.
Затворена тема
Страница 64 от 288 ПървиПърви ... 145460616263646566676874114164 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 576 до 1 600 от общо 7188
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    ^студентството ли прекъсваш?
    Да

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    За последната седмица съм изяла тонове количества. Имам чувството, че само ям. От утре смятам това да се промени.

В събота пак ще излизам с него. Странно ми е, но ми харесва компанията му. Ще видим как ще се напаснем откъм манталитети :Д

Имам доста задачки за вършене, ама за 3 седмици училище съм свършила учудващо много работа. Е, винаги може и повече.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Странно ми е, бях свикнала с отсъствието му, сега наново свиквам с присъствието.
    Но този път е по-различно, аз се чувствам по-различна.
    Не бързам, не се чувствам притеснена, нито притисната, нито кофти, добре ми е.
    Усещам го, че е правилното нещо .

Официално предадох отбора на червенокоските ..
    Не ми е жал, беше ми писнало от постоянната поддръжка на тъпото червено, вече стана старомодно, а и не се харесвах така. Сега изглеждам по-естествено, а това беше целта.

Почвам даскало след 4 дена и хич не ми е притеснено, хич не ми е..
    Не може вечно да се притеснявам за некви неща, този път го давам по-спокойно.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Може и по - добре

доста ми е тъпо в момента

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Последният месец беше супер, развих се много в професионален план. Омръзна ми да гледам познати лица на момичета и дебили. Бахти семкаджиите , с които излизам. Ако още някоя мацка ме излъже, много кофти....за нея. Още ме е яд , че оставих Нано да играе с онова момиче във влака, трябва да ползвам по-често БДЖ. Тея дни така и така май ще сме на Софийски, трябва да поразпитам. Дано компютърните специалности не са толкова много....
    Вече не мога да търпя хорската простотия от никого. Оня бастун да спре да върти далавери , а да си вдига факания телефон , че май само с него ми се играе покер .А пък днес ми се ходеше на плаж, нищо, колата върви супер и на LPG. Обслужването на Виале беше на ниво , помпата е безшумна почти като бензовината. 3 бона малко много дойдоха,ама хубаво , че брат ми заминава утре Фитнесът върви супер , трябва само да разбера как се прави с Ez лоста вертолет.

п.с. Бах тоя пост , 10 минутно писане

Мега фен Аватара на xoxi
    Повръща ми се вече от болници, доктори и притеснения... Искам всичко да се оправи и да не ни се налага повече да изживяваме такова психическо натоварване. Чувствам се сякаш съм бетонирала всичките си емоции... въпреки това, притеснението и напрежението още са тук и ми пречат да погледна случващото се като реалист.
    Тоя петък ще е най-важен... Ще съм като изтръпнала цял ден, но се надявам новините в края на деня да са добри. Трябва да са добри. Ще са добри.

Мега фен Аватара на tori
    Странно ама ми се говори за целия шитав Ад, през който минах. Искам да разкажа на някого всичко до най-мъничката подробност. И освен това съм гладна. И не ми се побва училище. Тази година ще е различна и по-лека от предната. Дано да е по-успешна.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Искам да разкажа на някого всичко до най-мъничката подробност.
    За кво е създаден форума според теб...? Точно за тва.

Като за първи работен ден, доста добре мина. Ако и другата седмица е така, няма да имам проблеми. Доволна съм от решението си, относно колежа, така или иначе бях година напред, един семестър няма да ми се отрази толкова зле.
    Утре цял ден ще сме си заедно, щеше да е хубаво и днес да се видим, но и двамата сме изморени, така че няма смисъл. Може само по скайп да си поговорим и да се погледаме, докато заспим (пък и след това )

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    дъа
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Мех.. :3 + кафенце + душче, сутрешния хаус и заминавам на лекции, мххмм, яко ми е..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Не искам да съм тук!н искам да правя това!ИСКАМ нещо хубаво да ми се случи,мамка му!ИСКАМ да получа това,което заслужавам!Хайде,късмет мой,събуди се от дълбокия си сън!!!!!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Все са ми шантави сънищата, ама снощния печели първенството.

Започва нов етап от живота ми, но имам чувството, че започва без мен. Трябва да се взема в ръце.

Имам нужда от кафе.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    И ето че момента почти дойде. Утре ми е последния софийски ден за... неясно колко време. Свършил съм си каквото трябва. Остана само да си събера багажа. Колкото и да не си признавам - тъжно ми е. Но няма значение. Тръгвам по нова пътечка.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на tonssy
    Адски сдухано. В момента съм толкова отрицателно настроена.. имам чувството, че с края на лятото, всичко хубаво си отиде :/ Надявам се скоро да ми мине.

Супер фен Аватара на spopi
    Малко съм притеснена не остана.
    Настроена съм положително дано и всичко друго да е така.

Някак ... есенно. Свикнах лятото да си се разхождам безгрижно по къси панталонки и сандали, спомням си морето, спомням си целите дни прекарани на плажа, спомням си адската жега... и ми е хубаво. А навън е мрачно и студено. Не искам да не е лятоо.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Chacho
    Нещо се чувствам несигурен. А оттам и недоволен.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ооо,много ми е доволно, мамето ми купи чинийки за общежитието, взех си и папчици и други вече по-дребни неща за университета. Развълнувано ми е. Хубаво ми е!
    + и Много сладко пуловерче <3 обичам пуловери,мняняня!
    maDamn

Супер фен Аватара на Glamour92
    Как добре си релкснах ,не е истина просто ! :33
    И другата седмица на "училище" с престилките,апаратчетата енд шитс . xDD
    Веселбица.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Знаех си,че не трябва да си казвам,че петък 13сти не ми влияе...но...Днес ми се обадиха от Под Прикритие...и познайте дали когато са снимките аз нямам изпит...Ако беше във Варна добре,ама няма как да пътувам до Бургас и да съм там 3 дни...Брутааалллнооо гадно ми е в момента...да не говорим,че и лекарката ми ме зарадва,че и със здравето май не съм добре...гууд гууд,вери гууд.....
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на babity
    Днеска попазарувах малко ассс. И как да ми е, доволно. Сещам се само за още един начин денят да стане по-прекрасен, но надали...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Да видим до кога ще ме държи мотивацията този път.

А колко много работа ме чака другата седмица.

Доволна съм.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Бахти гадното, пия чайчета и се опитвам да се лекувам, а пък и тва време смотано...пфф
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

JustaLittleKid
    Guest
    Бива.
    С нов маникюр.
    В по-добри отношения с мама. Надявам се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си