- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Eй, писна ми да ме боли глава.
Цял ден ще чета. Може да взема да поуча малко.
Днес ще обърна внимание на племенницата ми колкото и да не ми се занимава чак толкова..
Последно време ми идва доста в повече. Всеки ме натоварва, всеки изисква нещо от мен, никой не е доволен. Опитвам се да се справя с всичко сама, успявам, но до някаква степен. От сега ми липсва лятото да е малко или много мързелешката. Никога не ми се е случвало един цял ден да си стоя сама в къщи, без никой да ме кара да правя нещо, да си почивам, да си се занимавам с моите си любими неща, да си почивам от всички. Толкова ли много искам? Само 1 ден.. нормален... Надявам се догодина лятото да има такива дни.. Сега ми е страшно тегаво.
Утре правим 6 месеца.. това е прекалено хубаво, за да е истина, обаче... нямам особено голяма възможност да му взема нещо чак такова.. Ще се опитам от Турция да му взема нещо хубаво.. Нямам търпение да отида там вече...
И все пак е тъпо, че нищо няма да му дам утре..
Наще ме натоварват премного.. психически не издържам.
Изморена съм, изтощена, нямам желание за нищо и никой.
Боря се за някои неща безцелно.. просто знам, че няма смисъл...
и повече можех да напиша..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Няняняняня! Мега доволно ми е. Добре, че не се отказах снощи. Бахти якото т'кова... <333 И менталните ми проблеми се изчистиха, и всичко. 'Ма то и да си недоебан(а) не е лесно...Довечера... искам пак...
Преди малко се прибрах от работа, ядох и след малко почвам да уча.. С тия входни ще ме съсипят :Д А като си помисля, че годината ще става все по-трудна и напрегната, не ми се мисли като цяло за това, което ми предстои. Утре пак ще ставам рано, в понеделник също. Въобще нямам време да се наспя.. Адски ще съм доволна, ако после успея да направя и една тренировка !
почивка (((:
довечера ще си се виждам с кифлите
имам да правя 20 стр А3 проучване до понеделник...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Има снимка май в секса.
Иначе...ох... в момента е толкова малоумна цялата ситуация![]()
maDamn
Боли ме корема като за световно. Пак се почна.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
довечера ще изляза и не ми пука какво ще каже
чувствам се като в тая песен
http://www.youtube.com/watch?v=LzTKENaNBuk
Във фаза съм. Така съм на нужда, че ми иде да си трия гъза по саксиите. Жалко, че довечера няма да думна нищо. :S
Зайче какво трябва да значи татусът ти? Много се мъчех да го прочета и да извадя нещо, но не успях. >w<
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
YESSSSSSSSSSSSSS, бе!
Готова съм с Extended Essay. Мисля, че се получи повече от хубаво; само малко крайния ми аргумент не ми върви плавно, ама ще видим тя какво ще каже и тогава ще го преправям. 4000 думи за 3 дни, велика съм
сега рилакс.
По-спокойна съм вече, радвам се,че всичко е на ред. Още съм малко болна,нооо се надявам,че до Понеделник ще съм се оправила.
kinda lonely.
иска ми се да се почувствам специална за мъничко, важна за някого.
обичана. желана. и така.
Заек, кажи каква е първата дума, че е размазана и хич не се чете.![]()
Welcome to the Jungle...