- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Лошите новини идват бързо... В такива моменти всичко друго губи смисъл.
Welcome to the Jungle...
Най-якия ден на Несебър EVER! Оказа се, че на кръстницата ми сина е най-добър приятел на момче от нашата компания. Което значи, че няма да се виждаме вече само 2 пъти в годината както преди.Тъпия е щастлив с неговата, Кристин с нейния, нещата при мен също се подреждат малко по малко. И най-якото е, че Той пожела да останем сами вчера на зарята и се държеше по-мило от всякога. Най-сетне не мислеше само за себе си. И най-сетне показа признаци на чувства. Официално деня на Несебър ми е любимия празник /след рождения ми ден
/.
Леко ядосан, но и ми е забавно.. Счупих още една кола..
Този път на чичо ми.. Значи карам си аз съвсем "нормално", нали "съобразявам" се със скорост и прочие и изведнъж като се разпищяха датчици отвсякъде, та за масло та за не знам си кво..
Колата отказва да върви на гас, натискам педала до долу и нищо, ебал съм му майката превключвам на бензин и си продължавам, минах 100-150 метра айде пак датчиците и цялата кола в пушек.. е спрях..
отварям я и к'во да видя..
Изпарителя замръзнал (по него навсякъде скреж) и пръснал
Фланеца на термостата, прегрял (пара) и пръснал..
Цялата кола в дим, изхвърли антифриза и маслото прокапа на земята..
Бе айляк..Май съм разтопил и скоростите..
![]()
![]()
Но ми е забавно де..Вече официално, никой няма да си даде колата да му я карам..
А тя е прекрасна и супер радва..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
meeeh.
Тъпо ми е.
И се чувствам виновна.
(ето, казах го)(shit)
Мдаааа. Първият и последен път, в който излизах с чужда кола (на братовчед ми) ми се случи един много по-невинен и безболезнен вариант на същото. И с'а адски много ме сърбят ръчичките да покарам колата на брат му, защото макар да е гадно миризливо БМВ е ааааадската осичка и... <3 ... но не е страх и си туширам мераците.
Объркана съм. Защото знам какво искам, но за първи път не знам как да го постигна. И съм се размекнала много, и не знам как да го покажа, и... леееекинко се самосъжалявам пак. И не мога, и не мога да измисля колко още повече трябва да се ъпгрейдна за да спра да съм бета версия. Кога, по дяволите, човек разбира, че е постигнал достатъчно в собственото си развитие, за да е сигурен, че вече има правото да изисква от околните? И защо аз винаги се чувствам така, сякаш не съм достатъчно добра? Преди т'ва ми беше най-силната страна, а с'а се обръща мега мощно срещу мен.
Обявявам официално,че порчето на Пирина е най-сладкото на света!
Иначе ми е добре,ям си шоколад и си почивам!
maDamn
Днес ми е свободен ден ще си релаксирам на воля . Нямам обучителни всичко е добре !!
Довечера ше се напуша на моторетка и ше се занимавам с квот ми кеф, боли ма потката маина за сички боклици, искам малко рилякс най-накрая, аргхфбц
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Aaaaw ^-^
Снимах го малкото дробче на видео. Е, поне се опитах, де. Хапем обектива, не го харесваме много на видео режим. Ся спим, щото се изморихме да лудеем. О, да, и пак ме хапе до кръв, малкия дявол. Така ще го перна по носа, че да се разкиха направо.
Иначе, сериозно, хора, взимайте си такива животинки ако искате приятел и нямате възможност да гледате куче. Вярно, малко по-особени са за отглеждане, но не е нищо сложно и натоварващо. А и не миришат толкова, колкото им се носи слава. В пъти по-малко дори.
Аз съм айлячец. Вчера цъкахме фрийзби на стадиона и стъпи екстра малко раздвижвана на въздух. Ся упражнения, да си държа тонуса на ниво, че иначе пак ще се разшлякам на леглото, гледайки Хари Потър за не-знам-си-кой път, meh. .__.
Прави ми се секс.
Зверски.
Тая нощ беше лудница. Преди малко едвам се замъкнах до магазина. Искам да лежа, чета, лежа, лежа, чета, лежа. 5ти или 6ти ден вече непрестанно главоболие, идва ми да си ударя главата в някоя стена, поне да знам защо ме боли. Останаха ми 6 хапчета аналгин, но няма да ги пия. Таковала съм ги у лекарствата... Все някога главоболието ще спре.
We have a group ... кой беше навит да се бърбокне в нея? Я да ви видя ръчичкитеееее?
maDamn
^Ко?
Чувствам се добре, хапвам, след малко тивам до Пикадиуи, после до центъро да взема една кола, после до вкъщи да взема багажа, след това до морската градина да вземем сърфа и отивам на Иракли... :3
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Група у фацата, за дружинка от форона![]()
maDamn
Добави ме, да ви спамя бебешки снимки...![]()
Мишинка
BrainDamage
Шегувах се, няма да спамя...![]()
Мишинка
BrainDamage
преди два дни тамън свърших антибиотика и тази нощ - отново, отново същите болки, гадене и тн, srsly??
поне оная ме праща на лаборатория, че така както е тръгнало щяха да ме наблъскат с 3-4 антибиотика и кой откъде е..
поне от тия бонбони за гърло ми изтръпва езика и е ебати трипаи все пак утре след лекарите се надявам да се качим на витоша, даноо
Мда, не мога да мръдна от София.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ама, ама, още не е довечера!:Д
не е, деба, още мирише на офис.
Чичооо)
Утре и другиден ще съм с тоя псевдоним, като все още мирише така.