- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Изморена. Нищо не ми се подхваща.
Повишена. Но съм толкова изморена, че не мога да се зарадвам.
Идеите бавно придобиват ясни очертания и все повече заприличват на цел.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Добре де..защо трябваше да ме прецакват ся...сега тея слушалки трябва да ги продам и да си купя други...и защо,щото някой решил да слага снимки на слушалки който не продава...и аз пък глупака...как не се усетих...
>>DjBelev<<
ЕБАСИ ЯКОТО ИЗЖИВЯВАНЕ е тоя форум!!! <3
^'що бе?
Дъбеливър - чеsтито
по темата: мех. утре имам sамо 3 чаsа даsкало, оsтаналата чаsт от деня ще отдам на sебе sи. ще е хубаво.
Утре отивам при него. <3 Чувствам се приятно разтреперана, замаяна, адски щастлива, доволна и разни други епитети. Бих описала всичко със думата "утре". И освен това имам страхотни приятели.
Какво по-хубаво от това да ми се обади в 2 през нощта с думите "Просто исках да ти кажа, че те обичам."? Прекрасен е.![]()
Макар че днес не му беше ден, направи всевъзможни мили жестове, за да ме накара да се усмихна.
Само като се замисля, че с настъпването на учебната година ще го виждам все по рядко.Щеше да е толкова по-лесно, ако още учех в Несебър...
Той ми се извини, иска да опитаме отново, а аз самата не знам дали го искам..
Спи ми сееее
Бях забравила какво е да пътуваш цяяял ден с кола, да спиш с глава подпряна на прозореца и да спираш за тоалетна на бензиностанция. Толкова е хубаво...Чувствам се обаче като пребита, супер изморено ми е. Станала съм в 5 сутринта и нямам търпение да се мушна в леглото и да спя, спя, спя.
снощи ходихме на бар, после нощувахме в къщата на майка ми...
беше прекрасно
чувствам се пълна с енергия
Идеи, идеи, идеи. План.
Има време.
Чувствам се...
амбицирана.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
http://ask.fm/iwwkaa
Мисля да пия едно кафе и да легна да спя. Редовният ми номер, нда.
Дай на лично.
ПТ: Много ми е 'яко'. В единствения ден, в който можех да се наспя като хората ме събудиха тропоти с продължителност 15 минути в 6 часа...после в 8...после в 9:30...после в 11...
Защо трябва да спя аз? Какъв е смисъла? Нали така или иначе нямам нужда от сън. -_-
Спах до късно, след малко ще излизам с едно момче и всичко е супер, само дето още ме боли корема![]()
Нямам търпение да се настаня в квартирата! Багажите са в процес на приготвяне, а толкова много неща съм предвидила да завлека с мен.. имам странното усещане, че все нещо ще пропусна.
Притеснено ми е малко, надявам се да се адаптирам бързо в новата среда.
You are broken, I can fix you...
Разболявам се. Снощи... от супер лежерната пиянска вечер, изведнъж стана нещо и всичко се обърка и т'ва беше най-депресиращо отблъскващата вечер. Тря'а да спра да излизам. Битовият алкохолизъм е тооолкова по-забавен. И след снощната вършалка с толкова звъненки на тоя- ония едно, е не знам кой ми звъни кога и откъде, ами и ме е страх да си проверя фейсбука. Ако не ми е писал, ще е голям пропуск.
Искам нещо ново в живота си. Отегчена съм.. Писнало ми е от всичко до такава степен, че мога да крещя..
Нищо не ми се прави..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Твърде много приемам лично някои събития. Време е за промяна, ама късно се сещам. Ще мине, всичко ще мине. Ама сега искам само да си го гушна. Нищо повече. Прекалено много нерви изхабих заради хора, които не заслужават.
Искам си нещо.. взимам си го. Сега знам какво да искам. Скоро ще е факт значи.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5