- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Ми добре. Супер даже. Едно такова ми е разтреперано относно багажи, пътувания, срещи с роднини, козметики разни. Приятно разтреперано. Нямам търпение.
Защо ѝ завиждам? Защо завиждам на най-добрата си приятелка за гаджето ѝ?
Имам си най-прекрасното момче на света. Е, вярно, не е от най-съобразителните, но все пак си го обичам.
И въпреки всичко ѝ завиждам. Какво става с мен за бога?
Приеми го като мотивация да му докажеш, че живеем в различно време. Днешните родители (поне голяма част от тях) са наблъскани с тооооолкова много предразсъдъци... :> България на бъдещето ще има нужда от иновативни хора във всички сфери. Мисли го така: ако станеш най-добрата, винаги ще има работа ПОНЕ за теб (колкото и нелепо да звучи, успокоява :Д). Успех, горе главата и прави това, което те прави щастлива.
Он: Не успях да стана в 6 за тренировка, затова пък ще се бъхтя вечерта. Тъкмо преди сън, това отдавна не съм го правила. Знам, че не е добре, но това е положението при заетите хора. Хехе.
На форума, на който ходя, се запознах с невероятно яки хора. Нямам търпение пак да затръгвам. Голям купон ще бъде!
Свежичко ми е. Една закусчица след малко и почваме домакинките задължения. Добре поне, че днес са малко. Продължавам си с отшелничеството. Йей!
Лошото в България е, че почти всички смятат, че има 10 специалности на кръст и за 5 от тях ти трябва математика, за другите - не, съответно това е основен ориентир.
И двамата сте прави, говоря като човек, който искаше да учи баш това известно време. Как да ти кажа... смешно е да се пинкаш 3-4 години да учиш ПР, когато хората за 3-4 години учат психология. Да, времето се променя, но някои неща остават същите. Едно от тях е, че се върви нагоре и се специализира. Това значи, че ти трябва солидна основа за бакалавър и по-тясна специализация като магистър. Много по-далновидно е, ако случайно решиш след 1 година, че ПР-ът не е това, което си очаквала, винаги ще имаш време да се прехвърлиш. Обаче ако захванеш с ПР-а от самото начало, няма мърдане. Пиши една психология, медии и комуникации, журналистика. Много по-елитно е да кажеш, че това ти е бакалавърът и че си ПР по магистър отколкото да обясняваш как си завършила ПР.
По темата: Добре ми е, пак ми провалиха плановете за подреждане на стаята с тая покана за излизане снощи :д Днес имам мегаяката лекция, нямам търпение. Ако случайно се засечем и с един образ, дето 2-3 дни се прави на "ни лук ял, ни лук мирисал", ще е направо идеално. Съквартирантката ми изглежда готина, нищо че така ги тропа тия врати, че ще свали блока :д
От сутринта ми направиха един анален фистинг, защото просто спокойствието е скучно и неприятно. Направо с'а ми е все едно изнасилвам наш'те, не знам как е възможно да се случи. Ш' трябва да се изакат тия 500лв отнякъде. И то за 2 седмици. :х
преди малко повече от 5 години имах същия проблем.Баща ми не вярваше че ще се справя след завършване на университета с тази измислена специалност и за съжаление до някъде е прав.Но яко върна времето назад пак бих записала Връзки с обществеността. Ученето е страхотно /зависи къде си,де/. Проекти, реклама, маркетинг, комуникация!Честно казано,ако поискам, мога да отида в София да работя по специалността, но предпочитам семейството пред голямото село. Иначе сего осъзнавам,че бащите не говорят така за да ни съсипят самочувствието, а за да ни предпазят.Не се връзвай на тия приказки.Пожелавам ти успех.Надявам се да се насладиш на специалността,която си избрала, и един ден да станеш много добър PR!
Натичках се *сун*
Сега си чакам едно съобщенийце и после да се видим с момичетата. :33
Ако не ме тормозеше кръста така долно,щях да нарека картинката идилична ...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
искам вече да си взема лаптопа от ремонт...
Тъпо ми е искам тая промяна на идва по-скоро.
maDamn
Щастлива, семейна, отпочинала след месец прекрасни емоции. Едно вълшебно лято.
ох, знаех си че ако целуна настинал човек и аз ще настина
ама при положение, че това можеше да е последния път, в който му виждам очите как да не го целуна?
искам вече да идва октомври месец и да отида в Пловдив да се видим ^^
днес ще посетя мола и мисля да си напазарувам много брутално или ще отида на кино
ама съм повече за шопинга май ;д
Последно редактирано от Зайче.. : 09-04-2013 на 11:03
http://ask.fm/iwwkaa
Нянянян, Добре ми е ! Взех си лаптопчето и ми е чудничко!
