- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
След снощната вълна от идеи,днес първо вообще не четох за изпита...а идеите и всичко което записах звучи твърде тъпо...разочарован съм...мислех,че ще излезе нещо по-хубаво,но...ще го доизмислям...
>>DjBelev<<
It huuuuuuuuurts...my uterus is killing me!
maDamn
днес всички се държат странно, не че се оплаквам де, ама някакъв рандом човек, водещ ми се колега, в кантората, ми разказваше колко се гордее със сина си и как му се иска да си намери добро за него момиче, като мен 0.о после шефът ми плати ден по-рано, понеже съм го заслужила и най-накрая един стар познат ми звънна с покана за сватба...
к'во да очаквам още?
иначе съм добрее, сега ще поразчистя, после на пазар, че довечера мисля да си направя нещо вкусно. направих си диск за колата. тези дни, трябва да свърша някакви лични неща, които не са ми особено приятни, ама въпреки това пак ми е хубаво поради някаква причина.
бла.
Казах й и ми олекна.Не очаквах толкова спокойна реакция. Радвам се.
Наистина се чувствам спокойна вече... нещата минаха сравнително леко и съм адски щастлива !![]()
Пак трябва да си харча от парите и сърцето ме боли.Цял списък съставих, чакам го да стане и заминаваме по магазините. А пък в края на седмицата ако успеем да обиколим малко из София, ще е перфектно. И от там съм набелязала няколко нещица.
Ако не друго, поне ще се поглезя с чиста съвест.
Та, реших да не ходя на партито на випуска ми, 'щото и без това нямаше да е САМО на випуска ми. Вместо това се крои 2 дни на кораб с моята компания (около 10 човека). Готино ще да е!
Даскало е шит, 'ма ще го избутам.
И тей.
смешно, пак съм наивна
мразя да става така
мамка му, трябва да се стегна и да погледна трезво на нещата
тъпа работа, колко съм наивна
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Колкото и да не искам, ще трябва да се видим. Не знам как да подходя. Дано не си изпусна нервите.
Напрегнато ми е за сряда. Знам, че ще се справя, но все пак..
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Rather than love, than money, than fame, give me truth.
Весело ми е. Трябва да уча по английски, но ме мързи. Ще прекарам вечерта с приятели. Ридик дано бъде як
Баси якия ден беше... <333
Имам малко проблеми с полицията, ама иначе всичко е перфе![]()
Аз.съм.много.тъпа.
Точка.
изтрезнявам и се чудя какво ми пречи просто да направя, каквото искам. нищо.
Много хубав ден, с приятен завършек. В продължение на поне 3 часа сме се учили взаимно , той мен на английски скоропоговорки, а аз него на български думи и изречения, след това си писахме "стихотворения" и си рисувахме картинки, така не сме се смяли от месеци. Чувствам се като на 12-13 отново![]()
Айй, другата двойка в семейството има рожден ден!хубаво ми е, топличко е все още, 'ма ми е тъпооооо.
Нещо не ми е наред, но все още съм твърде сънена да разбера какво.
Дано тя се справи днес.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
снощи си прекарах хубаво
уморена съм, спи ми се, не мога да се концентрирам, скоро почвам и уроци, а кога ще уча правилника нз, нз
Очертава се смотаничък ден!
maDamn
Спах само 6 часа... спи ми се, в 14:30 трябва да отивам на работа и днес ще седя до към 2 :/
И колегата ще напуска, а още нямаме нов колега... Стария който уж щеше да се връща, не си е оправил документите още и другата седмица ще ни вземат здравето, и други колеги са отпуска и няма хора на работа и си...
Иии да...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage