- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Все още нямаме снимка заедно :Д ще трябва да го изнудя за една тия дни ^^
Damn, последна година съм, готско ми е, ще гледам да разпределя максимално времето че да мога и да се забавлявам, и да си уча материалите за матурите, а след т'ва каквото ку... сабя покаже. Вънка вали, ще се спи спокойно и дълбоко.
само 2 седмици , а вече ми липсва сън..изморен съм , а имам много за вършене.Влажното време ми помага , очаквам с нетърпение и мъглата..не ми се говори и няма да го правя , ако не ме питат.
искам зима.
И ми е хубавооо..... ^_^ ... ама и леко странно,празно,може би..мамка му,май ми липсва.Или..не знам..Мразя си смесените чувства :@ .И искам,и не искам.И ми харесва,и ми е досаден.И ми липсва,и не..Искам прегръдка,огромна,силно да ме гушне и да не иска да ме пусне ^^..Нда.. <3 ..Хей,дайте съвет,ще се побъркам :/.Искам го,уж само като приятелче,ама пък на моменти ми липсва адски много и то... по оня начин :3 ..К'во ми има бе?!
Нещо ми е тегавина.
Утре доста тичане ще падне, надявам се зам. шефката да няма против да ме пусне малко по-раничко, че ще изпусна лекцията на управление, а тва не е добра идея.
После пък обучението на оная тъпа система.. Мразя я от първия ден, в който седнах да работя с нея.
Може ли да е толкова тегава?
Както и да е, поне с колегите ще се видим.![]()
Боже, видях ги <3 най-прекрасните колеги)) Толкова ще ми липсват, толкова,толкова МНОГО
, всяка глупост,
всяка сутрин,
всяка обща мъка,
всяка сладка почивка,
всички сладки приказки,
всяка дразга,
всеки яд,
всяка караница (които бяха адски малко,дори не помня )
всеки смях
всяка усмивка
всяка мила дума
всички събирания,макар и недостатъчно
всеки споделен обяд))))))))
ВСИЧКО,ВСИЧКОО !!!!
и като знам,че никога повече няма да работя с тях ииии(( Заобичах ги, малко или много наистина безумно ще ми липсва всичко..миличките ми <3 а днес дори не подозирах, че ще ми бъде толкова хубав деня ^_^ благодарение на онази сладурана и сутрешния й смс <3 <3 Благодарна съм за този ден, дано да имам много такива имам нужда, радвам се на всеки хубав малък момент : ))
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
тъжна съм , защото никога няма да го имам
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
как може толкова късмет да нямам ;/
и в последно време ми е адскии изморено,чувствам се буквано като баба
дано ми мине скоро
Всеки следващ миг прекаран с него, стигам по-далеч с човек, отколкото някога съм била с някого. Чувството е...да, неописуемо. Искам го завинаги. До по-хубаво усещане, от това да бъда негова, не мисля, че съм се докосвала някога. *сърцетуп*
![]()
Боли ме главата.
Мисля си, че след тези 10 дни почивка, които ми предстоят сега, трябва да се стегна. Да започна да правя гимнастика и да се старая повече. Идва бал: 1. за да има хубава рокля, трябва да има хубаво тяло; 2. не мога да изляза с официална рокля и кецове (мога, де, но не искам. искам токчета.). Освен това... имам финансовата и всякаква друга възможност да уча в чужбина, в общи линии където поискам. Но тук идва въпросът мога ли да се оправям сама някъде, без помощта на родителите ми, на приятелите ми. Още една причина да се стегна и да се опитам да стана по-самостоятелна. Толкова е трудно... Гррр.
Нещо не свършва добре лятото . С прекалено познати физиономии движа напоследък, особено момичета , които отиват на бар само да качват снимки за фейсбука. Особено тая долна скумрия Деса, кви филми е вкарвала , а не ми е пукало да се занимавам. Тва е, бахти, циркът e заминал и я е оставил да се оправя.
Много непродуктивен ден. Бахти бюрокрацията , бахти неориентираните. Като не ставаш за друго , давай администратор. Утре пак ще трябва да отлепя някакси в 8.
Колко е хубаво, че училището започна, а той все още е тук. Цял ден ми е някакво странно, сякаш ще се прибера, а той ще е заминал. Обаче е тук. Даже не мога да си представя колко ще е хубаво след училище да го виждам, вместо да му се обаждам по телефона или в скайп. Разликата е огромна, още не съм осъзнала какво става.
Ух, защо всеки път като си пийна или ми се допие и ми се слушат все едни такива "душевни" песни.![]()
Welcome to the Jungle...
