- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
разходка под дъжда, прогизнали кецове, мокра рошава коса и 24-каратова Усмивка ;3
днеска съм на приливи и отливи
цепи ме главата едно такова монотонно, ама пък като видях онова в фб и като заваля и после и дъгата <33 :Д
ох утре пак на разходка с наще, супер много се радвам, че оная истерична вечер с много рев даде резултат (:
Стана ми леко криво , заради него,ама вече не ме изненадва. Тва си е той. Ще видим кви ще ги вършим,ама като ида в София ще се разбере кой-какво.
maDamn
Успокоена съм, някак си ...
Той беше леко странен днес, но въпреки това не сме се карали.
Нарочно не му звъннах след като си ме изпрати,
исках да го оставя да се види с приятелите си и се зарадвах,
когато час по - късно ми звънна, че се прибира.
По - спокойна съм, когато знам, че си е вкъщи.
Радвам се, че и с баща ми сме в добри отношения, при положение, че и утре е почивка.
Иначе не знам как щяхме да се търпим.
3:30 сутринта, а аз играя на карти с някакви от училище, с които дори не се поздравяваме по коридорите. Питам се защо? Отговарям си - не знам.
Пффффф голямо желание имам за развититие , но не мога...
Отказвам се
Налягам скучното даскало и толкова за тея година
Моментите,когато сякаш ти се иска да проведеш сериозен разговор чудейки се дали има смисъл и му е времето, чудейки се дали енергията в даден момент наистина ще изтруи със цялата си възможна сила или пък изобщо просто ще изчезне в нищото.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Карахме блейдове снощи до никое време. Обиколихме всички затънтени улички на града. А по булевардите като няма коли, направо имах чувството, че литвам от място с тая скорост. Муахахаха, прекрасно беше! Пък той...никога няма да спре да ме изненадва. :3
![]()
Трябва да се прибирам към Мордор, а нещо хич не ми се тръгва. Дивее ми се още по морето и ми се вижда с разни хора.
Welcome to the Jungle...
I feel bitchy and pretty!
Мнях!
maDamn
Ем,като нямаш фейсбук , ся ко да те правя![]()
maDamn
Спи ми се...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Чувствам се перфектно
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Макя им... пак трябва да ходя на работа...
И утре съм първа смяна... сети се колегата кога да се разболее :/
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Искам още. И ако може да е тази вечер, ама за жалост не може. Все по-добра ми се вижда идеята за уикенд двечките, ама и т'ва надали. Важното е, че нервите ми още са цели след днескашната порция тъпотии и всичко си идва на мястото. А тоя малкия к'ъв чеп ще яде...
благодарна съм. дам, благодарна съм за това, което имам, за усилията на наще да се променят и да правим неща заедно
сега само да се излекувам вече от тия стрептококи и ще съм напъълно доволна ;д
Хубаво ми е .. днешния ден мина по - добре от очакваното.
С него си прекарахме супер - гушкахме се, гледахме филм и накрая се видяхме с приятели.
Определено един пълноценен ден.
Кофти дигах с по-малко на лежанката![]()
![]()
Азис - Хоп [music]
Пфф...побърквам се вече...любов ми трябваИскам да има коя да гушна,коя да цункам,коя да ме ядосва,коя да ме кара да се усмихвам само като видя името й на входящо обаждане...искам някоя която да ме кара да се усмихна в момента който я видя
Баси лигльото дето съм станал...пфф
![]()
>>DjBelev<<