.
Затворена тема
Страница 46 от 288 ПървиПърви ... 364243444546474849505696146 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 126 до 1 150 от общо 7188
    Супер фен Аватара на weheartiit
    какво говорене,каква липса,какво чудо
    бас ловя,че за мен никога не биха направили подобно нещо,никога нямаше да се сетят,а се знаем от години
    тъпо ми е,само тъпи неща трябва да ми се случват

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    днеs sи заминавам, а утре sъм на училище

адsки тъжно ми е.

и тъжно е меко казано.

Депресията си замина и съм изпълнен със желание за промяна!!!

Страотно ми е, днес малко релакс... :3
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Вече съм напълно сигурна, че нямаме вина за смъртта на мъника. Това е една идея успокояващо. Не, че нещо се променя. Още ми е много мъчно. Дано скоро преглътнем и двамата ужасната ни загуба и да можем да гледаме друг дребосък, защото добре ще ни дойде.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    объркана съм.. Ще ходя на психолог да си говорим, малко ме е страх, ама имам нужда да си излея пред някой неутрален всичко, което ми "тежи".
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Учудвам се как допреди момент ми пише ,че му липсвала приятелката му, с която се били скарали преди 2 месеца. Как тя реагирала остро,затова че и бил казал,че ме харесва.(допреди 10 минути и аз не знаех,защото сме си говорили точно 2 минути и сме си писали точно 2 пъти,покрай обшия ни изпит в СУ) Как искал да са заедно, а в следващия с цялата си наглост ме кани на кафе, а като му отказвам и на добра воля му обяснявам защо - ми се цупи.
    Аре холанде....
    What is wrong with you?
    call me

скучно ми ееее.
    искам да ходим да карам , ама той с тая тренировка преебава всичко.
    а пък и вчера дето се изпокарахме, вече не знам какво да искам и дали имам право на това..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на babity
    Патологичен страх но не от обвързване, а от вероятността за обвързване. Т'ва ми е диагнозата. Не е лесно да си контрол фрийк. Мързеливо ми е, а ме чакат прането, домати за сортиране, животините по двора, тренировки, маска за коса и още цял куп работи...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Дядо ми беше най-уникалния човек на земята. Толкова ми липсва...И след всички обиди нанесени от съпругата му...Не мога да нарека тази жена своя баба. Вече не. Симулирала съм, че тъжа за човека, който сънувам всяка вечер от година и половина насам. За човека, който обичах и все още обичам с цялото си сърце. Брат ми също. От къде на къде говори такива простотии. Остави сина си без единственото нещо, с което той изхранваше семейството си и обиди жестоко не само него, но и децата, които до скоро я наричаха бабо. Е, вече не. Радвам се, че най-после и брат ми осъзна каква всъщност е тя. Радвам се също, че тази жена вече не е част от живота ни. Единствено съжалявам, че за да се случи всичко това трябваше да платя със смъртта на един от най-скъпите си хора. Винаги ще ми липсва. Винаги ще си в сърцата ни, дядо. Обичаме те!
    http://31.media.tumblr.com/0a9d40da4...25j7o1_500.gif

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    ^ Моите съболезнования.

А на мен ми е отвратително гадно, не знам какво стана, но изведнъж всичко се промени или поне така изглежда..
    Не искам да е така, искам да оправя нещата и тя да се усмихва.. апфу, гадно ми е..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Град
    My own world

Е такова ми е! Искам планина, огън, хубава компания, китари, песни до зори и...

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Живея в малък град,но никога не съм била сред най-популярните индивиди, а в един момент, осъзнавам,че личния ми живот е основна тема за обсъждане на яка маса народ. WTF? Определено не е нещо кой знае какво, че му обсъждат...толкова да им е скучно,че моя не много интересен животец става за раздумка
    maDamn

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Безсънието ме тресна толкоз грубо..
    Само за нея мисля..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Много по-добре ми е, спинках тази нощ и планирам още да си поспя :Д Разговорът с него снощи така добре ми повлия, че днес ще ме държи цял ден докато пак се чуем, нямам търпение да си бъдем отново заедно и да си ме гушне.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    дам. здравей швеция и добро утро училище.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ще счупя то3...телефон!
    защоо винаги забравям да го изключа вечерта?!
    скапана съм...заради пълнолунието заспах на сутринта и ме събудиха рано
    капките не ми действат вече, не искам да прибягвам към лекарства...
    оффф

Мега фен Аватара на babity
    Оффф, много ми е тъпо, ама не мога да се очупя с тоя човек още. И трябва да си говорим на английски постоянно, все едно го интересува каквото си говорим. Знам, че е много гадно от моя страна, но днес не ми се вижда с никой.

