.
Затворена тема
Страница 72 от 288 ПървиПърви ... 226268697071727374757682122172 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 776 до 1 800 от общо 7188
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Чувствам се празна,когато трябва да говоря с ограничени хора. Изпиват ми бавно душичката...
    Отказвам да повярвам,че недорасли и тесногръди същества пълнят обществото ни...
    maDamn

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Само аз ли се радвам, че застудява програсивно?
    Много ми е кеф, че утре заминаваме, ще си изкараме чудесно! Само дано времето не е дъждовно, че няма да можем да си реализираме всичките планове. Иначе голям купон ще падне, адски имам нужда от това. Малко оувърхайпната съм тези дни, но пък се чувствам прекрасно просто. Много ми е фриволно, безпроблемно, влюбено, щастливо, НАСПАНО, свежо, дам.
    не , не си само ти и аз се радвам..обичам зимата.

нуждая се от сън.
    петък е.
    в застой съм от дълго време , а не изпитвам желание..странно.
    почвам диета.
    утре не трябва да забравя някои работи.

Супер фен Аватара на prince
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Чувствам се празна,когато трябва да говоря с ограничени хора. Изпиват ми бавно душичката...
    Отказвам да повярвам,че недорасли и тесногръди същества пълнят обществото ни...
    Подбирай хората с които комуникатираш.

Град
    Beyond reality
    ^Трудно е, но не е като да не опитвам!
    maDamn

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Ох, моля, скапайте ме още. Да си се мразят помежду си, да не са се занимавали с мен. Уф.
    Come on skinny love just last the year...

Супер фен Аватара на Deadlock
    колкото повече живея, толкова по-малко разбирам живота и толкова по-малко скучая. това откъде е? харесва ми, нямам усещането, че съм го измислила, а не помня откъде съм го чула?!

Мега фен Аватара на babity
    Още изпитвам непреодолима нужда да го лиша от коленните му капачки. Днеска ш' се видим с този-онзи, може и да се разходим... Добре, че така и не се наех с разрешителното за оръжие, че такива мърсоли щях да ги лежа кат' хора.

Няк'во странно днеска. Много планувани хора имам, не знам къде ще си ги събера във времето. Студено е, притеснява ме к'ъв ще ми е аутфита. То за ботуши времето вече!

Всичко е точно.

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Няк'во странно днеска. Много планувани хора имам, не знам къде ще си ги събера във времето. Студено е, притеснява ме к'ъв ще ми е аутфита. То за ботуши времето вече!
    какви ботуши бе, аз само вчера бях с потник и къси гащи

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Meonesssss Виж мнението
    какви ботуши бе, аз само вчера бях с потник и къси гащи
    Щото навън беше басейн ли?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на xoxi
    Днес ще ми е трети ден на училище, а вече очаквам събота и неделя. xD
    В нас изведнъж се напълни с шоколадови бонбони с шоколадов пълнеж и различни видове блокчета шоколад... Истински вкусен шоколадов рай, но зъбите и кръвната захар ще трябва да се проверят след това пиршество.

Град
    Beyond reality
    Главата ми просто ще се пръсне от болка. Тва не е било просто ... нещо определено не ми е наред.
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Плами, изчакай да отмине, пий нурофен, това-онова и отивай на лекар!

Мързеливо ми за сега, но чувствам, че ще е продуктивен ден. Трябва да си оправя стаята, да си изпратя кандидатурата и марш към библиотеката за 5-6-7 часа, хаха :д
    Маминка идва утре, хихи.

Днес трябваше да свърша някакви работи. Но дали? Много ме мързи.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Плами, изчакай да отмине, пий нурофен, това-онова и отивай на лекар!

Мързеливо ми за сега, но чувствам, че ще е продуктивен ден. Трябва да си оправя стаята, да си изпратя кандидатурата и марш към библиотеката за 5-6-7 часа, хаха :д
    Маминка идва утре, хихи.
    Аз предполагам на какво се дължи, ама в момента нямам нищо за пиене, майка ще ми донесе хапове по-късно,ама за момента съм просто трупясник.
    Иначе мисля да почистя и да поуча малко днес. Идеално разочарована съм от някои елементи покрай мен, а тея от СУ ще ме довършат.
    maDamn

Голям фен Аватара на xantia
    Супер съм боли ме гърба.

