.
Затворена тема
Страница 63 от 288 ПървиПърви ... 135359606162636465666773113163 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 551 до 1 575 от общо 7188
    Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Сигурна ли си, че искаш да кандидатстваш за тази обява?
    Ааааа в никакъв случай!Просто попаднах на нея като гледах обявите в джобса.И се смея цял ден на нея.

Аз си чакам да ми се обадят да ми кажат че съм наета на едно друго място.Мноооооогоооо го искам и съм на 100 процента компетентна и отговарям на изискванията им.Казаха че днес ще се обадят ако съм наета и при всяка звънване на телефона подскачам! Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искаммммммммммммммммммммм ммммммм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Изнервено и напрегнато...
    maDamn

Фен Аватара на terezita97
    Град
    Враца
    Сравнително добре съм..
    Разходихме се с приятелката, обиколихме магазините и си купих блузка.
    Тези дни ще видя да си взема обувки и чанта...
    Времето обаче нещо се разваля, хубавото е поне, че е хладничко.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Ааааа в никакъв случай!Просто попаднах на нея като гледах обявите в джобса.И се смея цял ден на нея.

Аз си чакам да ми се обадят да ми кажат че съм наета на едно друго място.Мноооооогоооо го искам и съм на 100 процента компетентна и отговарям на изискванията им.Казаха че днес ще се обадят ако съм наета и при всяка звънване на телефона подскачам! Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искам Искаммммммммммммммммммммм ммммммм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Стискам ти палци!!!

Днес, другата ми любима дева има рожден ден. Ох, всички около мен са земни :Д На 13-ти, и последната ми любима дева има рд. Бррррр!

Започнах страшна книга, ама е 800 страници и нямам време да я чета. За сметка на това си върша задачките, и съм почти готова с IA в английския. Хубавко ми е.

JustaLittleKid
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    oh,that f*ck-the-world mood <3
    все още в това настроение, иначе съм добре,хаха

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Нервно ми е и същевременно не ми пука. Как е възможно?
    Same shit here.

Как може бе, как може? Всички около мен ми вадят едни ако-та. Ако такова, ако онакова... да ви т'ковам миризливата работа, де'а. Т'ва че си нямаш друга работа и смяташ да седиш с наааай-добрата ти приятелка, която по принцип много тъпо ти забравя за рождените дни, но ти поради няк'ва причина продължаваш да и путкоробстваш и да си бъркате два дни в носа на разменни начала, мен грраааааам не ме ебе. Кат' ти пречат плановете ми, ш' се спасяваш поединично, ебаси. Още не сме се видяли и си въобразява, че пак ш' и ставам душевна цедка. Само 'дето не знам как ще успее с реализацията... Много, адски много мразя да не мога да си подредя нещата. Зат'ва, всички ш' ми ядат торфните маси и толкоз. Грррррррр!

Поне вече не страдам от липсата на екшън. С оглед на горенаписаното, нещата са по план и скоро няма да имам време да мисля за глупости.

Дано тъпото куче не умре от шок.

Времето ме депресира.И други неща също (хора) .

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Стискам ти палци!!!
    Благодаря!Ти и миналият път стискаше и се получиха нещата та разчитам на твоите палци !Опитвам се да съм оптимистично настроена защото това е най-правилния начин да получиш нещо, но съм си песимист по природа и това ме дразни!Искам я тая работа адски много.Има още 3 часа през които е възможно да ми се обадят!Охххх айде звънете,не ме мъчете!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Благодаря!Ти и миналият път стискаше и се получиха нещата та разчитам на твоите палци !Опитвам се да съм оптимистично настроена защото това е най-правилния начин да получиш нещо, но съм си песимист по природа и това ме дразни!Искам я тая работа адски много.Има още 3 часа през които е възможно да ми се обадят!Охххх айде звънете,не ме мъчете!
    Ако не ти звъннат днес, да не се разочароваш съвсем. Един приятел му казаха, че ще му се обадят на същият ден още, за да му кажат дали е нает. Обадиха му се след 2-3 дена, но си беше одобрен, просто са били ангажирани и са го позабравили.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ден пълен с какви ли не емоции. Предимно положителни.

И какво е сега това адско главоболие?

