бъдещето, сега направо хлопа на вратата, пък аз май не се чувствам готова. И имам един куп работа да свърша преди да замина - с изследванията ще се оправя, с НАП, с ЕЗОК... ама да си подредя стаята и освободя шкафовете... Мисия невъзможна. Поне един Том Круз ще ми трябва.

Ох, да се захващам.

Град
    пространството на Дисе
    Не схвана, но нали трябва да си ми контра

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    ^ изчисти си кутията ,плеасе,каки
    Иначе, няма нищо сериозно,той ме прати там за всеки случай,но резултатите са чисти.
    maDamn

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мааа,аз чаках 3 часа при хирург, нищо работа. Иначе за мамо и ехо чаках 20 минути точно , общо
    maDamn

Град
    пространството на Дисе
    Бах мааму, мразя да трия, щото губя нишката кой до къде е.

Готово, какиното.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ебаси мамата...пак не ми се тръгва, започнали сме да живеем като семейство, от една седмица сме се разделяли 2-3 пъти за по 3-4 часа...харесва ми така, макар да не е това, което искам...дава измамно чуство за сигурност

хубаво беше вчера вечерта..."фемили трип" по нощите на Витоша и огън, и звездички...и задръстване надолу по пътя към копитото към 2 през нощта, когато се качвахме нагоре...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на babity
    Бахти махмурлука. Поне да бях помирисала алкохол някакъв, ама не. На мен ми се пие, не сядам да пия, просто си се събуждам с махмурлука на другия ден, к'ъв е проблема.

Тоя, малкия, снощи кат' се заприказвахме... ебахти имагинерния шамар къдет' си извъртях сама. После прибирането беше като уолк ъф шейм. Много добро момче, радвам се за мойто момиче и се притеснявам, че е добро момче. Поне съм сигурна, че аз такова не искам до мен. С'а ш' се стегна вече, ш' си прибера самосъжалението някъде на скришно и до края на седмицата смятам да се влезна в нормалното си аз. Стига толкова размекване!

Мега фен Аватара на Chacho
    На работа съм от 10.
    Ставам, гледам - 10:20.
    "Ще дремна още 30 минути"
    *пренастройвам алармата*
    Like a boss
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    аda,pri teb...
    Оф да идва Събота и Неделя,че ми е доста скучно.....

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Добре ми е, официално ще съм студентка в Манхайм след две седмици. Както изглеждаше супердалеч в бъдещето, сега направо хлопа на вратата, пък аз май не се чувствам готова. И имам един куп работа да свърша преди да замина - с изследванията ще се оправя, с НАП, с ЕЗОК... ама да си подредя стаята и освободя шкафовете... Мисия невъзможна. Поне един Том Круз ще ми трябва.

Ох, да се захващам.
    Тъкмо влязох да се оплаквам, че трябва да се разкарвам до Манхайм тая седмица Защо трябва да е толкова сложно всичко с тези апостили и документи и НОИ, мразя да се разправям с тях. Поне не е жега вече, друго си е на 16 градуса.
    И също, нямам търпение да си се върна в София в края на месеца, толкова ми е залипсвала

Град
    аda,pri teb...
    Много ми е скучно,направо тия няколко дни са ми пълна тъпняяя.....поне в почивните дни ще се забърквам,чакам с нетърпение.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    С много смесени чувства съм. Болна съм като за световно, другата седмица започвам последната си година в гимназията, не искам да напускам приятелите и роднините си, прекарах едно мега невероятно море с толкова много бисери, и всичко ми е една огромна каша.

спи ми се.
    и ми се плаче.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Ебаси, аз продължавам да се чувствам като безсмъртен!

Мега фен Аватара на Dagichka
    искам да съм напълноо оздравяла вече и да излизам навън, и отнякъдее да ми паднат едни сто лева, и да си напазарувам квото душичката ми бленува от миналата зима вечeeе

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cооkie Виж мнението
    Тъкмо влязох да се оплаквам, че трябва да се разкарвам до Манхайм тая седмица Защо трябва да е толкова сложно всичко с тези апостили и документи и НОИ, мразя да се разправям с тях. Поне не е жега вече, друго си е на 16 градуса.
    И също, нямам търпение да си се върна в София в края на месеца, толкова ми е залипсвала
    Че за какво ще се разкарваш? Нито има интервю, нито записването е много по-рано от започването на годината... Апостилите отдавна минаха като кахър...?

За обратната процедура. Не уча вече там и ми трябва апостил на Studienbescheinigung-a, за да го занеса в България. И явно това не може да стане където си искам в Германия, за съжаление.

anonymous708973
    Guest
    Оууу. Отписа или завърши?

Лошо ми става, като си гледам стаята какъв бардак е. При мисълта да я оправя също ми става лошо.
    Порочен кръг, обособен от мързела ми.

Утре пак на работа, че паричките идват добре. Най-накрая заветния фризьор, нов харддиск и стриктен план за бойните задачки идващата седмица. Защо нямам органайзер, когато най-много ми трябва?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си