Детегледачка ...

Мега фен Аватара на babity
    Навъртяла съм си нещо/някого на пръста. Не знам как да го оставя назад и продължа без него. Свикнала съм като искам нещо да работя здраво за него и накрая да го получа. А с'а фактът, че има една силно променлива мъжка работа в цялата история, ми вади душата направо. Все още имам достатъчно време да се филмирам за глупости и не мога да оставя нещата така. А идеята, че искам да преодолея тази зависимост на базата на вътрешна договорка със себе си, не дава особени резултати. Искаше ми се да бъда зряла и т'ва да не е поредното нещо, което без да разбирам затварям в имагинерна кутия за обувки в съзнанието си. Как става така, че не изпитвам нищо по далеч по-наболяли въпроси и проблеми, а т'ва аки ме т'вари толкова...

Едит: Дори не ми се прави безсмислен еднократен секс. Бъгава работа!

Супер фен Аватара на Glamour92
    Ох,свърши се.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    Никога не съм си мислила, че ще дойде момент, в който ще се чувствам... като аудсайдер. Целият ми клас е супер разединен, на групички, на двойки-тройки и макар да не съществува някаква открита враждебност и омраза, все пак се усеща едно безразличие и прикрита неприязън. Дори хората, с които някога съм се чувствала толкова близка, не ме карат да се чувствам... желана в тяхната компания. Не че не ме искат или не ме харесват, напротив. Но не съм важна, може както с мен, така и без мен. Не се съобразяват с мен, не се допитват до мен. Коментират си излизания и купони, без никой да поиска моето мнение и се чувствам така, сякаш ще се натрапя. Затова просто не питам къде ще ходят, а предпочитам да замълча. И никой не се сеща да ми сподели плановете си, да ме попита искам ли да отида с тях.
    Имам чувството, че са си самодостатъчни, а аз не съм така. Аз имам нужда от човек, за кого знам, че съм наистина важна и иска да бъда там, наистина иска.
    Но в последната година не откривам такъв човек, не се чувствам така... И бавно, бавно се превръщам в точно това - страничен човек, в добри, но не твърде близки отношения с всички... хем част от класа, хем... част от нищо.
    Толкова добре те разбирам.

Самотно ми е. Той е на 4000 км и всяка свободна секунда е запълнена с точно онези 20 секунди от заминаването му.. и очите ми се насълзяват сами. Празно ми е, времето тече адски бавно, измина само 1 седмица, а сякаш да минали месеци, а пустия му декември не идва и не идва. Искам студена есен. И него. И да се наспя.

Фен Аватара на terezita97
    Град
    Враца
    Последните 3 дни бяха мъка за мене.. как можах да се разболея точно сега, вече се пооправих, но гласа ми адски е паднал и е ужасно, нямаше как да отсъствам, след като току-що започнах училище..
    Въпреки, че всички ми казаха да си стоя вкъщи, бях инат и пак ходех. Ако почна с отсъствия отсега, цялата година така ще ми върви, което не е на добре.
    Ядосвам се и покрай приятеля ми с неговите проблеми с техните.
    Дано поне уикенда бъде хубав, утре се очертава купон, надявам се да ми мине, `щото просто не се понасям.
    И естествено трябва да започна да се подготвям за входните нива...
    Обаче сега, след като хапнах и се изкъпах, мисля да се опитам да поспя поне 1 час - имам нужда.

Голям фен Аватара на SWT
    тооолкова съм объркана

Най-накрая петък.
    Ами разочарована съм, че никога няма да ги видя. Саднато ми е цял ден.
    В даскало едно и също, нищо ново не се случва. Започвам да ставам все по-близка с нея, гадното е че си пътува всяка събота и неделя и не можем да се разходим по центъра като приятелки. Освен това научавам все повече неща за нея. Тя е момичето, което познавам най-добре в училище.
    Форевър алоун, какво да се прави. Половината от класа ми са кифли. Никой не слуша същата музика като мен.
    Радвам се, че ще си почина малко от всички тях. В меланхолия съм - седя си у нас и свиря всичко на Моцарт, което се сетя.

Мега фен Аватара на 102
    << ДНЕВНИК: Как се чувствате ? (ОПЛАЧЕТЕ СЕ) >>

Голям фен Аватара на xantia
    Студено нали?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си