.
Затворена тема
Страница 69 от 288 ПървиПърви ... 195965666768697071727379119169 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 701 до 1 725 от общо 7188
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Все още нямаме снимка заедно :Д ще трябва да го изнудя за една тия дни ^^

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    оооо, задължително.
    maDamn

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Damn, последна година съм, готско ми е, ще гледам да разпределя максимално времето че да мога и да се забавлявам, и да си уча материалите за матурите, а след т'ва каквото ку... сабя покаже. Вънка вали, ще се спи спокойно и дълбоко.

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    само 2 седмици , а вече ми липсва сън..изморен съм , а имам много за вършене.Влажното време ми помага , очаквам с нетърпение и мъглата..не ми се говори и няма да го правя , ако не ме питат.

искам зима.

И ми е хубавооо..... ^_^ ... ама и леко странно,празно,може би..мамка му,май ми липсва.Или..не знам..Мразя си смесените чувства :@ .И искам,и не искам.И ми харесва,и ми е досаден.И ми липсва,и не..Искам прегръдка,огромна,силно да ме гушне и да не иска да ме пусне ^^..Нда.. <3 ..Хей,дайте съвет,ще се побъркам :/ .Искам го,уж само като приятелче,ама пък на моменти ми липсва адски много и то... по оня начин :3 ..К'во ми има бе?!

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Нещо ми е тегавина.
    Утре доста тичане ще падне, надявам се зам. шефката да няма против да ме пусне малко по-раничко, че ще изпусна лекцията на управление, а тва не е добра идея.
    После пък обучението на оная тъпа система.. Мразя я от първия ден, в който седнах да работя с нея.
    Може ли да е толкова тегава?
    Както и да е, поне с колегите ще се видим.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Боже, видях ги <3 най-прекрасните колеги )) Толкова ще ми липсват, толкова,толкова МНОГО
    , всяка глупост,
    всяка сутрин,
    всяка обща мъка,
    всяка сладка почивка,
    всички сладки приказки,
    всяка дразга,
    всеки яд,
    всяка караница (които бяха адски малко,дори не помня )
    всеки смях
    всяка усмивка
    всяка мила дума
    всички събирания,макар и недостатъчно
    всеки споделен обяд ))))))))
    ВСИЧКО,ВСИЧКОО !!!!
    и като знам,че никога повече няма да работя с тях ииии (( Заобичах ги, малко или много наистина безумно ще ми липсва всичко..миличките ми <3 а днес дори не подозирах, че ще ми бъде толкова хубав деня ^_^ благодарение на онази сладурана и сутрешния й смс <3 <3 Благодарна съм за този ден, дано да имам много такива имам нужда, радвам се на всеки хубав малък момент : ))
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    тъжна съм , защото никога няма да го имам
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Супер фен Аватара на weheartiit
    как може толкова късмет да нямам ;/
    и в последно време ми е адскии изморено,чувствам се буквано като баба
    дано ми мине скоро

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Всеки следващ миг прекаран с него, стигам по-далеч с човек, отколкото някога съм била с някого. Чувството е...да, неописуемо. Искам го завинаги. До по-хубаво усещане, от това да бъда негова, не мисля, че съм се докосвала някога. *сърцетуп*

JustaLittleKid
    Guest
    Боли ме главата.
    Мисля си, че след тези 10 дни почивка, които ми предстоят сега, трябва да се стегна. Да започна да правя гимнастика и да се старая повече. Идва бал: 1. за да има хубава рокля, трябва да има хубаво тяло; 2. не мога да изляза с официална рокля и кецове (мога, де, но не искам. искам токчета.). Освен това... имам финансовата и всякаква друга възможност да уча в чужбина, в общи линии където поискам. Но тук идва въпросът мога ли да се оправям сама някъде, без помощта на родителите ми, на приятелите ми. Още една причина да се стегна и да се опитам да стана по-самостоятелна. Толкова е трудно... Гррр.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Нещо не свършва добре лятото . С прекалено познати физиономии движа напоследък, особено момичета , които отиват на бар само да качват снимки за фейсбука. Особено тая долна скумрия Деса, кви филми е вкарвала , а не ми е пукало да се занимавам. Тва е, бахти, циркът e заминал и я е оставил да се оправя.

Много непродуктивен ден. Бахти бюрокрацията , бахти неориентираните. Като не ставаш за друго , давай администратор. Утре пак ще трябва да отлепя някакси в 8.

