- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Днес ми се наложи да разбера какво да е загубиш някой от семейството. Или бъдещото ти семейство. Последната страхотия, успях да си посиня жестоко окото със герданчето на врата ми.
Тази вечер ме очаква голяма бутилка водка.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Всички очакват нещо от мен, аз аз или не знам как да си разпределям свободното време, за да ми стига, или просто нямам такова. Каквото и да направя, все някой ще остане недоволен, а така мразя да разочаровам хората около себе си.
Ии всичко мина супер забавно, просто беше.. много яко!! с изключение на 4-5 часа драма
Сега очаквам още гости.. ндаа искам да е събота да отида до Варна вече ^^
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Доволно, доволно! Най-яките времена в капацитета на спомените ми. ^^
Come on skinny love just last the year...
Определено съм добре, много добре, беше един страхотен ден, още като се събудих и ми беше едно такова слънчево, радвам се, че след втората година в унито успях да открия своята специалност, приеха ме счетоводство както исках, постепенно всичко се нарежда![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Чакам го да се прибере. Спокойно ми е, което е изненадващо и за мен.
Имам супер много планове, а виждам, че няма вече никакво време.
Цял ден слушам една и съща песен и ми е добре. Май излизам от тая черна дупка, в която сама се бях набутала.
От вчера вечерта имам чувството,че съм някъде близо до сватба.То не са пибиткания,не са сирени не е чудо.Международният път е80 за Сърбия точно срещу нас се е напълнил с турчоля.Не се случва толкова рядко,но обикновенно са само ТИР-ове, а сега е пълно и с турски автомобили с германска регистрация и в посока Сърбия движението е почти напълно блокирано,а към София е много бавно.И става отвреме навреме адската какакфония тук.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Няколко дни не се спирах на едно място,ама ми беше добре, малко фалирам,ама и тва ще се оправи. Като цяло ми е много айляк!
maDamn
Imam si boyfriend<3
Dneska cql den sam svobodna i utre Italy![]()
Да. Все по-рядко си мисля за лоши неща, чувствам се по-спокойна. Това може би след онзи плач, който извади всички лоши неща от мен и сега съм добре. Малко трябва да увелича дозите храна и да се науча да ям дисциплинирано ама това ще стане като почна училище. Някво ми е хубаво такова...Почна да ми се гледа аниме даже,а това е много добре.
Чувствам се много добре бих казала.. след това реване вчера- съм като новичка.
Върнах се от София .. утре заминавам за Варна <3 яко ми е ~
Ще видим как ще протече днешния ден... на косъм се разминах от проблеми.
Като гледам само на мене ми направи впечатление, че днес правим 7 месеца. Може би аз съм си виновна, че вземам прекалено навътре датата 30-ти всеки месец.
Писнало ми е от някои неща вече и е време да се направи нещо по въпроса..
Арно ми е. Да видим какво ще става с бачкането.
Мързеливо ми е, скучно ми е, трябва да 'почна да уча. Днес си харесах невероятни ботуши, но нямаше моя размер. Shit happens.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Не стига, че всичкото е тръгнало с краката на горе, ами за да си взема един проклет албум, за който си платих доста отдавна ме разиграват цял месец. Някои хора им е толкова изгодно всички само с тях да се съобразяват. Баси, нямам си друга работа утре преди да замина, ами трябва да се чудя ще успея ли, аджеба, или няма да си взема проклетия албум или тези пари ще си потънат в небитието.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
един ден съм радостна и спокойна, на другия изперквам и се връщам към старото си аз, грр :д
трябва да полагам още повечко старание и упоритост, амаа.. пък и тоя шоколад днеска дето не го бях яла от месец ми даде гориво за лиготии :д и ме човърка отвътре за кой е било онова, аааааа искам да разбера
Радвам се, че първото ми интервю за работа ще бъде именно за нещо, което чувствам толкова близко до себе си. Макар и да се надявам повече на останали 3-4 неща, които евентуално ще изпаднат, радвам се. Хубаво ми е. Пък дано по специалността си намеря нещо, все пак. Иска ми се... Иска ми се да се образовам на тази тема от всевъзможни източници. Професионален стаж ще ми дойде най-добре.
Оле,колко съм глупава,да зяпам телефона и да гледам скайп дали случайно не е там..Чувствам се зле,той е навън,кой знае с коя курвентия,хем си мисля за нашите хубави моменти и хем и за лошите.Много,много го обичам,но това е правилното решение.Не бива да се тормозя повече...
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Подстригано ми е
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Боядисах се ;д то пък една разлика има ;дд
Добре съм ... за сега де