.
Затворена тема
Страница 43 от 288 ПървиПърви ... 333940414243444546475393143 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 7188
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    чувствам се...тролена

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Мда, някак си ме разстройват. Но и ми е хубаво заради мама,щото за нея това е специален ден и тя ме радва. Иначе пожеланията на другите хора,освен близките ми, не могат да променят факта,че не обичам този ден.
    Честит рожден ден и честит празник за майка ти!Пожелавам ви много здраве и късмет!

Честит рожден ден и на мен и на моето мамче, което на този ден преди почти четвърт век се е мъчила 12 часа да ме донесе на този и свят.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Като след тежка събота вечер.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Честит рожден ден, Cloud9 , честит рожден ден и на таткото на Пири , честити и на мен!
    Заспало ми е...a lot
    maDamn

Той той той е толкова забавен нямам търпение в академията да ни започнат общите обучения .
    Днесният ден ще го прекарам в учене май май и някое кафенце с приятелка

П.П Честито на всички рожденци днес само най-хубавото да им се случва .

Мега фен Аватара на pandabear
    аз си направих кекс с орехи и коняк, заради рождениците, да се почерпя за тяхно здраве ((((:
    http://prikachi.com/images/220/6458220F.jpg да сте много щастливи, ей =)

иначе, приятна неделя се очертава, след малко отивам да пия най-прекрасното кафе в цяла София пък после ще видим ;p

Мега фен Аватара на Colouring
    Искам да се махна от града. Ходи ми се някъде, без значение къде... Просто нещо различно. Дано това, което съм запланувала, другата седмица да стане.

Беше страхотно, красиво иии много якооо...
    Сега ме боли малко главата, но ще ми мине...Време е за малко работа, в следващите 24 часа, 18 от тях ще съм на работа...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Много ми е отпаднало, вие ми се свят и нямам желание за нищо... Толкова много ми липсва вече, а остават още месец и нещо докато се върне, по-добре да си сваля някое филмче и да се разсея поне за малко.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Честит рожден ден на granger и на cloud9! Да сте живи и здрави, много щастливи и всичко най-хубаво ви пожелавам!! <33

Искам толкова неща да се променят. Самосъжелявам се, че нямам това, което искам и ми е нужно. Макар че, трябва да се радвам на това, което имам, но .. уви..
    Не ми се прави нищо вкъщи.. обезнадеждено ми е. Общо взето.. кофти настроение. .

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на paradosou
    Най-после приключих със задачите за днес, много съм доволна от себе си, всичко остана както го исках. Юни догодина ще е съдбоносен.
    Във вторник се очертава да ходя на рожден ден, а никак, никак не ми се занимава. Блаа. За разкош и финансите ми са на привършване . Все едно, ще прекарам остатъка от деня в четене на интересности (нова дума ) и евентуално ще направя уговорка за утре.)

Мега фен Аватара на Dagichka
    точно това ми трябваше, ах <3 толкова беше спокойно, тихо и приятно на Копитото, а гледката ааааа <3
    искам да живея там, искам искам искам!! :ДД
    сега само и гърлото да ми мине, да разберат кво ми е и да се оправи и ще съм чук :3

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    честито на всички и на любимото ми същество...дано не ми се сърди, че не останах при него, ама така е по-добре...в негова чест правя чийзкейк днес (((:

излиза ми се зверски...ама както беше едно време в града, когато бях в гимназията...няма как да стане днеска обаче, по всичко личи...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на babity
    Напра'их си най-якия миш маш евър! И преядох с него кат' свинче. С'а ме е страх да правя резки движения, че може да се сцепя отнякъде. Довечера май ще има разходка, иначе не виждам как могат да се спогодят толкова храна и растящиаят ми задник.

Град
    Beyond reality
    Всъщност денят си минава много добре. Той ми писа,още преди да предположа,че ще го направи! Стана ми миличко.
    Най-добрата ми приятелка още не се е сетила,но като я познавам няма и да звънне!
    maDamn

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Всъщност денят си минава много добре. Той ми писа,още преди да предположа,че ще го направи! Стана ми миличко.
    Най-добрата ми приятелка още не се е сетила,но като я познавам няма и да звънне!
    Честито да ти е , квото и да не се е сетила

Днес се чувствам все едно съм на морето с това ставане в 3 . Има и кофти страни обаче, на фитнеса само мохабет и не успях да си свърша цялата тренировка .

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world

Хубав ден беше, ама много се изморихме.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    И от sряда sъм на училище, отново. Поsледна година. Мех. Математиката ми върви добре, поне. Дано sи взема изпита идната sедмица. Разочарована sъм от близки хора; очарована от други, не-толкова-близки.

Не ми sе тръгва.

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Честито да ти е , квото и да не се е сетила

Днес се чувствам все едно съм на морето с това ставане в 3 . Има и кофти страни обаче, на фитнеса само мохабет и не успях да си свърша цялата тренировка .
    Мерси,одъртях с 1 година
    maDamn

Мега фен Аватара на xoxi
    Гледахме някакви страхотии и психо-трилъри с него и сега умирам за малко сън. Толкова се радвам, че тази нощ няма да съм сама. Хич не обичам такива филми...
    И спря да се върти за миг земята..

anonymous708973
    Guest
    Объркана! Егати германците, егати пдф-ите, егати събитията - тур по кръчмите, втф, като им знам представата за нощен живот... Места, часове, 1001 спорта, омг, къде попаднах.

ЕДИТ: Лягам си. Гръмна ми главата.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-18-2013 на 22:43

Супер фен Аватара на skornex
    ем не ми се спи
    F$@k suicide silence!

Боли ме зъбче а зъболекаря идва чак в 12 . Но пък днеска имам практики с сексабилният ми колега
    И в Сряда Швеция пак с колегата добре ми е !!

Edit-Инка Айдее тука ли си вече авв ми то ние и Ф1 и футбола много спорт наистина ама ще ни свикнеш
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 08-19-2013 на 07:14

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Edit-Инка Айдее тука ли си вече авв ми то ние и Ф1 и футбола много спорт наистина ама ще ни свикнеш
    Не, сладур. Абе, да вземеш името си да кажеш, че Синеочке звучи малко инфантилно :д

Уплашено ми е, притеснено, но съм МНОГО ентусиазирана. Изцяло нова страница в живота ми, сблъсък между собствен и чужд манталитет, нямам търпение да видя как ще ми се отрази!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си