- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
първи ден на новата работа, странно ми е, изморено, ще трябва пак да свиквам, но все някак ще се оправя
правят ми се супер много неща, но няма да има време достатъчно вече сякаш, а да, и всички в университета ми са идиоти, ако не си взема дипломна заради някой, ще има смъртни случаи или поне счупени крайници...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
не мога да заспя..
добре че съществуват книгите поне. и музиката.
Всичко постепенно се нарежда и се чувствам безкрайно щастлива.
По-спокойно ми е.
Взимам си Лолитата,която препрочитам,просто ме разтушава ... и си лягам![]()
maDamn
Каръка ми продължава...Днес не си взех изпита естествено...Човека каза,пишете по всички въпроса и ви пиша 3...е да ама как да му пиша по всички като единия въпрос не сме го учили и вообще не сме взимали подобни работи...И няма,изписах семестриалния изпит,ама като не знам за тоя въпрос...и бам..2...отново...не стига,че тоя изпит ми обърка започването на лятната работа на 2 пъти,прееба ми снимките в Под Прикритие,ми и ще го влача още...неам думи...цял ден беснея и търся тоя въпрос,но уви...нема такова животно нито в справочника,нито в лекциите нито в учебника...аз даже не им помня инициалите на тея глупости,че да ги прочета в нета...
>>DjBelev<<
Не мога да заспя ОТНОВО
Писна ми вече :х
Имам нужда от мноооого силно кафе, ама няма да ми се отвори парашута поне до 12.
Днеска пак ще е мъчно и мега забавно, като знам на кой полет отивам после, поне англичаните ме забавляват с говора си, мега яки са
..
Среднощна покана за една от безкрайните им срещи, на които аз по принцип не би трябвало да ходя. Но нали тази седмица само аз съм на фронта - всичко на моята глава. Дано само не се проточи твърде дълго.
Как не ми се ставаше...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
За днеска съм си поставила доста задачки. Надявам се с татито в събота, най-късно, да отидем да вземем врата и да я оставим за боядисване. Утре вечер.... нямам търпение, ш' си излекувам всичките рани.
тежък ден се очертава, дано нервите ми издържат. все още обмислям предложението за следващата седмица, иска ми се да отделя малко време и за себе си, отдавна не съм го правила. хем съм изпълнена с топли чувства и положителна енергия, хем ме е яд, че няма по кого да я изразходвам. и до кога така?
как да си преведа "мотивиращо възнаграждение"?Ще ме мотивират за какво- да работя или да си търся нова работа?
тва искам да направя.
Няма нищо кой знае кво за правене.
maDamn
Д'ръта чалга! Дали мо'а да почна от обяд?![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Да им го... на тея дето работят в енергото тука. Една приятелка сто пъти им звъня да ми направи акаунт по телефона, за да си прехвърля сметката, обаче тези всеки път го записват грешно при положение, че им се диктува буква по буква! Трябва да спра да се ядосвам.
Само аз ли се радвам, че застудява програсивно?
Много ми е кеф, че утре заминаваме, ще си изкараме чудесно! Само дано времето не е дъждовно, че няма да можем да си реализираме всичките планове. Иначе голям купон ще падне, адски имам нужда от това. Малко оувърхайпната съм тези дни, но пък се чувствам прекрасно просто. Много ми е фриволно, безпроблемно, влюбено, щастливо, НАСПАНО, свежо, дам.
Female friend coming over tonight...better shave balls just in case. Жалко , че я няма снимката от 9gag.
Много странен ден. Скучно утро , което продължи обаче супер , за да се стигне до много гадния следобед. Ако съм хванал връзката, трябваше да пусна тото , мамка му![]()
Въпреки че днес ми беше ужасен ден и изобщо не ми върви, уикендът тази седмица започна и сега ме чака маратон на Big Bang Theory. Доволна съм!
Как се радвам, че тази седмица свършва.
Нямаше смисъл да ходя днес - само висях там да им светя. Цялото това надприказваме можеха да ми го изпратят в няколко изречения по мейл-а. И без това от нас нищо не зависи.
Доволна съм от себе си тези дни.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
ще ми се ебе майката с тея часове бачкане
за сметка на това ще съм доволна, поне така си мисля, стига мъжката част да си събере топките и да им намери приложение, не само да висят като на гердан
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....