- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Скучно ми е..не знам,какво ми става тия дни,ама ме е ударил мързела и това хич не е добре..
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не ме свърта на едно място... прави ми се нещо, но не знам какво. Може би ще си дръпна някое яко филмче иии съм пред дилема за утре, предполагам, че ако отида в планината за 1 ден ще ми се отрази добре, просто няма да мога да се чуя с него и това ме разколебава...
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Зареди ме. Амбицира ме, от позицията на неговите успехи тия няколко думи по същество са достатъчни да изтрият всичко грозно и пошло, заради което се връща при мен. Наистина не разбирам защо продължава да се връща, нашите пътища не само нямат допирна точка, те се движат в различни посоки, но явно е видял нещо... и тази мисъл ме зарежда. Може и да не е бил моя мъж, да не е в момента и най-вероятно никога няма да е, но винаги ще си остане... изненадващия шут в гъза ми, който идва когато съм в най-черната дупка. Яд ме е, че не е човек, който може да изтърпи в думи целия ми сантимент към него.
Айде още една отиде по дяволите
Трябва нещо по-сериозно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Чувствам се полузаспал, но пък в същото време и супер :3
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Оле,голяма шматка съм..хубо се сетих за Кери вчера ами забравих да и честетя рд-то.....нищо поне и се обадих,от два месеца не се бяхме чували,оф мн съм зле....
Мързи ме да дишам.
Някой за "Идеите - това сме ние 2"?
Ще ходя на лекар чак след 26ти, каза ми,че вече намалява възпалението,като си изпия и хаповете, ще мина само през ехограф и съм чук.
ЙЕС.
хубаво ми е и ще ям!и имам шоколад! и яко!![]()
maDamn
Днеска деня върви много добре. Дано и вечерта да я бива.
Модераторската конспирация срещу мен ме направи още по-силен.
Поне с дървата за тази година приключихме...официално. Имаме си за огрев,за подпалки,за под казана. Сега само ако по една каса се носят за огрев към тавана на ден,но това не се зачита.За сметка на това пък има много други работи,но поне засега се отървах от задачата връщайки се от село в 7 часа вечерта да продължавам с друга работа до 9 при положение,че съм станал в 7 сунтринта.Позагубих се нещо малко и от интернет. И при нея гледам,че напоследък трудно се забелязват следи в интернет пространството.Сигурно и тя е много заета.Та така.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
*сочна ругатня,която иначе не бих изрекла публично и за всички богатства на Земята и отвъд нея (айде,айде...) *
Когато нещо е писано да свърши,то трябва да свърши ,когато си му е времето. Всякакви протакания,допълнителни срокове и заравяне на главата в пясъка водят само до едно - загуба на време. И смрад. От разлагащия се труп на "нещото".
Все пак животът ни обича. Днеска ще има пътешествия и лудории.
И нека фЮестата продължииии...
http://www.youtube.com/watch?v=VrrY2...GPzPrLPdh3fhHg
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
объркана.
много.
и ще продължава това още дълго.
само въздишам.
искам в сънито да си припомня хубаво миналата седмица. и-с-к-а-м!
'ма няма.
Много ме кефи как ме зарязаха всички точно днес.Празнуваше ми се, ама явно няма да я бъде. Бля.
чувствам се желана <3 (:
иначе другата седмица куп неща трябва да свърша, ух.. не ми се прави нищо
ей такова ми е http://www.youtube.com/watch?v=jjsVLiYhC9g
обожавам този прекрасен клип...
Държах се... няма да конкретизирам, но не както трябва. Искам да го видя.
Щастливо ми е. Снощи беше една от онази вълшебните нощи, люлякови... И сякаш любовта ми пак се мултиплицира... колко още по-силно мога да го обичам?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ядосан ми е..писна ми от неговите сърденици,писна ми да се караме,не може ли да не се заяжда и да не затваря тъпия телефон поне веднъж?! оставих го малко да му мине и му писах..но никакъв отговор....:Х олее,много ме дразни,чак откачам..защо ли си мисля,че няма да се видим в Събота..
Явно и двамата сте взели решението, което аз не мога да се навия да взема.....дайте ми съвет. Всичко беше на 6 първия месец...работата не пречеше, ученето не пречеше....и така с гръм и трясък не съм го виждала от една седмица, вече не ми звъни толкова често, ако изобщо се сети де, не сме се карали или поне не ми е известно...причините според него са "имам адски много работа, заради работата нямам време за нищо, имам желание да се виждам с теб, ама няма начин..." звучи сърдит, ядосан, отчаян и имам чувството че му преча...как може от по 5 пъти звънене на ден по 2 часа разговори, виждане почти всяка вечер за 2 дена да паднем на евентуално 1 обаждане, никакво "обичам те", ако го има това едно обаждане за по 2-3 минути разговор, нищо не казва, не споделя, а аз влюбената глупачка си ми е тежка тая рязка промяна и в него и в отношенията ни, и съм си се навила че ще го чакам, рева си стабилно, боли ме главата, сърцето и всичко, а се чудя дали не е по-добре и за двама ни да сложа край и толкова. обещала си бях, че ще съм добрата, ще правя компромиси, мен ще ме боли,, ще го чакам, ще проявявам разбиране, но моля ви, някой да ми даде съвет защото съм отчаяна...
Добре, влюбена съм.
Не е здраво.
Не.
Damnit, кога стана пак 2 и половина. Утре трябва да довърша всичко, което трябваше да направя днес. Ех, де да получавах по левче за всеки път, в който тази мисъл ми е минавала през главата и по 2 за всеки път, в който го казвам на глас.. сега нямаше да ми се налага да си търся работа![]()
"Остана нечута надеждата, остават ненужни ръцете ми и пак отвисоко поглеждат ме хиляда изписани страници."
Да му еба майката тъпа,рълява,скапана, олигофренска и т.н и т.н. Скапаната съдба нещо май отново и отново е решила да ми играе на сечено.А колко перфектно се развиваха нещата.Почивка след един месец за 10 дни на нашите и съответно на мен,баба ми нямаше много да може да идва,две Съботи и две Недели за пръв път,брат ми лапна по неговата.Просто перфектно.И изведнъж вчера идва баща ми и обяснява,че му се обадила някаква агентка и му казала,че тъпите пари за шибаната програма свършвали и ако искат да ходят трябва да си плащат всичко.Просто перфектно отсякъде. Според баща ми няма да се оставят без почивка тази година и ще се търсят начини и планове,но вече нищо не се знае със сигурност както беше точно до вчера.А уж съм останал с впечатлението,че датите с 5 и 8 в тях са що годе добри за мен.Но пък знае ли се какво се знае може пък всяко зло да е за добро. И пак да му еба майката скапана на тъпият развои на нещата. Ей така просто за всеки случай...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Страшно разочарована sъм. И ще и го кажа. Нищо няма да крия.