Мега фен Аватара на xoxi
    Най-вкусното (!!!) кафе, което някога съм пила. Не знам какво е правил с него, какво е слагал, как го е охлаждал, но вкусът е божествен. След всяка глътка настръхвам...
    За благодарност аз пък ще направя вечеря.
    Първо обаче искам да си дочета книжката и да си дооправя маникюра. Вчера 2 часа лакирах лявата ръка. Нервите ми не издържаха за другата. Днес как ще се справя с дясната не знам. Ще взема да измисля нещо по-лесно и бързо за нея.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Патологичен страх но не от обвързване, а от вероятността за обвързване. Т'ва ми е диагнозата. Не е лесно да си контрол фрийк.
    Понякога и на мен ми се струва,че имам тази диагноза.Не че нямам огромно желание за обвързване.Просто има неща, които постоянно ме карат да си мисля дали има наистина смисъл на един такъв етап от живота ми и това сякаш малко или много ми влияе и без това на не чак толкова многото възможности в негативен план.

Иначе малко почивка от селото един два дни.И още една две седмици и сякаш ще приключваме с по активната работа там за тази година.А от една страна започна да ми харесва.Особено ходенеto не в 12 както допреди, а в 8 часа както в последно време въпреки,че трябва да ставам доста по-рано.За Разлика от в 12 часа,когато хората са малко и различни предимно разни пенсионери в 8 часа има една повтаряща се част от хора от всякакви възрасти и са повече.Ако се засичаме по честичко например и не съм толкова срамежлив на моменти може и да се запозная с тях например,което ще разшири познанствата ми в иначе изолацията,която се намирам.Има и две девойки сигурно на около моите години дето два поредни дни така се получи че все на едни до други седалки сядаме разделени от пътеката.Едната девойка първият ден къде не си остави чантата върху мен, а на вторият замалко да ми седне на скутче без да иска Има някакво макар и минимално разнообразие от живота ми.Пък и селото е близо и ако изпусна рейса мога за около 40 минути пеша да стигна.

Подариха ни вчера и едно кученце от малките породи в селото.Сега си имаме две кучета.Сложили сме го в един зайчарник и писука ли писука отвреме навреме.Мразя тези периоди от около няколко дни до седмица на адаптиране на новите кучета в клетка или на връзло.Карат ме да се чувствам като мен и състоянието, в което се намирам и ми става гадно.

Иначе отношенията ни с нея.Не знам.Вярно че напоследък не можем да се засичаме много често,но имам някакво усещане,че са...някак по различни от преди.Малко съм объркан Дали е започнала загуба на интерес,пазене на някаква тайна,отчание на макс,говорене на някой по мои адрес във връзка с отношенията ни,наистина нямане на време,пречки за чат,или просто е дошло времето за реално общуване (което ако наистина е така води до постепенно охладняване на отношенията ако не се стигне до него),просто нежелание за чат(което и на мен не е като да не ми се случва отвреме навреме въпреки,че ми се общува с даден човек) не знам. Страх ме е въпреки видното нежелание да не стане така,че отношенията ни подобно на един сгъстен газов облак започнал да се разширява постепенно в пространството да стават все по рехави и по рехави докато не изчезнат напълно. Но в крайна сметка каквото стане.Решил съм този път просто да го карам с доброта и търпение пък каквото стане.Важното е да се има желание и нещата да си идват от само себе си.Установил съм,че притискането води до скандали,които имат същият ефект.Само дето приключването на отношенията става доста по бурно и отчеливо.

П.П. Айде малко и за хората,които са се затъжили за чаршафите ми напоследък
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    м.. добре ми е , до колкото е възможно.
    Дано всичко да си дойде на мястото и да разбера какво се случи, защото още не мога да си обясня.
    Пия си кафето и се надявам този ден да е хубав..
    Да мисля по- малко.

Град
    My own world
    Ще се виждам с мацкитеее, ляляляля ^-^

Странно ми е като сме в Благоевград. Все го има това 'у-нас/у-вас', а при нас вече реално го няма и...мгр.

Мега фен Аватара на pandabear
    много ми е зле...имам чувството, че рояк скакалци си прави купонче в главата ми =/
    оффф. супер смачкано и отвратително ми е.
    мрън. мрън. тежък ще е денят. още кафето не съм си изпила даже. пфУ.

Повече от фен Аватара на rositzza
    Много съм изплашена
    Напоследък само катаклизми сънувам комети падат на земята, живи факли, хора без глави

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Имам си нова китка за отглеждане! Две от общо трите растения вкъщи са изцяло моя грижа.
    Единствено се притеснявам, че никой няма даже и да ги погледне, след като замина.
    You are broken, I can fix you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си