Мега фен Аватара на xoxi
    Колко е хубаво, че училището започна, а той все още е тук. Цял ден ми е някакво странно, сякаш ще се прибера, а той ще е заминал. Обаче е тук. Даже не мога да си представя колко ще е хубаво след училище да го виждам, вместо да му се обаждам по телефона или в скайп. Разликата е огромна, още не съм осъзнала какво става.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ух, защо всеки път като си пийна или ми се допие и ми се слушат все едни такива "душевни" песни.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Днес малко реванш от висшите сили за лошия късмет последно време...нещо моите работодатели решили да преведат някой лев бонус в сметката Лошото е,че още ме държи за сериала,че няма да мога да участвам,а в други ден имам изпит...въпросния изпит който ми прееба началото на кариерата...а аз не съм хич готов за него,щото му се сърдя... Но утре ще трябва да стана рано и да чета..ама да чета наистина...Дано го взема,щото тва ще е просто брутално ако не го взема...Вообще защо се занимавам да уча се чудя...при положение,че съм наясно,че едва ли ще завърша...просто аз не виждам смисъл в това да уча...а да де...всъщност ме интересува точно тази година,щото от това ми зависи заминаването в Щатите...Ето една причина за която се сетих сега,да седна да уча утре и да си взема тъпия изпит..
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на Cloud9
    Не съм конфликтна личност, но всичко си има граници!Не може никаквица да ми се прави на нещо по-голямо от мен.Нямам грозните й летни ботушки за 200 лева,намалени уж от 400,не съм си съчетала проклетите обувки правилно с чорапогащника и косата ми е леко рошава, но каква е тя да ми го казва!Сигурно тежи 80 килограма,но си вее целулитения задник с тия къси рокли.Мама и тате я гледат още и й дават парички за гардероба от еднакви дрехи.И тя се мисли за повече от мен,само защото са я уредили на по-хубава работа.Да не говорим,че всички я смятат за въздух под налягане и я гледат с насмешка, а тя ми се оплаква как всички я сваляла!апффффффффф

Мега фен Аватара на tori
    Умряло, уморено, тъпо, смотано. Поне ще ни преведат парите скоро и евентуално ще си взема телефон. Утре ще се мре - 6 часа практика в даскало, а преди това два часа теория със директорката. Ще се свърши към 3 и половина, бляяяя. Още малко палатки да ни опънат да спим там. Жив отврат.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    ох, така мразя да чета книги на френски

Супер фен Аватара на sladkalady
    Уморено ми е ,а трябва да ходя на лекции.Докато свикна с новия режим ,който включва ставане много рано и учене,ще мине известно време.Като цяло ми е добре.На моменти се чувствам странно-не знам как да реагирам,не знам какво да кажа,нито как да се държа с другите.Надявам се да е временно...
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Чудничко ми е
    maDamn

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Тия социалните работници в по-голямата част каквато и обида да кажеш за тях все ще им е малко.Ебати тъпите олигофрени.А кукловодите им още повече.Днес ми идва писмо,че молбата ми за помощи е отхвърлена,защото не съм бил занесъл доходите на родителите ми и можело да обжалвам в 14 дневен срок. Абе да го духате бе.Правилно баща ми и го каза на една преди около седмица да си хранят и хрантутят мангалите.Къде както им изнася.Нямам си доходи,майка ми и баща ми спокойно могат да се регистрират някъде другаде,защото жилището не е на тяхно име,но понеже съм бил под 30 трябвало техните общи доходи да се делят на 3. Алооо идиоти, а къде включвате и брат ми в схемата.Нали с него ставаме 4ма или все още не ви е измислено някое тъпо законче как да присъедините и неговите доходи към цялата схема.Идваха на оглед като че ли съм скрил по един сейф във всяка стая,че и по два.На една съученичка понеже е само с майка си пък и казали,че срокът бил вече свършил.Но пък иначе много са се преработили.Само се чудят как да си клатят краката и да си обсъждат купените роклички.Ще ми се пърчи една миналата година:'Ти много се забави за подпис.Бяхме тия дни МНОГО ЗАЕТИ (да се подчертае 3 пъти) та затова не ти премахвахме картона".И аз им трая.Премахвайте го бе.И без това не сте се узорили кой знае колко да си вършите работата.Ще си премахнете от дейността едно вадене няколко подписа и отново слагане.Нали ви е адски тежка програма.Ама като един път един човек им го каза в очите се дуеха в статята и го обсъждаха.Айде да го духат...

Иначе да и на мен ми е нещо празно и самотно,но това вече отдавна не е ново усещане за мен.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Glamour92
    Боли ме неописуемо.
    ...всичко
    Искам да тичам,докато стигна до морето,да се изкатеря на някоя зъбата скала и скоча вътре.А накрая да се превърна в морска пяна.
    Искамискамискам ...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

anonymous708973
    Guest
    Дано да има места за тоя уъркшоп бе, даноданоданодано. И дано ме одобрят за другия, даноданоданодано.
    Обнадеждена съм, ще я оправя тая математика, дяволите я взели.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    По едно след работа за разтуха.

Имах нужда.

Как точно тази седмица трябва всички да се сетят, че искат кампании. Чак сега осъзнавам колко бумащина минава ежедневно през него.

Добре ми е.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Добре ми е. В училище съм щастлива. Най - сетне спряха да ме занимават едни хора.
    От друга страна ми е криво. Липсва ми безотговорния летен сън и отдавна ми писна да ме питат защо съм си зарязала бившия и все съм необвързана.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си