- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
За последната седмица съм изяла тонове количества. Имам чувството, че само ям. От утре смятам това да се промени.
В събота пак ще излизам с него. Странно ми е, но ми харесва компанията му. Ще видим как ще се напаснем откъм манталитети :Д
Имам доста задачки за вършене, ама за 3 седмици училище съм свършила учудващо много работа. Е, винаги може и повече.
Странно ми е, бях свикнала с отсъствието му, сега наново свиквам с присъствието.
Но този път е по-различно, аз се чувствам по-различна.
Не бързам, не се чувствам притеснена, нито притисната, нито кофти, добре ми е.
Усещам го, че е правилното нещо.
Официално предадох отбора на червенокоските..
Не ми е жал, беше ми писнало от постоянната поддръжка на тъпото червено, вече стана старомодно, а и не се харесвах така. Сега изглеждам по-естествено, а това беше целта.
Почвам даскало след 4 дена и хич не ми е притеснено, хич не ми е..
Не може вечно да се притеснявам за некви неща, този път го давам по-спокойно.
Може и по - добре
доста ми е тъпо в момента
Последният месец беше супер, развих се много в професионален план. Омръзна ми да гледам познати лица на момичета и дебили. Бахти семкаджиите , с които излизам. Ако още някоя мацка ме излъже, много кофти....за нея. Още ме е яд , че оставих Нано да играе с онова момиче във влака, трябва да ползвам по-често БДЖ. Тея дни така и така май ще сме на Софийски, трябва да поразпитам. Дано компютърните специалности не са толкова много....
Вече не мога да търпя хорската простотия от никого. Оня бастун да спре да върти далавери , а да си вдига факания телефон , че май само с него ми се играе покер .А пък днес ми се ходеше на плаж, нищо, колата върви супер и на LPG. Обслужването на Виале беше на ниво , помпата е безшумна почти като бензовината. 3 бона малко много дойдоха,ама хубаво , че брат ми заминава утреФитнесът върви супер , трябва само да разбера как се прави с Ez лоста вертолет.
п.с. Бах тоя пост , 10 минутно писане![]()
Повръща ми се вече от болници, доктори и притеснения... Искам всичко да се оправи и да не ни се налага повече да изживяваме такова психическо натоварване. Чувствам се сякаш съм бетонирала всичките си емоции... въпреки това, притеснението и напрежението още са тук и ми пречат да погледна случващото се като реалист.
Тоя петък ще е най-важен... Ще съм като изтръпнала цял ден, но се надявам новините в края на деня да са добри. Трябва да са добри. Ще са добри.
Странно ама ми се говори за целия шитав Ад, през който минах. Искам да разкажа на някого всичко до най-мъничката подробност. И освен това съм гладна. И не ми се побва училище. Тази година ще е различна и по-лека от предната. Дано да е по-успешна.
Като за първи работен ден, доста добре мина. Ако и другата седмица е така, няма да имам проблеми. Доволна съм от решението си, относно колежа, така или иначе бях година напред, един семестър няма да ми се отрази толкова зле.
Утре цял ден ще сме си заедно, щеше да е хубаво и днес да се видим, но и двамата сме изморени, така че няма смисъл. Може само по скайп да си поговорим и да се погледаме, докато заспим (пък и след това )
Мех.. :3 + кафенце + душче, сутрешния хаус и заминавам на лекции, мххмм, яко ми е..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не искам да съм тук!н искам да правя това!ИСКАМ нещо хубаво да ми се случи,мамка му!ИСКАМ да получа това,което заслужавам!Хайде,късмет мой,събуди се от дълбокия си сън!!!!!
Все са ми шантави сънищата, ама снощния печели първенството.
Започва нов етап от живота ми, но имам чувството, че започва без мен. Трябва да се взема в ръце.
Имам нужда от кафе.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
И ето че момента почти дойде. Утре ми е последния софийски ден за... неясно колко време. Свършил съм си каквото трябва. Остана само да си събера багажа. Колкото и да не си признавам - тъжно ми е. Но няма значение. Тръгвам по нова пътечка.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Адски сдухано. В момента съм толкова отрицателно настроена.. имам чувството, че с края на лятото, всичко хубаво си отиде :/ Надявам се скоро да ми мине.
Малко съм притеснена не остана.
Настроена съм положително дано и всичко друго да е така.
Някак ... есенно. Свикнах лятото да си се разхождам безгрижно по къси панталонки и сандали, спомням си морето, спомням си целите дни прекарани на плажа, спомням си адската жега... и ми е хубаво. А навън е мрачно и студено. Не искам да не е лятоо.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Нещо се чувствам несигурен. А оттам и недоволен.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ооо,много ми е доволно, мамето ми купи чинийки за общежитието, взех си и папчици и други вече по-дребни неща за университета. Развълнувано ми е. Хубаво ми е!
+ и Много сладко пуловерче <3 обичам пуловери,мняняня!
maDamn
Как добре си релкснах ,не е истина просто ! :33
И другата седмица на "училище" с престилките,апаратчетата енд шитс . xDD
Веселбица.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Знаех си,че не трябва да си казвам,че петък 13сти не ми влияе...но...Днес ми се обадиха от Под Прикритие...и познайте дали когато са снимките аз нямам изпит...Ако беше във Варна добре,ама няма как да пътувам до Бургас и да съм там 3 дни...Брутааалллнооо гадно ми е в момента...да не говорим,че и лекарката ми ме зарадва,че и със здравето май не съм добре...гууд гууд,вери гууд.....
>>DjBelev<<
Днеска попазарувах малко ассс. И как да ми е, доволно. Сещам се само за още един начин денят да стане по-прекрасен, но надали...
Да видим до кога ще ме държи мотивацията този път.
А колко много работа ме чака другата седмица.
Доволна съм.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Бахти гадното, пия чайчета и се опитвам да се лекувам, а пък и тва време смотано...пфф
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Бива.
С нов маникюр.
В по-добри отношения с мама. Надявам се.