- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Малко съм (му) раздразнена.
Иначе може и да е туу мъч информейшън, ама ми дойде две седмици по-рано и ми развали плановете.На басейн щеше да се ходииии...
Яко ми е. Уча се да ми е приятно в собствената ми компания, засега се получава. Станах късно, помечтах си, взех си душче, почетох, оправиха ми интернета и ме поканиха на парти, кой като мен.
Сега отивам до центъра да си купя няколко нещица и евентуално да се засега с диванетата от унито.
Хора, няма такъв кеф, германците са толкова готинки! Ако някой ви е казал, че са студени, това най-вероятно са българи, които отказват да се адаптират. НЯМА такъв кеф, разбирате ли?! Вярно, все още съм в розовия етап на адаптацията, но пък се запознах с една камара хора. Просто... хората толкова лесно се запознават тук и никой никого не гледа странно или отвисоко. Вече си се прегръщаме и целуваме по бузите, пишем си смс-и и се каним на партита. Толкова са мили, момчетата са ебати джентълмените, изненадващо е :д
Малко не ме кефи, че носят само кецове и дънки, та с моите токчета изглеждам малко не на място, но това да ми е кусурът!
Да де, доволно ми е!
^ Не искам да ти туширам кефа, но и моите първи впечатления от германците бяха такива. След по-близки и продължителни срещи с тях, малко ми се охладиха страстите. Готини хора са, но не са чак толкова приветливи и топли, особено момчетата.
Днес съм добре. Глезня на макс. Напълно женски ден. Майка ми е почивка и днес съм с нея, него го оставих да боядисва рамки на прозорци.До обяд се глезихме със сладки работи, сега ще пробваме някакви нови маски за лице, а после ще забъркваме някакви вкусотийки за вечеря. Щастливо ми е. (уоу)
Защо дъждът да не ми провали всички планове? -_-
Раздразнено ми е. Щяхме да си направим репетицията, да се видим..После даже щяхме да излезнем на кафе с групата + още 2 момичета. Ама не. Всичко трябва да се провали. -_-
Поне ще се видя с моето момче.Ще дойде в нас, ще си пуснем някое филмче и ще се гушкаме.
![]()
Започна мрака и дъжда в Швеция :Д sвърших sи някои задачки за училище, довечера sъм на купон при нов sъученик, което е sтранното, но пък какво толкоз? Ще видим как ще sе развият нещата.
Чакам я да дойде, а до тогава - дрямка.![]()
Майната му, бе. За n-ти път си казвам, че повчам да мисля първо за себе си и после за другите, и пак не го правя. Ей, много ме е яд на себе си. Възможно ли е да съм толкова глупава? Как го правят бе? К'во е т'ва безразличие към всичко и всички, бе? Защо и аз не мога като тях? Защо не спирам да задавам въпроси? Защо се интресувам толкова много? Искам да съм НЕПУКИСТ, бе! Започвам да се убеждавам, че никой не заслужава и капка от добротата и вниманието ми. Отвръщавам се вече. Не съм спряла да мисля позитивно и да давам на АБСОЛЮТНО всички около мен всичко положително, без да искам нищичко... ама к'во в замяна? Патенца в дупето. Аре сиктир, нищожества.
Meh. Мразя да не мога да си осъществявам плановете заради липса на пари. -.- Но пък може би още е рано да искам подобни неща.
Добре съм, пия бирички и върша работа...ама ще се справя все някак, само да остане малко време и да поизлезна, ще е супер...пък ако имаше как и вечерта по по-интимен начин да завърши, че нещо имам нужда, щеше да е 6...но имам прекрасен спящ младеж на дивана, с когото сме се отказали от подобни отношения...тъй че ще е суша тая в вечер...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Чавдарееее, взела sъм го!! И то s най-много точки от вsички оsтанали във випуsка!![]()
Вадии алкохола, и аз отивам да sе напия хахаха
Последно преди 2 или 3 месеца някъде. Но като цяло от 5-6 години имам такива наблюдения.
Иначе не казвам, че имам лошо мнение за тях. Но сравнявайки ги с българите, германците са в пъти по-студени или по-правилно е да кажа по-сдържани. Не трябва пълно ''натопяване'' в мнозинството, най-вече защото е малко вероятно. Ние сме си един народ, те са си друг и разликите са очеизвадни понякога. Но сме си хора като хора. В някои неща те са по-добри, в някои ние (като естествено всичко е строго индивидуално).
нервна съъм, сестрата ако още малко не пише майка ми през скайпа ще я пребие! пък и се притесняваме де
само днес да свърши.. септември винаги го чакам с нетърпение и радост, ще се постарая да си го направя многогог хубав!
ще се пробвам и за тая работа, ако стане-супер, с парите ще си купя необходимито, ако не-ще се стегна вкъщи, ще спортувам и ще се мъча да готвя :д
Шо се случва покрай мен?!Малко съм като във фЮм,ама не се оплаквам де!
![]()
maDamn
Хммм... *дълбока въздишка*
П.С Искам нещо солено! ;/
Болезнено.
Come on skinny love just last the year...
Не знам.
Понякога съм щастлива, понякога единственото, което искам, е някого, с когото да споделя щастието си.
Объркано,напрегнато и изнервено ми е ..не знам защо..Но иначе съм добре..мда ^^
Супер ми е - цял ден почивка на макс. Хубава закуска с нашите. Гасподи, толкова отдавна не сме закусвали заедно... После хубава музика. И после при баба. Е, не беше очакваната доза спокойствие, а белене на чушки, но обичам да прекарвам време с баба. След това малко с тати, после - корейски сериал с две приятелки. След това биричка и рибка с тати. Дали не ми е яко?! Само едно ми липсва ама след шест дена. Днес пак си хапнах хубаво, издигам се със два сантиметра. Лошите мисли ги няма вече. Сякааш. съм сънувала лош сън и съм се отърсила вече.
Summary of yesterday: напих се зверски на купон на шведи, с български алкохол купуван от Слънчев Бряг преди месец. Е, няма такъв кеф! Хубави хора, цяла вечер говорих шведски, което за пръв път се случва, музика, пиене, ядене, разговори и се забих с един съученик. ПрекрасноОще по-хубавото е, че преди 5 часа не можех да се движа и краширах в леглото, а след малко почвам да си решавам математическите уравнения. Кой кат мене бееее!
Влюбена съм. В живота.
починах си малко (sunn)
въпреки това ми е леко раздразнено,искам веднъж те да се сетят
Не мога да повярвам!! На 4тия ден от хранителният режим бях -2кг, а сега 3 дни по-късно кантара показва, че съм качила около кг., въпреки че спазвам режима безупречно!?Ще ми се да вярвам, че е от "периода" ми и се надявам, че от другата седмица ще продължа да свалям.. Днеска най-после ще видя този прословут парк "Врана".
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Малее, кога дойде септември..
Ужас.
Иначе съм добре, хубаво се наспах и чакам с нетърпение довечера.![]()
Само на мен ли ми прилича на една съфорумка... след 10-15 години?
Иначе днес се чувствам добре. Той пак е направил извънземното кафе, но този път има цяла кана. Муахахаха.