- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Като след тежка събота вечер.
Welcome to the Jungle...
Честит рожден ден, Cloud9 , честит рожден ден и на таткото на Пири , честити и на мен!
Заспало ми е...a lot
maDamn
Той той той е толкова забавен нямам търпение в академията да ни започнат общите обучения .
Днесният ден ще го прекарам в учене май майи някое кафенце с приятелка
П.П Честито на всички рожденци днес само най-хубавото да им се случва .
аз си направих кекс с орехи и коняк, заради рождениците, да се почерпя за тяхно здраве ((((:
http://prikachi.com/images/220/6458220F.jpg да сте много щастливи, ей =)
иначе, приятна неделя се очертава, след малко отивам да пия най-прекрасното кафе в цяла София пък после ще видим ;p
Искам да се махна от града. Ходи ми се някъде, без значение къде... Просто нещо различно. Дано това, което съм запланувала, другата седмица да стане.
Беше страхотно, красиво иии много якооо...
Сега ме боли малко главата, но ще ми мине...Време е за малко работа, в следващите 24 часа, 18 от тях ще съм на работа...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Много ми е отпаднало, вие ми се свят и нямам желание за нищо... Толкова много ми липсва вече, а остават още месец и нещо докато се върне, по-добре да си сваля някое филмче и да се разсея поне за малко.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Честит рожден ден на granger и на cloud9! Да сте живи и здрави, много щастливи и всичко най-хубаво ви пожелавам!! <33
Искам толкова неща да се променят. Самосъжелявам се, че нямам това, което искам и ми е нужно. Макар че, трябва да се радвам на това, което имам, но .. уви..
Не ми се прави нищо вкъщи.. обезнадеждено ми е. Общо взето.. кофти настроение. .
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Най-после приключих със задачите за днес, много съм доволна от себе си, всичко остана както го исках. Юни догодина ще е съдбоносен.
Във вторник се очертава да ходя на рожден ден, а никак, никак не ми се занимава. Блаа. За разкош и финансите ми са на привършване. Все едно, ще прекарам остатъка от деня в четене на интересности (нова дума
) и евентуално ще направя уговорка за утре.)
точно това ми трябваше, ах <3 толкова беше спокойно, тихо и приятно на Копитото, а гледката ааааа <3
искам да живея там, искам искам искам!! :ДД
сега само и гърлото да ми мине, да разберат кво ми е и да се оправи и ще съм чук :3
честито на всички и на любимото ми същество...дано не ми се сърди, че не останах при него, ама така е по-добре...в негова чест правя чийзкейк днес (((:
излиза ми се зверски...ама както беше едно време в града, когато бях в гимназията...няма как да стане днеска обаче, по всичко личи...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Напра'их си най-якия миш маш евър! И преядох с него кат' свинче. С'а ме е страх да правя резки движения, че може да се сцепя отнякъде.Довечера май ще има разходка, иначе не виждам как могат да се спогодят толкова храна и растящиаят ми задник.
![]()
Всъщност денят си минава много добре. Той ми писа,още преди да предположа,че ще го направи! Стана ми миличко.
Най-добрата ми приятелка още не се е сетила,но като я познавам няма и да звънне!
maDamn
Хубав ден беше, ама много се изморихме.
И от sряда sъм на училище, отново. Поsледна година. Мех. Математиката ми върви добре, поне. Дано sи взема изпита идната sедмица. Разочарована sъм от близки хора; очарована от други, не-толкова-близки.
Не ми sе тръгва.
Гледахме някакви страхотии и психо-трилъри с него и сега умирам за малко сън. Толкова се радвам, че тази нощ няма да съм сама.Хич не обичам такива филми...
И спря да се върти за миг земята..
Объркана! Егати германците, егати пдф-ите, егати събитията - тур по кръчмите, втф, като им знам представата за нощен живот... Места, часове, 1001 спорта, омг, къде попаднах.
ЕДИТ: Лягам си. Гръмна ми главата.
Последно редактирано от PinkPan7her : 08-18-2013 на 22:43
Боли ме зъбчеа зъболекаря идва чак в 12 . Но пък днеска имам практики с сексабилният ми колега
![]()
И в Сряда Швеция пак с колегатадобре ми е !!
Edit-Инка Айдее тука ли си вечеавв ми то ние и Ф1 и футбола много спорт наистина ама ще ни свикнеш
![]()
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 08-19-2013 на 07:14
Не, сладур. Абе, да вземеш името си да кажеш, че Синеочке звучи малко инфантилно :д
Уплашено ми е, притеснено, но съм МНОГО ентусиазирана. Изцяло нова страница в живота ми, сблъсък между собствен и чужд манталитет, нямам търпение да видя как ще ми се отрази!