Имам си и разкошнотийки покрай мен!
maDamn
Имам ебаси късмета.
И двете книги, които бях взела от библиотеката имат липсващи страници. На едната липсват над 10, а на другата липсват 4... точно развръзката. Добре, че втората я намерих и в интернет, та успях да я дочета. Не, че библиотекарките са виновни, но на тях ще си го изкарам при следващото посещение.
Хора, не се притеснявайте толкова много за тоя университет. Ако не ви върви, винаги можете да запишете нещо друго, да прекъснете... ако видите, че това, което сте записали няма реализация, запишете нещо друго. Просто.. не е края на света, не е нещо непоправимо, не е да речем да запишете нещо и задължително само и него да трябва да учите и да работите. Споко.
Аз пък се реших да се подстрижа късичко. Записах си час за понеделник и нямам търпение. ^^
nigga stole my bike
Мхм...чудя се на себе си,на простотията си,на късмета си...така де,в дадената случка не ми е баш късмета виновен...9 месеца да се занимаваш с момиче което така и да не ти обърне внимание...е така де,отказах се на няколко пъти,но все изведнъж пак се озовавахме в една компания...как за 2-3 години не сме се засякли веднъж,а сега...и вообще какво си въобразявам...за толкова време трябваше да разбера,че няма да стане нищо,пишем си една седмица сладко сладко,после изведнъж не ми отговаря,после се засичаме пак,пак си пишем,после пак не ми отговаря и после пак отначало...Защо вообще продължавам да се чудя над това...Чувствам се адски глупав..
>>DjBelev<<
Някой ще ми каже ли защо винаги посред нощите Каляска си прави нейните си номера? През деня, в най-голямата жега, в най-големия трафик, мога да измина целия град, 8 пъти да я издебна и спася точно преди да се скапе от прегряване, но ако е 12:30, 1:30 и нататък през нощта, няаааама проблеми, тогава се обаждат всичките "болежки". Добре, че за пореден път се вразуми и ме прибра спокойно. Ш' се караме вече. Ше ми плюе вода от радиатора, ама... не на мене тия!![]()
![]()
![]()
вчера беше хубаво - свърших някои неща; тя дойде - ядохме пица, много шоколад и спахме като къпаниднес съм решила да съм много продуктивна!
![]()
//аа ми се спиииии.
Деня започна добре, пихме кафенце с него и ми е супер.
Вчера малко ядове, но и те минаха. Все още съм в очакване мамчето да ми изпрати пари и да започне голямото пазаруване, което ще ми вдигне настроението определено..
Щеше да е приказка, ако главоболието не се обаждаше отново...![]()
Бахти апатията. Искам нещо да ме развълнува (в добрия смисъл на думата)!
Blurred Thicke - Blurred lines и Daft Punk- Get lucky са най-отвратителните песни на света!Заклевам се!То и ми звучат еднакво и не мога да разбера коя е по радиото.
Иначе ми е весело!Вярвам че нещата ще се развият точно както искам и както трябва!Утре малко почивка и надявам се да се наспя.Макар че този ремонт ми отлага мързелуването....
Айде отиде си лятото
Като си спомня в началото как нямах търпение да свърши, а сега искам да се върна 10 дни назад и да си ги изживея наново. Абсолютно винаги лятото ми започва и свършва по този начин. ;д
Поне пък вчера имаше як шопинг в мола и съм поне мъничко по-щастлива от преди да си накупя 3 уникални парфюма от Douglas (любимия ми магазин)
И вече наистина нямам търпение да идва октомври месец и да отида до Пловдив. Докато не дойде този прекрасен ден сигурно сън няма да ме хване, но наистина искам това повече от всяко друго нещо в момента...
И рожденния ми ден наближава. Останаха само още 4 дни и ще има партииииии ^^
Само дано мястото, на което искам да празнувам да работи дотогава, че то в края на лятото всичко започва да затваря и да.. ;д
http://ask.fm/iwwkaa
Криза! Не знам к'во да си облека. След 16343547374 преобличанки изпаднах в истерия, събух си внимателно любимите обувки и си разхвърлях всичките дрехи из стаята. Сега се успокоявам в любимата ми сатенена пижама. Скоро трябва да го измисля, че след половин час трябва да нахлуя в банята...
В момента изпитвам тооолкова много неща.
Щастливо ми е, развълнувано, усмихнато. В същия момент съм притеснена и объркана.
Егати.
Изнервена съм. Нещата не се развиват, както си ги представях..
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Хубаво ми е. Спокойно! Дап,дап!
maDamn