- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
I'm sooo bored..
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Сякаш всичко изглежда както обикновено.. но нещо в мен не е наред.
Сякаш нищо не е станало и го приемам добре.. а отвътре само аз си знам какво ми е.
много ми е гот , ама ми липсва много една приятелка.
Този ден се очертава да е страшно мъчителен! Просто така не съм заспивала и събуждала и то с такива болки..
Не стига, че гърлото ме боли, ами сега и това..
Не мога да повярвам, че за 20 път сигурно вече се караме, и то за свръх простотии. Вече не знам да вярвам ли на тея думи - обичам те.. по-скоро - чудя се какво да правя, в настроение съм да садвам хората, естествено, че ти си първия избор! и обичам да постигам целите си! много много много добре!
Съсипана съм, плакала съм толкова много, не осъзнава какво ми причинява с думите си, болезнено е . отвратително!
искам да се затрия от света и да си блъскам главата до безсъзнание в някоя стена...
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
не трябваше да си го причинявам
срам ме е какви глупости съм говорила
ужс
DDDDDd
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Не мога да си отворя очите. Чакам обаждане за излизане. Преди малко ми звънна телефона и ми се обърнаха вътрешностите, днес не ми се излиза с никой и не ми се ходи никъде. Имам някакво усещане, че скоро ще се разболея, а пък точно сега не мога да си го позволя това удоволствие...
Ще си извадя дебелите дрехи и ще се свия като котка в някой ъгъл. Няма да е зле ако се освободя от всякакви ангажименти, да взема да порешавам малко тестове по английски и български, че не съм ги отваряла от 1-2 месеца.
Препълнена си чужди проблеми, натоварена от бездействието на хората и безкрайното оплакване и жалване за всичко. Т'ва 5-дневно фиаско от разпускане и почивка се превърна в изсмукване на душичката ми, изпиляване на нервите ми, обсебване и товар. Искам да си ми почва учебната година, да има бюрокращина, ядене на нерви пак, но и книники, дежурства и всички други яки екшъни...
спи ми се, доста съм бледа, появиха ми се сенки под очите :X
живота е скапан, искам да се прибера най-после и да съм 24/7 с него
искам да почнем даскало и да не се задържам вкъщи
Мерси! Дано палците и моята харизматичност /не се хваля сама- жената ми каза че съм много харизматична и сега ми се вдигнаха акциите хаха/ да помогнат, защото това го искам толкова силно,че чак ме е страх на глас да го произнеса!!!!Ама какво пък -I want it, I CAN do it so it's MINE!Самонавиването rules!!!!
изнервена съм и се изнервям сама, което е най-тъпото...никой не ми е виновен, че съм идиот, на никого нямам право да държа сметка за нищо...и все пак, ще дойде пак на моята, някой ден, скоро, надявам се
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
http://www.youtube.com/watch?v=_8ddq2NsjjU
Поздравче от мен!
О, блажени отшелничество и самодостатъчност! Моа да прекарам седмици наред така. Без контакти, без дразнители, само домакинство и не особено ангажиращи време и нерви ангажименти от вкъщи. Единственото, което може да направи деня ми една идея по-перфектен е застраховката на колата и покана за секс. Но дори и да не стане (както се очаква), пак съм доволна.
Тъжно ми е. Няма да можем да се видим.![]()
Боли ме главата от сутринта, криво ми е доста...изядох толкова много сладко, че ми се плаче : 2морени, 6 дъвчащи бонбона с много захар, горещ шоколад, 3в1 ,сладолед и отделно 3 филии с каймамразя се, честно... тая седмица прекалявам и не се спирам...луда ли съм, каква съм не знам,после ще съжалявам,амммммааааа......
отивам в двора да скачам на въже, малко е мрачно като настроението ми, така че няма проблем![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Та, поканиха ме на sреща, имам купища неща за вършене в даsкало и изобщо не знам как ще завърша (защо избрах IB??????) и на вsичкото отгоре пак някакви драми, а времето е шит.
прекраsно, нда.
Трябва да се стягам . Не може да не ми пука за такива жизненоважни неща. О.о Просто не може!
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ох, искам тази вечер да си довърша книжката, за да може до 5ти всичко да е готово, ама така ми се спии
Днеска с мамето бяхме малко на покупки та си взех едни обувки на платформа и едно портфейлче - доволна съм
Сега остава само да си намеря тънко якенце за есента, че имам само зимни, ама нещо никъде не мога да намеря от плат, а с кожени съм се заринала![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Хубаво е баща ти да вярва в теб. И да ти обяснява как трябва да се откажеш от това, което искаш (и което в общи линии е може би единственият възможен вариант за теб), защото няма да успееш и ще се наложи да ти събират гемиите (защото ще си 23-4 годишна и безработна, хех).
Връзки с обществеността избрах, харесва ми, интересно е. Ако наистина имам желание, а аз имам и ще имам!, мога да постигна много с каквото и да се заема. Ама на, нищо няма да стане и ще си остана безработна до края на живота си. Ако не стана програмист например, аз - дето нищо не разбирам от математика и информатика. Или да се набутам някъде със същите тия два предмета, които не мога да понасям, но с които, разбира се, ще преуспея.