Днес малко реванш от висшите сили за лошия късмет последно време...нещо моите работодатели решили да преведат някой лев бонус в сметкатаЛошото е,че още ме държи за сериала,че няма да мога да участвам,а в други ден имам изпит...въпросния изпит който ми прееба началото на кариерата...а аз не съм хич готов за него,щото му се сърдя...
Но утре ще трябва да стана рано и да чета..ама да чета наистина...Дано го взема,щото тва ще е просто брутално ако не го взема...Вообще защо се занимавам да уча се чудя...при положение,че съм наясно,че едва ли ще завърша...просто аз не виждам смисъл в това да уча...а да де...всъщност ме интересува точно тази година,щото от това ми зависи заминаването в Щатите...Ето една причина за която се сетих сега,да седна да уча утре и да си взема тъпия изпит..
>>DjBelev<<
Не съм конфликтна личност, но всичко си има граници!Не може никаквица да ми се прави на нещо по-голямо от мен.Нямам грозните й летни ботушки за 200 лева,намалени уж от 400,не съм си съчетала проклетите обувки правилно с чорапогащника и косата ми е леко рошава, но каква е тя да ми го казва!Сигурно тежи 80 килограма,но си вее целулитения задник с тия къси рокли.Мама и тате я гледат още и й дават парички за гардероба от еднакви дрехи.И тя се мисли за повече от мен,само защото са я уредили на по-хубава работа.Да не говорим,че всички я смятат за въздух под налягане и я гледат с насмешка, а тя ми се оплаква как всички я сваляла!апффффффффф
Умряло, уморено, тъпо, смотано. Поне ще ни преведат парите скоро и евентуално ще си взема телефон. Утре ще се мре - 6 часа практика в даскало, а преди това два часа теория със директорката. Ще се свърши към 3 и половина, бляяяя. Още малко палатки да ни опънат да спим там. Жив отврат.
Уморено ми е ,а трябва да ходя на лекции.Докато свикна с новия режим ,който включва ставане много рано и учене,ще мине известно време.Като цяло ми е добре.На моменти се чувствам странно-не знам как да реагирам,не знам какво да кажа,нито как да се държа с другите.Надявам се да е временно...
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Тия социалните работници в по-голямата част каквато и обида да кажеш за тях все ще им е малко.Ебати тъпите олигофрени.А кукловодите им още повече.Днес ми идва писмо,че молбата ми за помощи е отхвърлена,защото не съм бил занесъл доходите на родителите ми и можело да обжалвам в 14 дневен срок. Абе да го духате бе.Правилно баща ми и го каза на една преди около седмица да си хранят и хрантутят мангалите.Къде както им изнася.Нямам си доходи,майка ми и баща ми спокойно могат да се регистрират някъде другаде,защото жилището не е на тяхно име,но понеже съм бил под 30 трябвало техните общи доходи да се делят на 3. Алооо идиоти, а къде включвате и брат ми в схемата.Нали с него ставаме 4ма или все още не ви е измислено някое тъпо законче как да присъедините и неговите доходи към цялата схема.Идваха на оглед като че ли съм скрил по един сейф във всяка стая,че и по два.На една съученичка понеже е само с майка си пък и казали,че срокът бил вече свършил.Но пък иначе много са се преработили.Само се чудят как да си клатят краката и да си обсъждат купените роклички.Ще ми се пърчи една миналата година:'Ти много се забави за подпис.Бяхме тия дни МНОГО ЗАЕТИ (да се подчертае 3 пъти) та затова не ти премахвахме картона".И аз им трая.Премахвайте го бе.И без това не сте се узорили кой знае колко да си вършите работата.Ще си премахнете от дейността едно вадене няколко подписа и отново слагане.Нали ви е адски тежка програма.Ама като един път един човек им го каза в очите се дуеха в статята и го обсъждаха.Айде да го духат...
Иначе да и на мен ми е нещо празно и самотно,но това вече отдавна не е ново усещане за мен.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Боли ме неописуемо.
...всичко
Искам да тичам,докато стигна до морето,да се изкатеря на някоя зъбата скала и скоча вътре.А накрая да се превърна в морска пяна.
Искамискамискам ...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Дано да има места за тоя уъркшоп бе, даноданоданодано. И дано ме одобрят за другия, даноданоданодано.
Обнадеждена съм, ще я оправя тая математика, дяволите я взели.
По едно след работа за разтуха.
Имах нужда.
Как точно тази седмица трябва всички да се сетят, че искат кампании. Чак сега осъзнавам колко бумащина минава ежедневно през него.
Добре ми е.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Добре ми е. В училище съм щастлива. Най - сетне спряха да ме занимават едни хора.
От друга страна ми е криво. Липсва ми безотговорния летен сън и отдавна ми писна да ме питат защо съм си зарязала бившия и все съм необвързана.