.
Затворена тема
Страница 54 от 288 ПървиПърви ... 44450515253545556575864104154 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 326 до 1 350 от общо 7188
    Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Мега фен Аватара на Colouring
    Малко съм (му) раздразнена.
    Иначе може и да е туу мъч информейшън, ама ми дойде две седмици по-рано и ми развали плановете. На басейн щеше да се ходииии...

anonymous708973
    Guest
    Яко ми е. Уча се да ми е приятно в собствената ми компания, засега се получава. Станах късно, помечтах си, взех си душче, почетох, оправиха ми интернета и ме поканиха на парти, кой като мен.
    Сега отивам до центъра да си купя няколко нещица и евентуално да се засега с диванетата от унито.

Хора, няма такъв кеф, германците са толкова готинки! Ако някой ви е казал, че са студени, това най-вероятно са българи, които отказват да се адаптират. НЯМА такъв кеф, разбирате ли?! Вярно, все още съм в розовия етап на адаптацията, но пък се запознах с една камара хора. Просто... хората толкова лесно се запознават тук и никой никого не гледа странно или отвисоко. Вече си се прегръщаме и целуваме по бузите, пишем си смс-и и се каним на партита. Толкова са мили, момчетата са ебати джентълмените, изненадващо е :д
    Малко не ме кефи, че носят само кецове и дънки, та с моите токчета изглеждам малко не на място, но това да ми е кусурът!

Да де, доволно ми е!

Мега фен Аватара на xoxi
    ^ Не искам да ти туширам кефа, но и моите първи впечатления от германците бяха такива. След по-близки и продължителни срещи с тях, малко ми се охладиха страстите. Готини хора са, но не са чак толкова приветливи и топли, особено момчетата.

Днес съм добре. Глезня на макс. Напълно женски ден. Майка ми е почивка и днес съм с нея, него го оставих да боядисва рамки на прозорци. До обяд се глезихме със сладки работи, сега ще пробваме някакви нови маски за лице, а после ще забъркваме някакви вкусотийки за вечеря. Щастливо ми е. (уоу)

Мега фен Аватара на Lilanda
    Защо дъждът да не ми провали всички планове? -_-

Раздразнено ми е. Щяхме да си направим репетицията, да се видим..После даже щяхме да излезнем на кафе с групата + още 2 момичета. Ама не. Всичко трябва да се провали. -_-

Поне ще се видя с моето момче. Ще дойде в нас, ще си пуснем някое филмче и ще се гушкаме.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    ^ Не искам да ти туширам кефа, но и моите първи впечатления от германците бяха такива. След по-близки и продължителни срещи с тях, малко ми се охладиха страстите. Готини хора са, но не са чак толкова приветливи и топли, особено момчетата.

Днес съм добре. Глезня на макс. Напълно женски ден. Майка ми е почивка и днес съм с нея, него го оставих да боядисва рамки на прозорци. До обяд се глезихме със сладки работи, сега ще пробваме някакви нови маски за лице, а после ще забъркваме някакви вкусотийки за вечеря. Щастливо ми е. (уоу)
    Кога си имала дълги и продължителни срещи с тях?
    Не съм изненадана иначе, повечето българи са с това мнение. Трябва да си готов напълно да се потопиш в мнозинството, за да останеш с добро впечатление.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Започна мрака и дъжда в Швеция :Д sвърших sи някои задачки за училище, довечера sъм на купон при нов sъученик, което е sтранното, но пък какво толкоз? Ще видим как ще sе развият нещата.

Чакам я да дойде, а до тогава - дрямка.

Мега фен Аватара на pandabear
    Майната му, бе. За n-ти път си казвам, че повчам да мисля първо за себе си и после за другите, и пак не го правя. Ей, много ме е яд на себе си. Възможно ли е да съм толкова глупава? Как го правят бе? К'во е т'ва безразличие към всичко и всички, бе? Защо и аз не мога като тях? Защо не спирам да задавам въпроси? Защо се интресувам толкова много? Искам да съм НЕПУКИСТ, бе! Започвам да се убеждавам, че никой не заслужава и капка от добротата и вниманието ми. Отвръщавам се вече. Не съм спряла да мисля позитивно и да давам на АБСОЛЮТНО всички около мен всичко положително, без да искам нищичко... ама к'во в замяна? Патенца в дупето. Аре сиктир, нищожества.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Meh. Мразя да не мога да си осъществявам плановете заради липса на пари. -.- Но пък може би още е рано да искам подобни неща.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Добре съм, пия бирички и върша работа...ама ще се справя все някак, само да остане малко време и да поизлезна, ще е супер...пък ако имаше как и вечерта по по-интимен начин да завърши, че нещо имам нужда, щеше да е 6...но имам прекрасен спящ младеж на дивана, с когото сме се отказали от подобни отношения...тъй че ще е суша тая в вечер...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    София, България
    Чавдарееее, взела sъм го!! И то s най-много точки от вsички оsтанали във випуsка!