Бакалавърче. Очаквах да съм по-екзалтирана.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Beyond reality
    Успех ,Облаче.
    Аз чакам да стане време да се видя с приятели , юхуууу!
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ако не ти звъннат днес, да не се разочароваш съвсем. Един приятел му казаха, че ще му се обадят на същият ден още, за да му кажат дали е нает. Обадиха му се след 2-3 дена, но си беше одобрен, просто са били ангажирани и са го позабравили.
    Казаха че ако до сряда не се обадят значи не съм одобрена. Предполагам сряда -включително.Минах на две интервюта и от над 50 души бяхме останали 6.Което си е добър шанс, ама я!Жалкото е че съм наистина квалифицирана и имам опитът, който им е нужен.Надеждата ми се изпари.А толкова имах нужда от тая работа.Беше си ми и почти по специалността....Благодаря иначе за палците

Не са се обадили още...Толкова емоции пропилях надявайки се да го бъде, ама я...Не съм толкова кадърна, за колкото се мислех. ;(
    Последно редактирано от Cloud9 : 09-11-2013 на 14:17

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Охх, супер ми е яко!!!
    В университета е лудница, колегите са пекани!
    Всичко ми е 6, Персийския е супер труден, но е толкова адски интересно, че ще умра от кеф, размазвам се :3
    Студентския Живот ме шибна по главата от ден 1...
    Гладен си, ама пиеш бири!
    Ехтра ми е, най-после разкарах всички НЕприятели от Живота ми, гадни хора и т.н и ми е СУПЕР КЕФ!
    С идването ми по София, си отворих нова страничка от Живота и съм супер

Хората са супер яки, специaлноста ми е яка..
    Всичко е яко!

И кур за всички боклуци и изроди, дет са ми правили мръсно преди,
    да го духат всички _)_ на мен ми е кеф, ся те ще ревът!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на paradosou
    Писането на теми върви впечатляващо гладко, спечелих и доста похвали, ентусиазмът определено е на ниво . Германия ми поглъща все повече приятелчета, ама... ще компенсирам някак. Вчера пък си взех адски интересна книга от библиотеката, обзаведох се и със страхотно черно сако, щастието е пълно, хаха. Нямам търпение да приключи последната година в училище, да се преместя и да почна да се занимавам с планираните инициативи (звучи сякаш чакам неща наготово, истината не е такава обаче).
    Отивам да си харесам някоя супер жизнерадостна песен, да хапна и после продължавам с личното творчество, че петък не е толкова далече и трябва да приключа със задачите скоро. Планира се и редовно ходене на фитнес, не знам как ще го вмествам в цялостната програма; все ще стане някак, ноо е много вероятно да проклинам краткостта на денонощието :д.
    Едит: няма такъв разпилян пост)
    Последно редактирано от paradosou : 09-11-2013 на 15:38

anonymous708973
    Guest
    За първи път ще пера самичка на непозната пералня. Започнах със завивките, та ако нещо се окепази, няма да е трагично.
    Дано само някой не ми ги извади от пералнята докато се върна, че ще хвърчат глави.

Дано и вечерта мине приятно, определено ми се излиза някъде. След днешните лекции ми е и по-спокойно, ще ми се нарядат нещата май-май.

Град
    Beyond reality
    Мнямиии, хубавко ми е <3
    Беше хубав ден! А сега се очертава и приятна вечер.
    maDamn

Голям фен Аватара на shusha
    шокирана :дд

Реве ми се, яд ме е, срам ме е. Вцепенена съм. Не мога да стърпя яда си, не мога да им спестя тяхното разочарование като родители, не мога да не се чувствам унижена, не мога да кажа "Благодаря", а дължа огрооооомно такова. Толкова съм изгнила отвътре, че не мога да направя/да кажа нищо. Единственото, което искам, е да стигна до крайната точка по най-бързия възможен начин.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Скучно ми е.

Какво по дяволите да правя с всичкото това свободно време? Знаех, че когато университетът отпадне като задължение ще ми се отворят няколко часа, но не очаквах, че ще доде момент, в който ще стоя и ще се чудя какво да правя.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Поревах си хубаво вчера!И за щастие не счупих нищо в яда си.Макар че още ме преследва чувството,че нещо ще стане,нещо хубаво и свързано с нова работа.А обявите са все едни и същи-неграмотно написани и търсещи търговски представители!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Може да се каже,че неофициално почивката ми вече започна тъй като майка ми вече отиде на работа, а баща ми обръща в София врата и прозорци,които му създават нещо проблеми та и той по-рано от по тъмно няма да се върне.Малко съвсем дребни довършителни нещица останаха и утре...на път за Кръстова гора/След това отиват на почивка и свободааа.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Многомногомного съм щастлива ) Обичам, когато получавам това, което искам. И хич не съжалявам, че прекъсвам отново, дори напротив, не трябваше и да започвам. Но нищо. Вече съм си на пътечката, това е важното

Супер фен Аватара на paradosou
    ^студентството ли прекъсваш?

Много ме е страх да си помисля колко точно по-зле може да (и най-вероятно ще) стане. Мо'е ли да съм безполезна кат' пръдня в бутилка, де'а. И с тая насрана настинка, съм същинска загуба на жизнено пространство.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си