- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Ааааа в никакъв случай!Просто попаднах на нея като гледах обявите в джобса.И се смея цял ден на нея.
Аз си чакам да ми се обадят да ми кажат че съм наета на едно друго място.Мноооооогоооо го искам и съм на 100 процента компетентна и отговарям на изискванията им.Казаха че днес ще се обадят ако съм наета и при всяка звънване на телефона подскачам! Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искаммммммммммммммммммммм ммммммм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сравнително добре съм..
Разходихме се с приятелката, обиколихме магазините и си купих блузка.
Тези дни ще видя да си взема обувки и чанта...
Времето обаче нещо се разваля, хубавото е поне, че е хладничко.![]()
Стискам ти палци!!!![]()
Днес, другата ми любима дева има рожден ден. Ох, всички около мен са земни :Д На 13-ти, и последната ми любима дева има рд. Бррррр!
Започнах страшна книга, ама е 800 страници и нямам време да я чета.За сметка на това си върша задачките, и съм почти готова с IA в английския. Хубавко ми е.
![]()
Same shit here.
Как може бе, как може? Всички около мен ми вадят едни ако-та. Ако такова, ако онакова... да ви т'ковам миризливата работа, де'а. Т'ва че си нямаш друга работа и смяташ да седиш с наааай-добрата ти приятелка, която по принцип много тъпо ти забравя за рождените дни, но ти поради няк'ва причина продължаваш да и путкоробстваш и да си бъркате два дни в носа на разменни начала, мен грраааааам не ме ебе. Кат' ти пречат плановете ми, ш' се спасяваш поединично, ебаси. Още не сме се видяли и си въобразява, че пак ш' и ставам душевна цедка. Само 'дето не знам как ще успее с реализацията... Много, адски много мразя да не мога да си подредя нещата. Зат'ва, всички ш' ми ядат торфните маси и толкоз. Грррррррр!
Поне вече не страдам от липсата на екшън. С оглед на горенаписаното, нещата са по план и скоро няма да имам време да мисля за глупости.
Дано тъпото куче не умре от шок.
Благодаря!Ти и миналият път стискаше и се получиха нещата та разчитам на твоите палци !Опитвам се да съм оптимистично настроена защото това е най-правилния начин да получиш нещо, но съм си песимист по природа и това ме дразни!Искам я тая работа адски много.Има още 3 часа през които е възможно да ми се обадят!Охххх айде звънете,не ме мъчете!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ден пълен с какви ли не емоции. Предимно положителни.
И какво е сега това адско главоболие?
Бакалавърче. Очаквах да съм по-екзалтирана.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Успех ,Облаче.
Аз чакам да стане време да се видя с приятели , юхуууу!
maDamn
Казаха че ако до сряда не се обадят значи не съм одобрена. Предполагам сряда -включително.Минах на две интервюта и от над 50 души бяхме останали 6.Което си е добър шанс, ама я!Жалкото е че съм наистина квалифицирана и имам опитът, който им е нужен.Надеждата ми се изпари.А толкова имах нужда от тая работа.Беше си ми и почти по специалността....Благодаря иначе за палците
Не са се обадили още...Толкова емоции пропилях надявайки се да го бъде, ама я...Не съм толкова кадърна, за колкото се мислех. ;(
Последно редактирано от Cloud9 : 09-11-2013 на 14:17
Охх, супер ми е яко!!!
В университета е лудница, колегите са пекани!
Всичко ми е 6, Персийския е супер труден, но е толкова адски интересно, че ще умра от кеф, размазвам се :3
Студентския Живот ме шибна по главата от ден 1...
Гладен си, ама пиеш бири!
Ехтра ми е, най-после разкарах всички НЕприятели от Живота ми, гадни хора и т.н и ми е СУПЕР КЕФ!
С идването ми по София, си отворих нова страничка от Живота и съм супер
Хората са супер яки, специaлноста ми е яка..
Всичко е яко!
И кур за всички боклуци и изроди, дет са ми правили мръсно преди,
да го духат всички _)_ на мен ми е кеф, ся те ще ревът!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Писането на теми върви впечатляващо гладко, спечелих и доста похвали, ентусиазмът определено е на ниво![]()
. Германия ми поглъща все повече приятелчета, ама... ще компенсирам някак. Вчера пък си взех адски интересна книга от библиотеката, обзаведох се и със страхотно черно сако, щастието е пълно, хаха. Нямам търпение да приключи последната година в училище, да се преместя и да почна да се занимавам с планираните инициативи (звучи сякаш чакам неща наготово, истината не е такава обаче).
Отивам да си харесам някоя супер жизнерадостна песен, да хапна и после продължавам с личното творчество, че петък не е толкова далече и трябва да приключа със задачите скоро. Планира се и редовно ходене на фитнес, не знам как ще го вмествам в цялостната програма; все ще стане някак, ноо е много вероятно да проклинам краткостта на денонощието :д.
Едит: няма такъв разпилян пост)
Последно редактирано от paradosou : 09-11-2013 на 15:38
За първи път ще пера самичка на непозната пералня. Започнах със завивките, та ако нещо се окепази, няма да е трагично.
Дано само някой не ми ги извади от пералнята докато се върна, че ще хвърчат глави.
Дано и вечерта мине приятно, определено ми се излиза някъде. След днешните лекции ми е и по-спокойно, ще ми се нарядат нещата май-май.
Мнямиии, хубавко ми е <3
Беше хубав ден! А сега се очертава и приятна вечер.
maDamn
Реве ми се, яд ме е, срам ме е. Вцепенена съм. Не мога да стърпя яда си, не мога да им спестя тяхното разочарование като родители, не мога да не се чувствам унижена, не мога да кажа "Благодаря", а дължа огрооооомно такова. Толкова съм изгнила отвътре, че не мога да направя/да кажа нищо. Единственото, което искам, е да стигна до крайната точка по най-бързия възможен начин.
Скучно ми е.
Какво по дяволите да правя с всичкото това свободно време? Знаех, че когато университетът отпадне като задължение ще ми се отворят няколко часа, но не очаквах, че ще доде момент, в който ще стоя и ще се чудя какво да правя.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Поревах си хубаво вчера!И за щастие не счупих нищо в яда си.Макар че още ме преследва чувството,че нещо ще стане,нещо хубаво и свързано с нова работа.А обявите са все едни и същи-неграмотно написани и търсещи търговски представители!
Може да се каже,че неофициално почивката ми вече започна тъй като майка ми вече отиде на работа, а баща ми обръща в София врата и прозорци,които му създават нещо проблеми та и той по-рано от по тъмно няма да се върне.Малко съвсем дребни довършителни нещица останаха и утре...на път за Кръстова гора/След това отиват на почивка и свободааа.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Многомногомного съм щастлива) Обичам, когато получавам това, което искам. И хич не съжалявам, че прекъсвам отново, дори напротив, не трябваше и да започвам. Но нищо. Вече съм си на пътечката, това е важното
![]()
Много ме е страх да си помисля колко точно по-зле може да (и най-вероятно ще) стане. Мо'е ли да съм безполезна кат' пръдня в бутилка, де'а. И с тая насрана настинка, съм същинска загуба на жизнено пространство.