Вадии алкохола, и аз отивам да sе напия хахаха

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Кога си имала дълги и продължителни срещи с тях?
    Не съм изненадана иначе, повечето българи са с това мнение. Трябва да си готов напълно да се потопиш в мнозинството, за да останеш с добро впечатление.
    Последно преди 2 или 3 месеца някъде. Но като цяло от 5-6 години имам такива наблюдения.
    Иначе не казвам, че имам лошо мнение за тях. Но сравнявайки ги с българите, германците са в пъти по-студени или по-правилно е да кажа по-сдържани. Не трябва пълно ''натопяване'' в мнозинството, най-вече защото е малко вероятно. Ние сме си един народ, те са си друг и разликите са очеизвадни понякога. Но сме си хора като хора. В някои неща те са по-добри, в някои ние (като естествено всичко е строго индивидуално).

Мега фен Аватара на Dagichka
    нервна съъм, сестрата ако още малко не пише майка ми през скайпа ще я пребие! пък и се притесняваме де
    само днес да свърши.. септември винаги го чакам с нетърпение и радост, ще се постарая да си го направя многогог хубав!
    ще се пробвам и за тая работа, ако стане-супер, с парите ще си купя необходимито, ако не-ще се стегна вкъщи, ще спортувам и ще се мъча да готвя :д

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Шо се случва покрай мен?!Малко съм като във фЮм,ама не се оплаквам де!
    maDamn

Хммм... *дълбока въздишка*

П.С Искам нещо солено! ;/

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Болезнено.
    Come on skinny love just last the year...

JustaLittleKid
    Guest
    Не знам.
    Понякога съм щастлива, понякога единственото, което искам, е някого, с когото да споделя щастието си.

Объркано,напрегнато и изнервено ми е ..не знам защо..Но иначе съм добре..мда ^^

Мега фен Аватара на tori
    Супер ми е - цял ден почивка на макс. Хубава закуска с нашите. Гасподи, толкова отдавна не сме закусвали заедно... После хубава музика. И после при баба. Е, не беше очакваната доза спокойствие, а белене на чушки, но обичам да прекарвам време с баба. След това малко с тати, после - корейски сериал с две приятелки. След това биричка и рибка с тати. Дали не ми е яко?! Само едно ми липсва ама след шест дена. Днес пак си хапнах хубаво, издигам се със два сантиметра. Лошите мисли ги няма вече. Сякааш. съм сънувала лош сън и съм се отърсила вече.

Град
    София, България
    Summary of yesterday: напих се зверски на купон на шведи, с български алкохол купуван от Слънчев Бряг преди месец. Е, няма такъв кеф! Хубави хора, цяла вечер говорих шведски, което за пръв път се случва, музика, пиене, ядене, разговори и се забих с един съученик. Прекрасно Още по-хубавото е, че преди 5 часа не можех да се движа и краширах в леглото, а след малко почвам да си решавам математическите уравнения. Кой кат мене бееее!

Влюбена съм. В живота.

Супер фен Аватара на weheartiit
    починах си малко (sunn)
    въпреки това ми е леко раздразнено,искам веднъж те да се сетят

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Не мога да повярвам!! На 4тия ден от хранителният режим бях -2кг, а сега 3 дни по-късно кантара показва, че съм качила около кг., въпреки че спазвам режима безупречно!? Ще ми се да вярвам, че е от "периода" ми и се надявам, че от другата седмица ще продължа да свалям.. Днеска най-после ще видя този прословут парк "Врана".
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Голям фен Аватара на shusha
    Пак бесните ме гонят ;д

Малее, кога дойде септември..
    Ужас.

Иначе съм добре, хубаво се наспах и чакам с нетърпение довечера.

Мега фен Аватара на xoxi
    Само на мен ли ми прилича на една съфорумка... след 10-15 години?

Иначе днес се чувствам добре. Той пак е направил извънземното кафе, но този път има цяла кана. Муахахаха.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си